Bebelusi de sept-oct 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La noi vine kk de 2 ori pe zi. Evident in timpul mesei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Roxi, si eu am o nelamurire asemanatoare...eu am primit o cutie de cereale pentru bebei care contin gluten si pe cutie scrie de la 6 luni. Ori in Romania se zice ca de la 8 luni se da gluten. Eu le las deocamdata nedesfacute si am sa ii dau dupa 7 luni (ca sa fiu la mijloc, hi hi).

Diana din Cluj, fata mea e ceas, de cand cu diversificarea face de doua ori pe zi, o data la 9-10 si o data dupa amiaza la 18.00. Daca nu face o zi a doua zi avem mare scandal. Se constipa in general de la carnitza (daca scap mai multa)...cand nu face, a doua zi bag repede para si gata s-a rezolvat.

Irina, eu i-as oferi si cate un borcanel din cand in cand. La drum sunt o mana cereasca. E greu sa te cari cu piureul congelat, in plus daca nu ai conditii de pastrare sau mergi prea mult pe drum ala se strica...Ofera-i lui Vladut sa guste inainte de o calatorie sa se obisnuiasca cu gustul. Eu ii execut combinatii culinare "copiate" dupa meniurile de la Hipp si imi ies la fel ca gust, deci nu e o mare diferenta.

Iar cu fructele...si eu ii dau o zi-doua borcanas, o zi fructe neaose, dar in afara de combinatia mar-banana sunt in mare pana la capitolul fructe proaspete. Imi e frica sa ii dau mango, ananas, papaya sau alte d-astea exotice pentru ca sunt culese verzi si coapte artificial, iar kiwi si struguri am inteles ca se dau mai tarziu (fructele cu seminte mici) Atunci??? Portocala ii mai strecor suc in piure, voi cum o dati altfel (in afara de suc?) Nu cred ca se poate pasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

La noi si de 3-4 ori pe zi face kk

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Hristos a inviat!
Acum am reusit si eu sa intru putin ca de vreo 3 zile fii-mea maraie sau urla non - stop. Nu stiu ce are, din ce copil cumonte era ea...
Ieri, no net, no fun! (Asa-mi zice sotu')
Norina, progrese nu prea are fii-mea. Doar ca daca o tin in picioare topaie intr-una si se distreaza la maxim si sta ceva mai bine in fundulet. In cateva secunde cade intr-o parte sau pe spate sau se aduce in fata, spre picioare. Asa sta cel mai mult si ii si place, ca isi gaseste picioarele. Acuma am lasat-o in body si e cu bulanele goale si nu mai plange. Tot timpul vrea in brate, cu spatele la mine, sa dea din maini si din picioare pana oboseste. Daca o tin altfel, plange. Mai are o placere deosebita sa bata in tastatura asta de o gasesc dracii (pe tastatura). Ma mir ca mai functioneaza. Ar vrea sa se intoarca, incearca si nu poate si se enerveaza si iar urla. Si-a facut obicei si urla din orice daca nu-i convine. Cand e fontanela adancita, e copilul un pic deshidratat. "deprimata" ii spun medicii. Da-i sa bea ceva mai multe lichide si ai sa vezi ca pana maine isi revine. Pana acum nu ai observat, pentru ca poate nu era. Asta apare doar cand e cazul.
Eu stiu ca nu se dau copiilor pana la 1 an capsune, ca sunt foarte alergene si (ne spuneau noua medicii pe vremuri) vor face copiii urticarie toata viata de la ele. Lui Victor nu i-am dat in primul an.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

salutare fetele...
ieri am avut emotii cu alex..marti seara mi-a facut putina febra, iar ieri dimineata a dat-o intr-o diaree de toata frumusetea..6 scaune in 3 ore.l-am pus pe orez, mar copt si banana si din fericire azi a facut bine.oricum..m-am cam speriat, fiindca nu am avut niciodata probleme stomacale cu el, care e si un super mancacios.
Azi la ora 9.53 am facut si noi 6 luni!!!! nu-mi vine sa cred..a trecut deja juma de an de cand l-am nascut pe acel mic om cu caputzul cat pumnul :D.
In rest..multa sanatate bebeilor bolnaviori si pofta mare tuturor celorlalti!!!

deea&bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Miflore,Tonnia,Irina

Diana
,noi de cand cu diversificarea am dublat numarul de pampersi,de unde facea o data pe zi acum face de 6-7 ori cate un pic.

Am facut azi vaccinul de 6 luni,a plans doar un pic la intepatura.Raportez:copil extrem de marait care vrea numai in brate si n-a vrut sa pape piureul de legume.Nici ieri nu l-a vrut ..poate din cauza ca era de ala congelat,ca pana acum ii faceam zilnic..mai vedem maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Kid mersi de sfaturi . Trebuie sa ma mobilizez si eu sa ii dau borcanele cu papica. Pe cele cu fructe le papa fara probleme, orice combinatie. Bona mea e anti borcanase , deci trebuie sa-i dau in WE, asa scap si eu de gatit .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Roxi, eu am gasit paste in comert fara gluten (cu orez si porumb...si spaghete, cam 50.000 le punga)...si ma gandesc sa-i dau lui Stefan. Dar cum le fac?.

stefan face kk 1-2/zi.

la noi e inca titi cat de multa, cateodata fara rogram. am mai papat branzica calcica cu banana, para(din borcan de la Hipp). suc de la HIPP de fructe rosii si acela cu ananas + suc facut acasa morcov cu mar.
ii place banana la nebunie. de aceea o bag in branzica si o amestec cu fructele celelalte.

cine a dat cereale cu biscuiti de la Milupa? Se pot baga in branzica sau altceva, de ex. piure de fructe?

acus' facem si noi 6 luni.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Hristos a inviat.
Abia acum am reusit si eu sa va citesc.Dupa sarbatori a-ti devenit foarte active.
Copii sint bine, Alexandra a facut progrese,sta bine in fundulet,iar sustinuta de minute vrea sa se ridice in picioare,a inceput sa ginguresca ,se intoarce usor de pe spate pe burta si inapoi.Azi s-a culcat pe spate si am gasit-o dormind pe burtica[e prima data cind doarme pe burta,nu i-a placut pina acum sa doarma asa].Cind se ridica in picioare se mentine in pozitie citeva secunde.Papam tot bine,dimineata pireul de fructe ,uneori cu putine cereale,uneori cu brinzica,la amiaz pireu de legume sau pireu de cartof cu carnita de pui,si supa din bibe,iar seara ii dau cereale facute cu lapte de la mine,i le dau cu lingurita.In pireul de la amiaz i-am dat si 1/4 galbenus .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna fetelor!

hai sa imi spun si eu oful.
Maia azi a mincat foarte rau. Cred ca presimt cum ma panichez, nu sunt genul care sa intru repede la banuieli, dar ma deranjeaza. A mincat 100ml lapte dimineata pe la 7,30 apoi pina la 12-13 a baut ceai (aici nu stiu cit ca am pus o sticla plina si ii tot dau din ea, si am mai altenat cu suc de portocale) pe la 13 am mincat piure de cartofi cu pulpita de pui, dar nu stiu daca a mincat 100g apoi a dormit de pe la 14-16 si a mincat 100 lapte. Eu sunt de parere ca e ffff putin, dar nici daca stau dupa ea tot nu vrea. si nu stiu ce se intimpla. Oare trebuie sa imi fac griji? cred ca ma linistesc daca ma duc miine la doc.

gata m-am descarcat...

noi kk face 1-2/zi, iar asta dupa diversificare. Eu am avut probleme serioase cu constipatia, dar am rezolvat, trebuie sa beau apa cit trebuie. Ca eu vara nu cred ca ajungeam sa beau 2 pahare de apa (un pahar=230ml) dar acum sunt bine.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput