Bebelusi de sept-oct 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 11
nanadana spune:
cuscro ati fost la film ,eu am facut anul de cind nu am mai fost la cinema si au fost atatea filme si desene animate bune(eu sint fan desene animate ,nu radeti de mine )
gratie voua am aflat cit este scorul la meci si eu m_am dus repede la sot si iam spus sa vedeti ce sa ofticat si ce suprat este ca de ce iam spus pt ca vroia sa traiasca momentul, ca astia aici il dau dupa ce se termina acasa
poze
nanadana spune:
Diana Antoine poate sa fac caca pina la 4 e zi
drept pedeapsa ma cheama sotul sa-i fac un masaj pe spate
poze
miflore spune:
Asa-i, Roxi, e de bine sa mai iesim si noi din cand in cand!
2-2 scorul!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
roxi23 spune:
Sper ca nu m-am bucurat degeaba pt stelisti...e 3-0
DIANA30 MERCIC pentru aprecieri! Dar in realitate e si mai haios!(sic)
Ma duc sa fumez ca m-au enervat astia la meci. daca mai dau englezii un gol, s-a terminat cu visele...
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
Diana30 spune:
Astia ma omoara cu meciul lor.Am palpitatii deja.offffffffffff e 3-2!
Milfloricico,am cautat poze noi cu Ana ta cea mai cea si n-am gasit.Ia masuri!
Apropo hai sa pun si eu poze recente cu pruncu meu aici
Antoanela23 spune:
Buna seara dragalaselor,
Nu am avut net acasa 2 zile si parca-mi lipsea o mana. Si uite asa, iar nu am citit nimic din urma.
Uff, 3-2 scorul...pentru ceilalti.
Hai sa facem galerie:
Am fost azi cu Victor la pediatra pentru controlul de rutina. Toate bune si la locul lor, la venerabila varsta de 6 luni si 3sapt ne laudam cu 8kg500gr, 72 cm lungime si 43 cm perim cranian.
Iar eu m-am dus la osteopat, ca nu mai puteam sa dorm noaptea mai mult de 4 ore din cauza durerilor de spate. Mi-au troznit locuri care nu stiam ca pot trozni. O sa vedem cum dorm la noapte, sper sa fie cu folos.
Pupa mama pe voi de microbiste, o seara buna,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
Anya20 spune:
Aoleu, daca nu pierd laptele in seara asta, mare mirare! Sa se termine odata meciul, ca nu mai suport tensiunea.
Miflore - eu dintre borcanase le prefer pe cele de la Nestle, pentru ca nu au adaosuri gen "gris de orez"(ca cele de la Hipp), pentru ca anya si asa este constipata. Nu stiu ce sa-ti spun despre fructele si legumele din care se prepara (desi ei spun ca sunt "bio"), insa in mod cert nu sunt mai tratate ca multe din cele de pe piata (am o ruda care cultiva rosii, castraveti, morcovi etc si mi-a spus cu ce substante dau ei pe aceste plante ca sa se faca frumoase si sa se vanda, si m-am ingrozit).
Steaua a pierdut!
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
nanadana spune:
gata iam facut masajul ,am scapat rapid
Diana este un dulce Mihnea
Miflor da are dreptate Diana nu avem poze noi cu Ana ,in asteptare pina cind i-ai masuri ,Antoine ii face un mare pupicelllllll Anei
Anto un adevarat cavaler ,felicitari pt dimensiunile lui Victor
poze
roxi23 spune:
fetelor ma doare inima rau la propriu. si nu sunt microbista... dar chiar imi vine sa plang pentru meciul asta...
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)