Bebelusi de sept-oct 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 10
flavia2904 spune:
Acum am vazut ca este 2-0 pt. STEAUA. HAI STEAUA.BRAVO EI.
Eu nu ma uit la meci,sotul este plecat sa-l vada cu prietenii,asa ca stau pe DC.
Diana30 spune:
Eu pana acum i-am dat doar borcanase de legume.Maine intentionez sa prestez si eu supa,respectiv pireu dupa reteta Alinei(Anya).De 2 zile mi-a facut figuri la legume,a mancat putin iar apoi l-a apucat maraiala,drept ii ca-i era cam somnic.Sper sa le manance mai bine cele made in bucataria lui muma-sa.
No numa incet fetelor cu bucuria ca vad ca-s pe noi englezoii.Doamne ajuta!
Anya20 spune:
flavia - daca te referi la compoturi cu zahar, nu sunt indicate.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
miflore spune:
Buna seara microbistelor!
Am venit de la film exact cand incepea meciul! Pe sot l-am lasat pe drum, cu prietenii in bar!
Si eu, cuminte, acasica!
M-am intalnit la film cu Jonathan Scheele, cu Cristi Puiu (a regizat Moartea Domnului Lazarescu, Marfa si Banii etc); un film nerecomandat copiilor sub 14 ani, la un moment dat unul a scos un briceag si si-a taiat gatul!
Acum incepe repriza a doua! Hai Romania!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
roxi23 spune:
DIANA30- Darius face kk o data/ zi, maxim de 2 ori. cand nu face ii dau ceai de musetel si imediat se umple pampersul. Inainte de diversificare facea intr-una! Ma disperase!
B IRINA C- nici eu nu i-am dat borcanase; mai ales pentru ca nu am plecat cu el de acasa! Asa imi exersez eu calitatile de bucatareasa model, gen mama-mare!
ANYA- MA INTERESAM DE GLUTEN pentru ca parerile sunt impartite. Dar eu am fost in Italia si acolo bebeii mananca fara probleme aceste pastine. Mai ales ca sunt milupa si mie imi place aceasta marca. o sa ii dau, dar cate putin.
KARMENUTZA - cAND CITEAM DESCRIEREA pe care i-ai facut-o Ioanei, ma gandeam daca nu cumva este surioara lui Darius! Aceasi caracterizare deci si pentru bebelul meu!
HILDEGARD- PENTRU INCEPUT EU ZIC SA FIERBI PASTELE IN APA cu putin ulei de masline si sa i le dai asa, ca pe o supica. Bineinteles ca poti adauga treptat si legume la supica.Mai intai sa se obisnuiasca cu gustul. Apo poti sa le faci cu branzica, broccoli, diverse legume... zic si eu...
SIMONA- si Darius are zile si zile;ba mananca mult de ma sperie, ba mananca mai putin. daca este in grafic eu zic sa nu iti faci griji deocamdata.
DR ANYA- ITI MULTUMESC PENTRU RASPUNS!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
miflore spune:
Diana, Ana face kk de 2-3-4 ori pe zi sub forma de gloante - asta de cand cu diversificarea - inainte facea o data pe zi - Face ea de multe ori dar tendinta spre constipare e clara!
Nanadana, !
Si eu ii mai dau cate un borcanas fetii dar rar, in general ii fac mancarica;
Anya20, vad ca tu ai incredere mare in borcanashe, ce stii despre ele, cum sunt facute de tin atata, de unde sunt luate ingredientele, crezi ca sunt totusi naturale? Stiu ca sunt pasteurizate Ai ceva informatii secrete despre ele? COnvinge-ma sa cumpar multe!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
roxi23 spune:
MIFLORE, CRED CA ESTI ft fericita pentru escapada din seara asta!Si mie imi place Cristi Puiu si am vazut filmele Moartea Domnului Lazarescu, Marfa si Banii . Crde ca a fost super1 Ce mi-as dori sa ies si eu...dar astept pana se va face bebe un pic mai mare...
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
Diana30 spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsurile legate de nr caca/zi.Se pare ca cei kkciosi inainte de diversificare fac acum economie la scutece,iar cei economi inainte sekk acuma mai mult.Noi suntem in categoria a doua.Cand era alaptat facea o data pe zi,maxde 2 ori.Acum face de 3,4 ori,asta dupa ce in week-end a fost constipat.
miflore spune:
Simona8004, nu te impacienta, si tu ai zile cand mananci mai putin! O sa vezi c-o sa-si revina!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI