laparoscopia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

mie mi s-a facut anestezie generala si mai bine asa...la mine nu a fost o simpla laparo a fost si o refacere microchirurgica a trompelor
m-au operat pe la 12 ziua si m-am trezit abia la 3 dimineata cu o teribila senzatie de disconfort din cauza sondei
in rest ce sa va spun...suportabil nici foarte greu si nici usor
am stat 4 zile in spital pentru ca nu am rezistat mai mult,firele din cele 3 incizii mi le-am scos acasa dupa 10 zile parca,iar de refacut totalmente m-am refacut cam in 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

unii medici fac laparo si cu rahi anestezie. mie mi-au propus varianta asta dar am refuzat-o.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

eu am facut laparo cu anestezie generala. la trezire a fost cu probleme digestive (durere de stomac, greturi, varsaturi) dar asta citeva ore. alte urmari n-am avut. m-am refacut repede si am ramas insarcinata la o luna.
mult succes celor care urmati!

23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

dragelor am si eu o curiozitate.cam cat costa operatia de laparoscopie?

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

si eu as vrea sa stiu cat ar costa o astfel de interventie

aici in Bucuresti , fetele care ati mai facut, si o recomandare se poate pentru un doctor?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

costurile laparoscopiei sunt in functie de spital si de medic. ea tre sa fie suportata de asigurare dar cum suntem in romania...daca nu dai in dreapta si in stanga...nu rezolvi mare lucru.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Depinde de doctor. In mod normal nu te duce mai sus de 3-4 milioane cu tot cu drumuri. Eu la medicul meu am facut un cadou pt ca nu ia bani, am dat ceva mana a 2-a si la anestezist aveam banii pregatiti insa nu am mai apucat sa-i dau pentru ca dupa operatie nu m-am mai intalnit cu el.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

io am facut-o la timisoara la clinica bega,daca vrei preturi vino pe PM...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betuta spune:

Buna fetelor,
Alina, din cate stiu eu costa cam o suta de dolari pentru doctor, cam 1.500.000 lei la anestezist si ce mai dai la asistenta care intra in sala cu tine, 500.000 lei, mai dai pe la asistente, dupa ce iesi din operatie, ca-ti scot sonda...
Asta o spun cum era anul trecut la Giulesti. Eu trebuia sa fac operatia anul trecut, dar probabil nu a vrut Dumnezeu, pentru ca m-au tinut 2 zile nemancata si o zi fara sa beau apa, din cauza unor defectiuni, ei spuneau ca au ramas fara oxigen. Normal te interneaza cum ar fi azi, iti iau sange, si nu mananci in ziua aia, urmand ca ziua urmatoare la prima ora sa te bage in operatie.
M-au chemat luna urmatoare, dar eu m-am suparat si nu am mai fost.
Dar m-am hotarat sa merg din nou, dar la un alt spital. Am auzit ca Elias e foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betuta spune:

Bine fiecare da cat are, dar asa mergea anul trecut, asa dadeau fetele pe acolo. E adevarat ca daca vii cu adeverinta de salariu nu te costa nimic, dar tot trebuie sa dati ceva la doctor, la anestezist si pe la asistente.

Instilatii se fac la Giulesti din cate stiu. Eu am mai tinut legatura cu fetele de acolo care au facut laparoscopia si asa mi-au zis ca le-au chemat apoi la instilatii. Acum nu stiu probabil ca nu fac in toate cazurile, decat daca considera ei ca e necesar.
Va pup.

Mergi la inceput