Mamici casnice (35)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
Buna buna!
Dana,stiam eu ca Svatlana nu se refera la vecina mea,dar eu ma gandeam doar la faptul ca ce bine ar fi daca as avea si eu o vecina care sa faca chec.
Cami,LA MULTI ANI pentru sotul tau si distractie placuta!
Eu am plecat sa ma pregatesc de plecare.Mergem la dr sa facem D2-ul injectabil.Imi vine sa plang de pe-acu.
Mai fetelor,azi dimineata mai leneveam in pat impreuna cu puiul meu si la un moment dat a venit si mi-a luat fata intre palmele lui mici si m-a pupat.Doamneeee...ce sentiment!
Va pup pe toate!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
impreuna spune:
La multi ani pt colegu' Cameliei Tinerel maica, unde l-ai gasit?
Bianca aici la Nanu la eco ti-a zis ca e fetita?:)
Tare bancul:)
Adriana cum sta Andrei cu sanatatea? Se simte mai bine? Ce mai zice dr?
Dana aia care isi infofolesc copiii nu sunt in general oameni mai in varsta?
Eu o scot pe Sara afara cu capul gol (eventual o palariuta de soare dc iesim la amiaz) si bluzita subtire. DAR daca ar fi dupa soacra-mea i-ar da caciula, geaca... sa nu inghete. Totusi daca vede ca nu renunt, cedeaza ca nu se pune cu mine:)
Svetlana tinem pumnii sa iti arate puta
Miha ii faci D2 in loc de Vigantol? Hai capu sus, e doar un vaccin, doare da trece repede
Lucia, Ioana, Geani, Andreea, zina, LauraNicole, Nico, Dana, Alina, Mihaela, Corina, ralucutza, Anculina unde umblati?:)
Gata, nu mai am musafiri, am liber
Flavia (sotie si mamica fericita)
ange spune:
Flavia,tinerel da! dar nici cu mine nu-mi este rusine!
multumesc din suflet pt. urari.Zau sunteti dragute.Chiar am sa i le transmit si am sa-i spun ca va trebui sa va faca cinste(la vara)
Pana atunci dau eu de beut
Aseara am facut o negresa si un blat de tort in forma de inimioara.Astazi ramane sa-l decorez(pana la pranz cand apare el).
Ce sa scriu pe el ca acel clasic "la multi ani tati!" nu-mi place?
Aveti ideei?
Dana_ch,pai noi cand am emigrat a durat 3 ani...dar nu din cauza ambasadei ci din cauza noastra.in proiectul cu emigrarea nu era inclusa si Maia si ea a venit pe lume tocmai in perioada aia.Asa ca am dat stop la dosar 2 ani...Dar cred ca 1 an max dureaza.
Bani parca 12 000 cad(canadieni) dar acum am inteles ca nu-ti mai cer bani,numai sa emigrezi!
Dar ma pot interesa.Sau daca vrei am sa-ti dau situl guvernului de aici sa vezi ce conditii au pus sau stiu niste situri de romani care numai despre emigrarea in Canada vorbesc.
Nu fac pe grozava cand spun ca nu stiu cum este acum.Eu am emigrat acum 6 ani.Acum totul este diferit.Total diferit.Doar avionul care te aduce aici a ramas acelasi
pup si multam' inca odata
mihaela amalia spune:
Eheheeeeeeee Fla de cand cu caldura nu mai apuc eu prea mult sa stau prin casa...vine mandra si ma ia de mana si pupa degetelul in semn de PA, vrea pe afara non-stop ...Acuma doarme de am reusit si eu sa deschid calculatorul
Cami LMA colegului, si felicitari pentru asa o mandrete de fetita, cand citeam ce povesteai tu mi s-a sculat parul pe mine de emotii, uite de la mine pentru Maia
Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.
impreuna spune:
Da Cami nici mie nu-mi e rusine cu tine
Habar n-am ce ai putea sa-i scrii, da avand in vedere ca il faci sa planga (cu diploma Meiei si alte amintiri:) poate ar fi fain sa-i scrii ceva haios Zi ce preferi ca ma mai gandesc:)
Miha ce scumpa-i Amalia, si a mea ma tot cheama "tay-tay". Norocul vostru ca stati la casa, ce n-as da si eu, ca m-as muta fara cu tot cu pat:)
Hai Steaua! Hai Europa!
ange spune:
Miha,merci.Chiar ca sunt fericita.Nu ma asteptam deloc sa am o fetita atat de inteligenta. Eu cu colegul suntem oameni normali,nu depasim limitele omului de rand.El politist si eu inginer constructor.Iote ca din 2 aerieni a iesit o copila isteata foc.Deci,se poate!
Nu stiu daca va imaginati ce simt si nici nu as vrea sa par stupida dar ma repet:bucuria nu am cu cine sa o impart.Romanilor de aici nu le pot spune cat de "inteligenta2 este fata mea ca ar zice ca ma dau mare...
Nu stiu daca stiti dar Maia mea este la o scoala privata unde sunt numai copii de bastani,oameni cu bani si foarte rar vezi cate un copil "amarat" de emigrant.Sunt si destia dar nu se vad pe langa multimea de copii cu bani...Nici nu stiu cum am reusit sa intram la scoala asta!Probabil ca D-zeu dragutul are grija de noi!
Cand va spuneam ca astazi colegul va boci de emotii nu am spus-o intamplatot.Asa va fi.Acum va fi sigur ca nu-si rupe degeaba oasele pe drumuri ca sa-i plateasca scoala fetei.
Gata ca fabulez.
Merci pt. atentie
Fl.,hai cu ideei.te rog.haioase,nebune,amuzante cum vrei tu dar zi.
Noi il strigam "chéri" (drag,iubit)
astept
sunt_mamica spune:
fetelor am si eu o nelamurire...ilinca are o secretie la un ochi,am fost cu ea la oftalmolog si mi-a zis ca i s-a infundat canalul lacrimar si i-a prescris un antibiotic...oare nu e prea mult?ori is io ori dr....
ilinca
Dana_ch spune:
Cami si pentru domnisoara
cat mai multe realizari ptr emigrare daca nu-i deranjul prea mare da-mi siturile de care vb
Poze cu Lucas
impreuna spune:
Cami uite poate te poti inspira de pe www.greetings.3x.ro/rasfoieste.php?pagina=1&c=3&p=Urari%A0si%A0Ganduri" target="_blank">aici
sunt_mamica mie mi se pare dubios ca i-a prescris antibiotic din prima. Eu stiu ca pt asa ceva exista picaturi, si prietena mea s-a confruntat cu aceeasi problema, dar nu mai stiu exact ce picaturi a folosit.
Hai Steaua! Hai Europa!
Bimilit spune:
salutare!salutare!
flavia nu dr nanu a vazut fetitza .a doa sarcina a fost monitorizata de dansu.ca dupa asa o experienta cu zalauanii mei nu am mai avut curaj sa raman aici.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!