Mamici casnice (35)
Raspunsuri - Pagina 13
alexa si mami spune:
suntem bine, da' pe fuga, intre casa si plimbari, vizite si somn.
vb mai tirziu.
alexa
ange spune:
alexa si mami,iauzi ce viata pe voi!
Andreea,termina mai!cum adica nu sunt reale evaluarile facute pe net?! probabil nu sunt reale cele facute pe nu stiu ce sit dar pe situl guvernului emigratiei din Canada,ma indoiesc ca ai lua tzeapa...
Dana_ch,eu cand am hotarat sa iau calea pribegieinu am ascultat nici in stanga nici in dreapta.Am depus actele frumusel si am asteptat sa vina ziua sa ma urc in avion.
Si parol ca a mers
Dana banana,ce faci soro,pe unde umblii? ai disparut cu totul!ti-ai luat concediu neaprobat?
mihaela amalia spune:
Andreea bine macar ca ti-a apreciat familia cozonacul, ca pozee, vor mai fi...
Si eu ma incadrez in categoria mamelor denaturate, cel putin iarna asta nu exista data sa iesim si sa nu se lege cineva de mine, respectiv copilul meu...ajunsesem la un moment dat sa le raspund in doi peri, si cu toate astea nu mi-a racit niciodata mai serios, doar anul trecut de 2 ori, dar asa usor...
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
sunt_mamica spune:
cami eunu vreau sa descurajez pe nimeni!bravo ei ca incearca sa schimbe ceva ..
am o prietena careia i-a fost aprobat dosaru pt canada acu 2 ani...si inca mai asteapta viza....cica is f multi care asteapta si de aceea dureaza!
site-ul la care ma refeream eu ..cu chestionaru...apartine ambasadei canadiene in austria..Nu am inteles prea bine de ce is asa imbarligate..
ilinca
impreuna spune:
Si io vreau sa ne intalnim, astept sa spuneti "stranierelor" cand veniti in Ro, fac o lista si apoi alegem un loc:)
Astept sa ne spuna andora unde-s locurile alea faine care le-am vazut in poze, ca pe mine ma atrag
Cred ca mi-am luat portia de DC pe ziua de azi, ne mai "vedem":)
Un week-end frumos si o noapte "furtunoasa":)
Flavia (sotie si mamica fericita)
malla spune:
Buna fete! Mai intrai si eu pe DC...am condus-o pe mama azi la tren, a plecat fara mine... ZIceam ca plec si eu cu ea la tara, dar daca Andrei s-a racit am amanat plecarea, vine peste o luna sa ma ia!!! Abia astept!
Maaaaa, cata activitate pe aici,... am citit din urma, si nu mai conteneam cu datul paginilor, se cunoaste ca v-ati intors toate,... ce bine, era pustiu fara voi...
Flavia, hai sa te intreb ceva, adica sa ma sfatuesti(tu esti sfatuitorul meu): Ce zici sa merg cu Andrei sa ii faca vaccinul ala pentru prevenirea pojarului??? Ca am citit pe net pareri pro si contra, dar sunt ametita... nu stiu ce sa fac!!! Doctorita nu mi-a lasat cale de alegere, dar asta nu e problema ca daca nu as vrea eu sa merg sa il fac, nu m-as duce si gata!!! No, tu ce ai face in locul meu???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
osna spune:
eu vin in ro in 15 iunie pina la 1 iunlie.faceti liste,spuneti locatii sa vad cum ma organizez ca soata este disperata ca sigur nu o sa apuce sa stea 2 zile intr-un loc,la cate ne-am propus sa facem in vacanta asta.
va doresc un week-end placut ca azi a fost liber si nu am loc de el la calculator.
Danelutza spune:
... lumea doarme, vroiam si eu sa mai vorbesc dar n-am cu cine.
Ma duc sa vad daca a adormit Isabella si mai revin.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Cami ,aici sunt! Mai esti pe aici?
Maria 2 mami,tu esti rapidista ,nu? Esti suparata ca v-a batut Steaua si te ghidezi dupa principiul sa moara si capra vecinului.
Ntz,ntz,ntz!
Flavia!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana