Mamici casnice (35)
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
sint mamica mi-a placut chestia cu kg, eu am 64,8 kg , deci slaba nadejde de intrat in geamantan.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Dar daca eu am numa 51 ma ia cineva in valiza?
Se intreba cineva cu ceva timp in urma (cred ca Dana) daca nu le este oare cald bebelusilor inveliti,ras-inveliti si acoperiti.Eu una cred ca le este,dar ce sa faca saracii?Sper sa nu supar pe nimeni,dar mie imi este mila de acesti copilasi.Pai ce rost mai are sa-l scoti afara la aer curat daca ii pui patura pe fata,nu? Majoritatea fetelor de pe forum vad ca sunt mai informate si,cel putin asa spun,nu-si infofolesc copiii,dar aici la noi,atunci cand vad un bebe mai dezvelit parca zic ca-i sarbatoare,pe cuvant.Nu va pot spune de cate ori am fost oprita pe strada sa mi se spuna ca ar trebui sa mai imbrac copilul,ca ii este frig,ca bate vantul...Si asta combinata cu majoritea copiilor infofoliti m-a facut sa ma intreb daca nu sunt eu dezaxata si denaturata.A racit copilul pana acum de vreo 2 ori,nu pot sa spun ca nu,dar nu cred ca din cauza ca nu l-am acoperit sau imbracat mai gros,deci nu sunt denaturata,nu?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
impreuna spune:
Miha, io nu stiu daca esti denaturata sau nu, da daca esti sigur sunt si eu Idem, idem:)
Numa eu stiu cata munca de lamurire am dus cu soacra-mea sa ma lase :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
ange spune:
da o sa sarbatorim astazi...
ca sa-l iert i-am spus ca astazi mergem sa-mi cumpar pantofi si poseta de primavara
Dana_ch, www.quebec.ro
www.montreal.ro
si stai sa cat si situl guvernului.revin.
vezi ca pe siturile alea se vorbeste romaneste si toate info pe care le vrei
ange spune:
Dana_ch,http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/francais/immigration/travailleur-temporaire/etape_permanent.html (info. despre emigrare)
aici poti sa-ti faci evaluarea ta si a familiei sa vezi daca aveti sanse sau nu http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=fr
CRISMIR spune:
Fetelor am aparut si eu ca am ceva timp,vad ca cupilul meu sta departe de mine,cateva minute doar
Cred ca a-ti petrecut bine...noi am petrecut pe cinste de Pasti..am avut musafiri duminica,casa plina dar a fost tare frumos...Robert a avut un iepuras tare bogat...era asa de fericit!
S-a si obisnuit cu tati super repede si bine,daca nu-l vede in casa ma intreaba"tata tata"......e scump tare....sper ca in curand sa stea si mai mult cu el,pt ca momentan fuge dupa mine daca nu ma vede si la baie fac cu el,ca daca nu urla de ne aud toti vecinii
Am pus si ceva poze in link-ul 2 cu baietii mei
si pe mai tarziu!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Dana_ch spune:
cami mersi mult am gasit si eu si azi dimineata pana sa mergem la dr. sa facem vacinul am facut evaluarea ca a fost si sotzu acasa ca sa fiu sincera nu mai stiu asa bine franceza(e cam mult de cand am terminat scoala) si nu am vrut sa gresasc ceva,deci avem sanse acum urmeaza sa depun actele.....ca eu sunt hotarata sa merg pana mai departe.
Poze cu Lucas
Dana_ch spune:
miha si eu sunt mama denaturata Lucas multumesc lui Dumnezeu nu a fost niciodata racit
Poze cu Lucas
ange spune:
Dana_ch,baftaaaaaaaaaaa
te astept la mine.pe bune.vorbim in direct la vara
Fl.,hai cu lista si cu propunerea.Eu chiar vreau sa va vad mai.
facem inscrierea?
sunt_mamica spune:
fetelor la inceput asa o infofoleam pe ilinca...de incepea saraca sa planga cand vedea ca tre sa o imbrac sa iesim afara...si mereu se imbolnavea si facea reactii otice....nebuna mai eram.dar noroc ca am realizat ca imi imbolnavesc involuntar copilul si acu am devenit si io "mama denaturata"
dana _ch nu vreau sa te dezamagesc dar auzisem lla tv,pe otv e o emisiune de genu asta,ca deobicei evvaluarea facuta pe net iese ok....oricum multa bafta...ca asa as emigra si eu,dar colegu are 50 de ani si nu mai pleaca din romanica nici daca am avea vila si plaja personala in monte carlo!
ilinca
maria2mami spune:
Ilinca Lucas
Fla....inca astept...si apoi va spui'
Nu va pot spune ce ma bucurrrrr pentru Steaua atat, nimik mai mult! hi hi hi
mmiha