Recomandare gradinita Healthy Children

Recomandare gradinita Healthy Children | Autor: anielad

Link direct la acest mesaj

Sunt mamica unei fetite de 2 ani si 3 luni si doresc sa o inscriu din toamna la gradinita. Din motive legate de locatie si dupa ce am vazut cateva gradinite particulare fara spatiu de joaca in aer liber, m-am hotarat asupra gradinitei Healthy Children (de pe str.Octav Cocareascu-intre str.Turda si Piata Victoriei) care mi-a facut o impresie placuta. Ii rog pe parintii care au copiii inscrisi, sau stiu de la prieteni sa-mi faca o recomandare obiectiva despre aceasta gradinita.O alta parere in cunostinta de cauza m-ar ajuta foarte mult sa fac alegerea potrivita.
Va multumesc frumos.
Aniela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancussa spune:

Aniela, in 2006 doreai sa iti duci copilul la gradi.
Acum, si eu vreau sa il duc pe al meu si vreau sa te intreb cum ai gasit gradinita Healthy Children.
Iti multumesc,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medin spune:

O mama care a avut copilul acolo l-a retras pentru ca toata mancarea era facuta din semipreparate congelate din comert, prajite in gradinita (snitele, cartofi etc). Plus alte nemultumiri legate de atitudinea conducerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Am citit in "Ghidul gradinitelor" de anul acesta ca gradinita este desfiintata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisak spune:

Ei bine, da, aceasta gradinita s-a desfiintat. Slava Domnului!
Primul an de gradi am avut fata acolo, dupa care au plecat toate educatoarele si marea majoritate a copiilor. Patroana era dusa cu pluta rau de tot. Copii mancau prea multe porcarii, invatau prea putine lucruri, parintii nu puteau intreba multe pentru ca se enerva "Doamna" Patroana. Culmea este ca era medic deci ar fi trebuit sa fie mai atenta decat altii la alimentatie. Bine ca s-a lasat de meserie (ma refer la gradinita, nu la cea de medic). Acum am fata la o gradi in Giulesti si sunt foaaaaaaaaarte multumita.

Mergi la inceput