Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-123

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Iertare!!!!
Am incurcat subiectele, vroiam sa rasp si colo si colo:)

Rasp pt aici: Megbeng, sunteti dementiali!!!! sa se prinda bb mik!

Ingeras 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

megbeng fatooo io i'am dat portia dupa meci..asa ca o consolare..tin pumnii!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

meg,esti cea mai tareeeeeeeeeeeee;no,la cate aventuri ai avut in ultimele zile ma dau cu capu de pareti daca nu ramai gravida;
al meu sotz este si el fotbalist si super microbist si intamplarea face ca meciul a fost transmis si la noi;eu m-am culcat si el la meci,bunnnn,la un moment dat il aud ca vorbeste singur si se cearta cu cineva,apoi stinge Tv tot bombanind,urca sus la mine si ma intreba" dormi???"da tare asa sa aud bine,la care zic "eu pai acum nu mai dorm",la care el,"buuuunnnnn,te rog sa te dezbraci ca is asa de nervos si vreau sa te am acum"!!!no,io ce sa fac,daca e rost de ...nu zic nu,si moamammmmm fetelor ........sincer am crezut ca mutam patul si ajungem la parter,dar s-o merittattttttttt

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

melutica, nici cu tine nu mi-e rusine!!!! in a cata zi esti?
liano, idem!
si eu presimt in continuare un WE furtunos in patu nostru conjugal (ma rog, canapeaua extensibila conjugala), ca sotul e in vacanat cu masterul si are liber pe 1 mai, eu ..si eu in vacanta pana marti..poate chiar punem in aplicare ideea ca dam o fuga la mare, mai vedem ( la suceava nu mai mergem, ca o sa vina tata incoace..)

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melu meu: esti tare de tot!!! m-am terminat de ras!!!

meg: Melu e ca si mine: Z8 eu il tin la distanta pe-al meu, nu mai fac ca lunile trecute cand am inceput sa prestam la greu inca din Z6... vreau ca in Tunisia adica incepand cu z13 sa aiba gigeii fff odihniti si fresh... saracu el are gripa acum si ma tot intreaba: Dar o aspirina nu-i dau (adika aspirina saracului... stiti voi...) eu nu si nu: in tunisia! pana atunci pauza (desi in z4 nu ne-am putut abtine )

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

mai fetelor cu voi e imposibil sa nu razi....sunteti super super super super "bestiale"

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

meluleeee..megbeng atunci poate o punem in 3

luna asta la gravidoaseee meyyy nu va ganditi la altceva!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

liana, eu sunt de acord!!!
bubuleana...eu am sa ma relaxez gandindu-ma la tunisia...se pare ca nici la mare nu o sa mergem, ca are barbatu' examen sapt viitoare si are de invatzat ( nu destul ca mi-l hingheresc astia la servici)..va dati seama cat am de tras sa il relaxez si detensionez, mai ales ca uneori nu se lasa..
spre deosebire de acu' 2 zile, insa, aseara l-am luat f. ferm si i-am zis :"asta e sansa noastra pe luna asta"..si nu s-a mai panicat..
DUPA, el cu berea, eu cu picioarele pe pereti..el:"ba, da tu esti DISPERATA, nu asa, ca vrei un bebe..esti disperata sa ai un bebe!!!"( nush de ce se crizeaza cand ma vede cu picioarele pe pereti, cica exagerez

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Melu asa, la comanda? Frumos!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Felicia..am atat de multe intrebari incat nici macar nu stiu daca se le ordonez in ordine alfabetica sau sa le arunc una peste alta pe net..
daca marti HCg a fost 750 si joi 1200, deci nu s-a dublat..e foarte rau? e rau? e putin rau?..am uitat sa precizez. saptamana 6...

Mergi la inceput