Sex and the city

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

haha,Victoria, nici eu nu l-as fi scapat pe Aidan. la fel de dragut actorul si in "my big fat greek wedding"!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Nu Aidan a lasat-o? Ca ea, draguta, si dupa ce Aidan avea copilut l-ar fi vrut

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

A lasat-o - normal- dupa ce ea a marturisit sincer ca l-a inselat cu Big....Marfa de baiat, Aidan ala

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

despre asta ce parere aveti?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Ca daca Mr Big nu va place, eu zic ca Jason este pe toate gusturile!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Ce frumos e........de el nu are cum sa nu iti placa.....mie imi place de toti 3 Aidan,Mr.Big si nu stiu cum il chema in film...James Lewis.Si din cate imi amintesc Aidan sa impacat cu Carrie chiar daca l-a inselat numai ca s-au despartit iar dupa ceva timp pentru ca ea nu era pregatita sa se marite si el vroia neaparat.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetelor, mi se pare mie sau episodele care ruleaza acuma pe postul acasa sunt reluare!! nu stiu de ce dar am impresia ca ma mai vazut faza cu carrie si cu pictorul ala (mai "batranel") rus si faptul ac miranda sa impacat cu steva,]nu mai inteleg nimik!! pana acuma era totul nou iar acuma apare ceva ce ma mai vazut!
sper sa ma lumineze cineva ca deja incep sa ma enervez singura,,,,,,,pe reluari!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Mi-a sosit comanda!
Sunt fericita posesoare a intregului sitcom Sex and the City.
TOATE EPISOADELE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu am vizionat primele 4 dvd-uri, sunt de buna calitate ..super.

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Sunt,intr-adevar,de buna calitate,dar eu am o singura problema:nu pot sa le vad decat pe dvd,nu si pe calculator.O fi calculatorul meu de vine? Cand bag dvd-ul imi apar diverse foldere si nu filmele,asa cum apar pe dvd.

Mergi la inceput