Sex and the city

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

vreau si eu nr de tel al tipului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Citat:
Originally posted by clyo

vreau si eu nr de tel al tipului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ma-ntreb de ce nu ies pe piata serialele astea daca, e clar, sunt asa de cerute?

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Ma-ntreb de ce nu ies pe piata serialele astea daca, e clar, sunt asa de cerute?

pai sunt pe piata.
se pot inchiria la magazinele de profil mai multe serii din "friends", iar cu 100.000 am luat toate episoadele din ultima serie "sex&the city", ca sa nu mai astept dupa episoadele difuzate de "acasa" la ore ce se schimba in fiecare saptamana.
de "seinfeld" am auzit doar ca va aparea si el.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

... iar cu 100.000 am luat toate episoadele din ultima serie "sex&the city

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Teodora,
adica le-ai cumparat (????) sau le-ai inchiriat ?

si pe mine ma intereseaza Sex and the city, dar numai cu subtitrare in romana si pe DVD, stie cineva? (in afara de seria 6 din magazine; celelalte serii)

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Teo, le-am inchiriat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Vai de mine....mor dupa serialul asta,nu stiu ce serii am vazut,eu ma uitam pe HBO la el iar aici vad mai multe reluari dar tot ma uit....cred ca le stiu pe dunafara dar tot as vrea sa inchiriez si eu toate seriile sa ma uit la ele de la cap la coada.La Bucuresti daca ma simteam rau sau eram suparata era de ajuns sa ma uit la serial si ma simteam mai bine....asa de mult il iubesc

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

si eu il iubesc am participat si la un concurs, trebuia sa scriu un articol despre serial si am castigat un tricou ;) Sex and the city

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Si eu sint fan, si cel mai mult imi place ...mr. Big! vreau si eu!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Acu, stiti si voi cum e cu gusturile...Mie nu-mi place Mr. Big, nici ca barbat ( prea brunet, buze carnoase, brrr..), si nici ca si personalitate - arogant, egoist, etc..Mie imi placea mult personajul "Aidan", si nu imi mai trece, dom'le, cum a putut sa lase Carrie asa o mandrete de barbat pentru Mr. Big??????

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput