Sex and the city

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by anelize

quote:
Originally posted by lavinai

Anelize, vreau si eu macar cele cateva episoade !!!!! sunt din seria noua??? poti te rog frumos sa imi trimiti si mie??? PLSSSSS

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Nu stiu din ce serii fac parte serialele pe care le am eu si nu sunt traduse.Daca imi spui cum sat-i le trimit,cu mare placere.

aaa, eu le vreau pe cele din ultima serie si traduse!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Vai! Si eu sunt big fan al aceluiasi serial (si mai am unul la acelasi nivel: Seinfeld).
Nu am nici un episod acasa desi mi-ar place si mie sa le am pe toate.
Daca gasiti de cumparat dati de stire. Sau sa-mi ziceti si mie cum le iau de pe net, de pe ce site etc.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by adi_dalma

http://www.seriale.gohome.ro/

ag

Adi dalma, multumesc de link. Eu am sunat, mi-am comandat toata seria de "Sex and the city"...au si Seinfeld.Din pacate, nu au Ally , tare mi-ar fi placut...

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by anelize

quote:
Originally posted by clyo

soro, mie mie le-a cumparat sotul meu de afara, din Olanda parca, dar nu le am pe toate.

Soro si in ce limba sunt?Sper ca in engleza,nu in olandeza

in engleza dar exista si optiune pt olandeza daca vrei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Eu nu incurajez asta, nu sunt de acord cu asa ceva si recunosc ca este o greseala ca pe calculatorul meu este instalat DC++ (program cu care copii de pe reteaua locala) si StongDC (program cu care copii din toata tara) (si cu care mi-am copiat si Baby Einstein si multe filme noi). Deci s-a notat ca nu incurajez asta, da?
Ultima serie o da acum pe acasa (parca duminica seara la 22??), numai ca e doar un episod pe saptamana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

iubesc acest serial, iubesc prietenia dintre aceste femei si felul in care isi traiesc viata chiar daca nu sunt intotdeauna de acord.cat despre personajul principal...ia vedeti ce va spune nick-ul meu.

Mariana , incerc sa fac rost in Cluj de Dvd-uri si daca reusesc iti spun

pupicei

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Eu am cumparat seria 6 din Diverta, nu ma satur uitandu-ma la fetele astea, le iubesc pe toate dar cel mai mult o iubesc pe Miranda, seamana perfect cu o prietena de-a mea
anelize, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca ai deschis subiectul asta, mi-am comandat toate seriile, m-a intrebat tipul de la telefon daca i-am scris si aseara, probabil are cereri gramada :)))
Vine ziua sotului meu si-mi crapam capul ce sa-i cumpar, m-am scos, i-am comandat Seinfield si Friends, ca e fan

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Anelize
Eu ador "Sex&The City", am vazut de nenumarate ori toate episoadele, si traduse si netraduse (sa vad daca era vreo diferenta intre versiuni ), am pachetelul original cu cele 6 serii, pus la loc de cinste si onoare. Plus fraze celebre din film, pana ieri la semnatura mea citam chiar o fraza a lui Carrie...(nu prietena noastra de DC, pe care o salut si ma complimentez cu ea pt alegerea nick-ului).
Vizionare placuta tuturor!

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Inclusiv fraza din semnatura actuala (aceasta insa apartine Samanthei)

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Eu am cumparat seria 6 din Diverta, nu ma satur uitandu-ma la fetele astea, le iubesc pe toate dar cel mai mult o iubesc pe Miranda, seamana perfect cu o prietena de-a mea
anelize, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca ai deschis subiectul asta, mi-am comandat toate seriile, m-a intrebat tipul de la telefon daca i-am scris si aseara, probabil are cereri gramada :)))
Vine ziua sotului meu si-mi crapam capul ce sa-i cumpar, m-am scos, i-am comandat Seinfield si Friends, ca e fan

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Eu i-am scris aseara.

Mergi la inceput