Fetele din America (70)
Raspunsuri - Pagina 14
ruxij spune:
Laura, multa bafta in Canada si sa nu fie iernile prea nesuferite!
Sanziana, grisului ala stiut de noi ii zice "Grits" si se gaseste la supermarket, am cumparat noi cu ceva timp in urma. Din cream of wheat nu iese prea bine. Eu nu mai stiu cum se fac galustile, cand am mai facut am cautat pe net o reteta si au iesit.
Oana_B spune:
Uite ce gasii, Redken Rewind:
http://www.redken.com/products/index.cfm?action=showProduct&bt=2&b=269&p=547
la products/styling/medium control/rewind06
Oana_B
Llaura spune:
Merci, maine ma plimb in traficu' albertan, azi nu-s pe asigurare, gasesc eu rewindul ala...
Ieri am cumparat wheatlets, ca mi s-a parut mie ca arata ca grisul...drept, papanasii cica nu iesira ca ai soacra-mii, pesemne de la asta
sinzi_ana spune:
Este cineva teacher? La preschool?
Pt ca mi s-a oferit un post (de fapt 2, zilele astea m-a intrebat directoarea de la gradi unde il duc pe David daca nu ma intereseaza un post de teacher assistant) si am primit raspuns de la o scoala privat unde se preda in sistemul montesseuri (daca ati auzit de el) si am interviu cu ei sapt asta...
Si ma duc si io in nestiinta de cauza, nu stiu nici ce salariu sa le spun ca vreau (m-a intrebat la telefon), nici cat se plateste de obicei si nici ce sa urmaresc la contract...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Sanca spune:
Sanzi Ana, grisul nu este peste tot "Cream of Wheat" - de exemplu la bulk, in health food stores se gaseste sub "Farina" sau "Farina cereal"
Tu ai fost profesoara in RO? In California trebuie sa ai nu stiu cate ore facute de "Child Development" si plus "Background check" inainte sa ti se ofere slujba. Educatoarele fac mai nimica tot, cam 10-12 dollari pe ora.
Felicity spune:
Ciuf,
Noi locuim la 2400 de metri.
Copilul a avut icter 10 zile. Nu a trecut decat cu lampa de UV.
Am tot Rh negativ dar am inteles ca nu Rh-ul e de vina cat incompatibilitatea grupei de sange, A (copil) si O (eu). doctoritele sa ma corecteze daca zic prostii.
cine vine la noi din Romania priveste sceptic altitudinea, si dupa cateva zile incep sa ne dea dreptate.
doctorii imi povesteau de oameni in varsta care n-au fost niciodata la asa altitudine, cand vin sa viziteze pot avea massive heart attack.
Noi vrem sa ne mutam inapoi pe coasta de est.
sinzi_ana spune:
In Ro am predat la gradi cand eram in concediu de maternitate, dar nu asta e specialitatea mea...Dar imi place foarte mult sa lucrez cu copiii si asta vreau sa fac de acum incolo...
Si aici trebuie sa fac 30 de ore, dar mi=au spus ca dupa 10 ore pot sa predau si restul sa le fac in timp...
Sinzi, Radusi David
David
philip spune:
sanzi, io ma chinui sa devin profa, nuami ca in domeniul meu (jurnalism), n-am gasit nik de munca si ma chinui de acusi un an. nu mi-am pierdut speranta, da e greu pt ca nu e un domeniu cautat. de ex, aici in utah se cauta special education si math...bafta multa!
philip&andreea
copilasi dragalasi
sinzi_ana spune:
Philip si ai facut aici sau in Ro studii de specialitate?
Ca eu daca imi place in continuare si sunt satisfacuta am de gand sa fac cei 4 ani de universitate ca sa pot deveni profesor cu acte in regula...Oricum ma orientez pe copilasi mici pana la scoala...ca imi plac tare mult!!!
Sinzi, Radusi David
David
michelle7 spune:
philip ai terminat jurnalistica in ro? ai reusit sa-ti echivalezi diploma sa inteleg?