Clubul nurorilor (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Ce fac fetele?
Fla cum esti?
Pupi
p.s. Nadia maine fac placinta...sa-mi tii pumnii! Desi chiar ma pricep, acum am emotii...nush de ce!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Sun, relax, iubita! E simplu de facut!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

si ca sa vedeti ca toate mi se intampla numai mie
Merg la medicul de familie, medic care pana acum il consideram extraordinar. Ma consulta, ii spun ce ma doare si pe unde, ma apasa pe burta (stomac). Durere groaznica. La fiere la fel. Pe uretra la fel. Spune ca sigur e o infectie urinara si imi da un fel medicament care sa il iau din 6 in 6 ore, cate 2 capsule. Imi spune ca e bun pt sarcina. Se uita el mai atent la mine si imi spune ca sunt suspecta si de hernie ombilicala Ies suparata de la cabinet si merg la farmacie. Normal ca nu mai au fonduri pt compensate, asa ca am platit 150 de mii pe cele 56 de capsule care trebuie sa le iau din 6 in 6 ore. Merg la piata, fac ceva cumparaturi si vad ca trebuie sa vina si autobuzul, asa ca ma hotarasc sa il astept. Apare. merg spre el. Dar in statia de autobuz erau parcate masinmi, asa ca s-a oprin in mijlocul strazii. O iau si eu pe strada ca sa ma vada soferul Oricum era strada cu sens unic. Ce credeti ca patesc? Din parcarea care e de fapt statie de autobuz da cu spatele o masina. Pe cine credeti ca a lovit? Pe mine, normal De fapt nu m-a lovit, dar a reusit sa ma impinga putin. Era o baba dobitoaca la volan care a vazut ca s-a oprit autobuzul si a dat cu spatele masina fara sa se uite macar in oglinda retrovizoare, sa nu mai vb de intors. Nici nu a observat ca m-a lovit. Ca am reactionat repede si m-am ferit.
Ajung acasa. Il sun pe iubi si ii spun ce am rezolvat la medic si ma intreaba daca medicamentele sunt recomandate in sarcina. O tin una si buna ca da, sunt bune, ca asa a zis medicul. Totusi scot prospectul si citesc. NU SE RECOMANDA ADMINISTRAREA ACIDULUI NALIDIXIC IN TIMPUL SARCINII (studiile paraclinice au evidentiat aparitia artropatiilor si afectarea cartilajelor de crestere la animalele imature)
Sunt si cu banii dati si cu 56 de capsule cu care nu am ce sa fac, si cu dureri ramasa.
M-am saturat. Numai ghinioane am. Cand i-am povestit lui iubi si faza cu masina.... a spus ca ma leaga de pat si nu mai ies din casa pana nu imi revin.

Andreea 24+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Nu dispera, sigur va trece si acest moment, dar poate azi a fost o zi mai dificila.
Mergi la farmacie si vorbeste cu farmacistul sa iti ia medicamentele si sa iti dea altceva la schimb.
Multa bafta si pupici, cat despre masini, sa ai grija de tine, ca nimeni nu are mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Offffffff mai Andreea, te rugam sa ai grija de tine si de bebe. Hai ca o sa treaca si ziua asta si gata cu ghinionul.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Andreutza, ; maine va fi o zi mai buna. Ai grija de tine si de bb.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Nadia, mersi mult de mail, am primit tot, ma apucat pofta, cind imi vin prietenii iar in vizita, le fac aperitive, ca nu astept eu pina e ziua mea sa le fac.
Eu am fost azi harnica, am schimbat pamantul la florile mele de prin casa, apoi am mai facut un tort de lamaie, am pus poze, tortul e din cartea de bucate ale lui Dr. O.. (sa nu fac reclama).
Sun, sper ca te-ai distrat placuta la ziua prietenului. Maine la meci, ma gandesc la tine si tin pumnii stransi. Eu nu vad meciul la TV, da stiu eu ca baietii fac treaba buna, asa ca si eu hopp in galerie Hai Steaua!!!
Flavia, un dulce, ma gandesc la tine. Fii optimista ca o sa fie tot bine.
Andreea, lasa mama supararea ca vine si maine o zi buna. Ai grija de tine si de bb.
Somn usor fetelor si pupicuri,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cu atatea pe cap am si uitat:(

Felicitari Corina, Florina pt realizarile sotilor

Andreea scumpa de tine, toate au venit acum pe capul tau? Bine ca n-ai patit nimic, da aia e inconstienta, cine io fi dat permisul?
Ai grija cu medicamentele in sarcina, citeste tu prospectul ca ce-i sigur ii sigur, medicii sunt si ei oameni si gresesc.

olim nu ne spui ce ai mai facut, cum o mai duci? Asteptam noutati ca ai lipsit cam mult dintre noi:)

Fete dragi, mersi mult de tot de incurajari, chiar am nevoie. Nu stiu de cand n-am mai fost asa stresata :(
Sper sa treaca cu bine, sa se rezolve toate problemele.

Acum sunt in "pauza", sotul si musafirul de uita la fotbal si am zis sa profit de ocazie. Azi parca a fost "facatura", toata ziua am ramas mai mult singura cu el acasa, sotul la servici, socrii plecati cu treaba, au trecut apoi pe acasa si au luat-o si pe Sara la plimbare...

Cami mersi mult de tot de "consiliere", avem multe in comun

Mai e cineva prin zona?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Am aparut si eu! Ne-am simtit super bine, dar era timpul sa mai venim si la copil.
Andreutza of of si iar of! Dupa ce vine iubi acasa, chemati un preot! Macar va mai linistiti! Si fii atenta la tot ce faci/ce iei....e vb de tine si de BBlina ta! Pup
Him multumesc! Si da, sa fii suporter! Si poti sta pe DC, ca o sa-ti spunem noi tot!
Fla...hai ca poti! Stiu eu...Pup l fata!
De fapt va pup pe toate si ne auzim maine!...sa nu fiti foarte severe, dar o sa fiu incoerenta si dementa.....meciul asta ma omoara cu zile!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Spwer sa am timp sa va scriu.Acum e sotul acasa 2 zile si am sa profit un pic, ca dupa acea plec acaaa si stiti voi cum e, dar revin cu amanunte.

Mergi la inceput