Mamici de martie - aprilie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI,CIUF!Sa-ti fie viata ca o primavara plina de flori,bucurii si rasete de copii!

Nshiro,fetitele noastre seamana.Si bebita mea se dezveleste intr-una(este dealtfel singura asemanare cu mine...)iar unghiutele ii crfesc la fel de repede.
Cat despre sughit eu ii dau o lingurita de apa plata cu putina lamaie si,dupa ce se stramba ii trece imediat.Sughite f. des,asa cum o facea si in burtica.fetele.

Tina si noi pupam...Davidutul!Tare si apasat.si pe mami a lui.

Aida si Mara.Si

Am mai pus poze facute ieri,la fix 4 saptamani.Tocmai mancase si de oboseala a adormit pe genunchii lui mami(unde isi face veacul mai nou...)mangaiata de soarele ce inunda camera(exact in spatele balansoarului unde alaptez este fereastra asa ca ii vom face mereu... poze cu soare).tuturor mamicilor,bebicilor,gravidutelor si...aspirantelor.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Tina, pai sunt invidioasa!!! David e o comoara! Vorba lui tcelen, n-are nici colici?? WOOOW!! Sa va traiasca, e grozav!

Nshiro, doamne, servici asa repede dupa nastere!! Ufffff....deci cine ii da papa cind esti tu la servici?

Serendipindity, aida, ultimele pe baricade!! Hai fetelor, sa vorbim aceesi limba, vorba Tinei

Tcelen, fata ta e mare si din ce in ce mai frumoasa!!

CIUF, la multi ani si toata fericirea din lume!!

Oana a fost asa cuminte ieri dupa imensitatea aia de kk de alalteieri!! Sunt curioasa azi cum o fi. Sunt pregatita cu ceiutz, sab simplex si am mai cumparat supozitoare. Tre sa ma apuc sa fac ceva gimnastica sa fiu in forma, sa car fata prin casa

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

ZUZILICI,am vazut si eu acum pozele cu fata,e oscumpica sa-ti traiasca!!
in legatura cu sanii,vezi ca la farmacie sunt niste aparatori din silicon care se pun pe mamelon si sfarc si copilul cand suge ,suge cu alea puse si scapi de rani mai repede!sper ca ai inteles ceva, ca ma vb de m-am rupt!!

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

catrinel 17,multumim

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]

Mergi la inceput

ANDREEA GIORGIANA,a crescut THEA si asa de frumoooasa!!sa-ti traiasca!la fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ciuf LA MULTI ANI!!!Nici noi nu mai avem mult, am 39+4zile, aseara am avut ceva contractii dar au fost neregulate..am crezut ca o sa nasc ca ma durea si burta, dar se pare ca mai avem de asteptat putin.Azi ma duc la dr sa vedem ce-mi zice si ea, mamicilor si bebelusilor si CURAJ celor care trebuie sa nasca!io 39+ cu Seby Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

SALUTARE, FETE SI BEBEI!

CIUF, LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE SI SA TE BUCURI DE PRINTISOR SI DE PRINTESICA!

AIDA, MARA SI AMALIA: VA TIN PUMNII SA VINA BEBE CAT MAI REPEDE SI SA AVETI O NASTERE USOARA! HAI CA NU MAI E MULT!

nu am mai apucat de mult sa scriu, si nu pt ca ar fi Bianca prea solicitanta, ci pentru ca am fost mai tot timpul plecati; de ex, de Paste am facut prima noastra calatorie serioasa cu masina, la socrii la Rm Valcea...titza a fost f cuminte tot drumul, am facut si pauza de mancat, bunicii sunt innebuniti dupa ea si,...ce sa mai zic, asteptam sa mai crestem un pic ca sa dam "o fuga" si pana la Hunedoara...

in rest mancam bine, mai avem frikinici uneori la san dar ii trec repede si deja nu ne mai incap hainutele

eu m-am procopsit cu mica (MAREA) menstruatie, ca nu stiu de ce i-or zice "mica", si chiar vroiam sa va intreb: cum e afectat puiul cand mami e la ciclu?e normal sa fie mai agitat sau cum se manifesta?

in rest, batem parcurile de-a lungul si de-a latul (apropo, cine se plimba prin Carol din Bucuresti? ca poate o facem si in 3 odata , cu Catrinutza), ascultam VH1 ca Cutiuta Muzicala nu ne prea place, ridem, zambim, gangurim si ne tinem capsorul aproape de perfectiechiar ziceam ca nu mai seamana cu ea cand isi tine capsorul ,si abia atunci imi dau seama: ARE GATUTZ!!

eu am inceput sa ma de-stresez cu laptele, cat o fi ii dau (si deocamdata nu mai am unde sa il congelez ca mi s-au terminat cutiutele...), cand nu mai e- avem pregatita Humana...

mai nou am inceput sa bag mana in sac pana la cot si sa dotez fata cu umidificator, patut de calatorie, marsupiu... tati zice ca deja ii fac zestrea si in curand o sa incep sa o iau cu mine peste tot..numai sa ne obisnuim cu marsupiul ca nu prea are stare in el, chit ca e de-ala cu mai multe pozitii......

sa nu uit ca am inceput sa investesc masiv si in creme antivergeturi, ca degeaba ma laudam eu prin luna 6 ca nu am, ca in ultima luna au inflorit de numa...am gasit o crema buna la Elancyl dar e....aprox 900.000ce sa-i faci, asta e,,,,

fetelor, m-am tot uitat la bebei in album si sunt niste dulci toti! si ca sa nu ramanem in urma cu pozele , am mai pus si eu AICI poze cu Bianca

noah, va pup si ma duc la munci! (adica la Tv deocamdata...)

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

io am zis ca-s pasare de noapte. e ora 3:40am. iaca, m-am trezit sa-mi dezmortesc oasele, si m-am gindit sa mai scriu citeva rinduri, pentru eternitate :)

Mara, visul tau e asa de complicat, incit neuronu' meu nici macar nu se chinuie sa-l inteleaga, la ora asta :)) io zic ca nu poate insemna decit un lucru - ca nastem in maxim o saptamina :P smart, huh?

Luizax,
tu zici ca zama aia era dopul? io zic ca nu. ca era doar asa, o... zama. nu era gelatinoasa, nimik. si-acu' n-o mai am. s-a curatat traseul, e ca zilele trecute.
incep sa cred ca manevra de ieri a expirat. nici gind de contractii, uite-asa mi-o iau razna nervii. io speram ca in noaptea asta o sa ma trezesc in durerile facerii, si cind colo... ma trezii doar cu durerile usual de bazin (ca in ultimele doua saptamini).

tcelen,
ce baie fierbinte? io-s fricoasa si nu vreau sa-mi declansez singura contractiile :)) prefer s-o fac in mediu organizat, cu medicii la fundu' meu

Catrinel, Andreea Georgiana, Noe
multam din nou pentru urari/galerie. in curind o sa obositi tot facind galerie, si cind s-o intimpla nasterea pe bune, o sa va fie deja lehamite
v-am vazut pozele cu fetele - niste minuni!

hai ca fug si eu la culcare (vorba vine... de mult nu mai stiu ce-i asa sa fugi :P). incerc sa mai dorm putin, pina nu m-or apuca iar amortelile si durerile de oase. ca nu-i exclus sa fie nevoie sa ma ridic iar din pat, ca sa ma dezmortesc. asta asa... ca povestire din ciclul "e minunat sa fii graviduta" (o fi, da' pina-n luna a noua). am zis!

pup

40+3

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

LA MULTI ANI CIUF!Sanatate si bucurii de la copii!

Feteloooor, poate a treia oara e cu noroc, vreau si eu parola sa pot pune poze cu David, pls!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Dana, ti-am trimis eu un email :)

Mergi la inceput