gradinita Clara Kindergarten
Dragi mamici,
Am citit o gramada si nu am gasit nimic pe forum despre gradinita Clara Kindergaten (din Floreasca). Doar vreo 2 intrebari fara raspuns ....
Din toamna am vrea sa il inscriem pe baielelul nostru acolo, am vizita gradinita si pare ok.
Mi se pare SUSPECT ca nimeni nu vorbeste de ea (nici de bine nici de rau). Am cautat si pe net dar NIMIC.
Aveti vreo informatie? Sau o sa ajung sa ma intreb daca gradinita asta exista cu adevarat ...
Raspunsuri
Loreena spune:
eu am vizitat gradinitza ; strada plina de noroi; usa de la poarta blocata ceea ce mi se pare ok; curtea mi s-a parut mare si super ok, dar pentru copii mai mari (fata mea are 1 an si 6 luni); camerele mi s-au parut prea mici; mi s-a parut intunecoasa; scarile mi s-au parut o problema; sus la fel mi s-a parut destul de auster si in plus holul mare care dadea direct la scari si nu exista un gard ceva; cu directoarea nu am vorbit ca nu era; mi-a prezentat gradinitza o educatoare; pretul mi s-a parut ok 7.500.000 program lung; mi-a placut ca aveau dulapioare la intrare; eu nu am optat pentru ea si pentru ca erau copii mult mai mari decat Carla si mi s-a parut stinghera un pic; am zis sa incercam aici unde suntem acum tot in Floreasca, oricum Clara Kindergarten era printre primele optiuni.
Poze cu toata Familia
rmn_elena spune:
Multumesc pt comentarii!!!Deja nu mai speram sa raspunda cineva :)
Si baietelul nostru are 1.5 ani si ne interesa de la toamna.
Am vizitat si eu gradinita si ce nu mi-a placut:
- camera de grupa era mica, dar mi s-a spus ca stau acolo doar cind au activitati la masute. In rest, se joaca la etaj
- sala de joaca de la etaj era cam intunecoasa (nu le-ar strica inca un geam)
- scarile erau intr-adevar accesibile din camera de joaca de sus
Ce mi-a placut:
- sala de sectacole, unde am inteles ca stau destul de mult zilnic; participa toti la karate, dans, muzica inclusiv cei de la 2 ani (desi cei de 2 ani fac si ei dupa puteri)
- directoarea: f vesela dinamica si deschisa
- grupa mica e de la 2 la 3 ani, max 10 copii - cu o educatoare si o ingrijitoare : nu e ceva deosebit dar e ok
- ii duc pe copii de 2 ani la teatrul de papusi, circ,...
- au doctor 3 zile/saptamina si nu primesc copii bolnavi
- gardinita e deschisa tot anul, iar in iulie si august se platesc doar zilele in care vine la gradinita
- curtea, desi cam intortocheata
- pretul e ok
Mie mi-a placut fiindca parea ca ii trateaza pe cei mici (2-3 ani) in mod apropiat de cei mai mari, si sper sa invete multe in felul asta.
Am vizitat si Kids Club dar nu mi-a placut deloc. Ma asteptam la mult mai mult. Am vorbit cu o ingrijitoare (era deja trecut de 6): la grupa mica (2-3 ani) sunt cel putin 15 copii intr-o camera mica dar m-a asigurat ca vin doar citiva deodata fiindca in general sunt bolnavi (ceea ce nu m-a incurajat deloc).
Macar la Clara Kindergarten aveau inca 2 camere de joaca.
Si ca pret era mai piperat. Conditiile cred ca lasa de dorit si se cer cam multi bani pt ele.
Acelasi lucru cu camera f mica si 15 copii am vazut-o si la Bambi step by step, gradinita super laudata de altfel. Mi-a lasat impresia de gradinita de stat cu multi copii si multa harmalaie.
capcaunul spune:
Harmalaia este in general direct proportionala cu numarul de copii. Cand nu este asa atunci inseamna ca ea creste exponential