Mamici de iulie - august 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
Amabella spune:
si in legatura cu cremele de vergeturi: eu folosesc crema de la mothercare, care costa vreo 215 000. nu stiu daca e buna, asta cred ca o sa vad dupa ce nasc. pana acum pot sa spun ca nu am vergeturi noi.
luiza
28+ si
mic si iubit
bulinuta27 spune:
Ammabela ma bucur ca esti mai bine...bravo...capul sus si fi vesela...totul va fi bine...uite si un pupic 
fetele cu bataia promisa ma duc la dr dupa-amiaza sa ma mai vada cineva sa vada ce naiba e acolo de nu cedeaza deloc...eu sunt cu nervi la pamant...cred ca de la oboseala
Cristina-Ioana bravo iubita...asa imi place de tine...plimba-te si ptr mine
...vroiam sa te mai intreb ceva: ziceai ca iti face cineva mobila ptr bb. ai terminta? poti sa- mi zici si mie cam cat costa si cum arata? multumesc mult...daca vrei baga un PM cand ai tu timp...pupu fata
plec spre doctor in curand asa ca ne mai auzim maine
pup burticile dragute
bulinuta 25+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Buli, gata sa traitzi, ti-am trimis PM 
Bafta la dr si sa ne dai vesti bune maine 
Cristina +29 si
Luca
pumpkin spune:
Sabana, n-aveam cum sa fiu eu in parc, mai ales cu sotzu de mana ! ![]()
Miky
30+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW 
Amabella spune:
da, cristina, nu ne mai vedem la polizu. poate ma vad cu sabana la euroclinic.
si am uitat sa va spun ca mi s-a scurtat colul (sau asa a vazut ieri acel dr). a ajuns la 27 mm.
asta nu prea e bine.
luiza
28+ si
mic si iubit
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, e adevarat ca e periculos sa imi faca dr control gineco lunar? si daca da, care este pericolul?
Daca nu ne face control de unde stie el ca e ok colul, lung si inchis?....intreb si eu 
Cristina +29 si
Luca
pumpkin spune:
Fetele, va invit sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74067" target="_blank"> (43)
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW