Mamici de iulie - august 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
MissJJ spune:
Pfiuu! In sf am reusit sa ies din bucatarie. Numai varza mai trebuie sa fiarba in rest totul e ready si normal ca trebuie sa gust salata de vinete. ![]()
Pika-Pika cum a iesit tortul?
------------------------
24+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
cinta spune:
bravo, Mada
io aseara abia am terminat de papat toata salata de vinete. cu rosii alaturi.
si am tot udat-o cu pepene rosu. o fericire culinara pt mine
si mi-ai dat ideea si cu varza. ca tot am una in frigider si ma gandeam sa o fac salata. am sa impusc o varza cu costita afumata si carnaciori. mai ales ca geme si frigiderul de smantanica
dar asta daca gasesc timp diseara. ca de, surprizele pt sot [ i-am gasit nuga intr-un magazin, m-am vopsit aseara + camasutza] au prioritate in seara asta
Mi-am luat odata nuga gasita intamplator intr-un magazin. si s-a infruptat talharelul meu drag din ea. si de atunci a facut o pasiune destul de frustrata pt ca rar gaseste in magazi si la preturi de genul 2 EUR batonul
asha ca daca se poate rezolva de la voi cu un colet de nuga & halvita cu sytafide si cu alune si simpla va ramanem amandoi profund indatorati.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
cristina_ana spune:
Ioana81, acum am venit din Cora (Lujerului) si mi-am luat crema Sanosan de la raionul de cosmetice pentru bebelusi. Nu stiu cum sa iti explic mai bine, dar o gasesti tu. Acolo unde au tot felul de cremute, sampon, etc. pt. bebe.
Cristina, 30+
Cristina_Ioana spune:
Pup burticile!
Cornelia, mi-ai dat decisiva cu vinetele...am sunat de urgenta la sotz sa se prezinte diseara cu o portie, de unde o stii el...
Am primit si eu liliac si tare bine ce miroase a proaspat
Iulenca, fata, esti absolut mortalaaaaaaaaa 

tu nu te mai faci bine ma...asa fac misto de noi prietenii, ca din doi parinti dementi ca noi oare ce-o iesi? ![]()
Io il iau pe sotz cu mine in cabinet la dr de fiecare data, ca sa vada eco si sa intrebe ce uit io sau sa auda raspunsurile, ca senila de mine mai uita pana iese din cabinet...
ultima oara il intreba pe dr care e treaba cu sperma, ca a citit el ca sperma inmoaie colul
si dr i-a zis ca poate sa ma
linistit, ca numai in ultimele sapt atunci se poate inmuia sau provoca nasterea...
Muuh sa stii ca nu ai pierdut nimic cu Y&R, ca daca te uiti o data recuperezi tot ce a fost in niste ani...
Kehleyr, ai fost haioasa tare cu felul in care te chinui tu sa nu mai atragi sotul, hihihi...
Buli, bineinteles ca am golanit si azi, mai putin si cu masura insa, am venit acum sa ma intind ca ma omoara spatele...am fost la coafor si manichiura, ca sunt o dUamna si ma respect 
Fetelor, inteleg ca ati pregatit semintele diseara pentru meci, da? 

Mada_mxm, tu o sa iei pulsul acolo mai aproape 
Amabella, te rog io lasa paranoia si stresul ca mai rau iti faci...uite ce frumu e afara, fa-ti de lucru, iesi la plimbare si nu mai gandi...se mai pot intampla multe in timpul care a mai ramas..gandeste optimist...pe bune, cred ca o luam razna cu atatea ganduri, eu refuz sa ma mai panichez, gata,declar deschisa perioada roz si frumoasa, la cos cu toate gandurile negre...
Cristina_Ana, am folosit si eu Galenic pt vergeturi anul trecut si mi s-a parut cam apa de ploaie, sincer, la cat de mult costa..si mi-au zis si tipe care fac masaj ca e mai mult reclama de el, ca tot bagajul genetic si elasticitatea pielii conteaza. Eu acum sunt fff multumita cu uleiul de migdale de la Aboca, mai dau si cu ulei de masline si pielea mea e catifelata si hidratata mereu...uleiul ala de migdale este f bun pt prevenirea vergeturilor
Cristina +29 si
Luca
cristina_ana spune:
Cristina_Ioana, cit costa uleiul ala de migdale si de unde il cumperi, ca eu nu am auzit de marca Aboca. Eu sunt asa disperata cu preturile, pentru ca la cite sunt de cumparat in perioada asta, cam dau faliment. Eu,la ideea "mareata" a sotului meu, am lasat toate cumparaturile pentru acum,la final, si bineinteles ca am cam inceput sa nu mai facem fata la cite sunt, si toate asa, deodata. Asa ca acum prioritatea este bebele, lui sa-i iau ce-i mai bun, iar eu sunt pe locul doi.
A, si vroiam sa va mai intreb ceva. Si-a luat cineva chiloti de unica folosinta de la Mothercare, ca am auzit ca sunt foarte buni pentru spital, si eram si eu curioasa cit costa (bineinteles).
Cristina, 30+
Sabana spune:
Amabella stai fata linistita. Ti-am zios mai ales daca nasti la euroclinic. Cu ce medic nasti acolo cu herghelegiu? Cu cine ai vb cu Nuraltay?
Pumpkin cumva acum 2 seri ieseai din Herastrau de mana cu sotul tau?
La mine fetelor a reinceput haosul. Simt ca nu se mai taremina santierul asta. Nu stiu ce ma fac, dar pe zi ce trece sunt din ce in ce mai disperata, staud din ce in ce mai rau cu nervii. Am facut o criza alaltaieri, de m-am speriat si eu de mine. Eu mai nou zilnic plang si urlu, vociferez si comentez. Cine se nimereste prin preajma mea si are ceva de zis e cam nasol. Nu mai fac concesii de la nimic.
Eu mai nou in fiecare seara ma plimb in parc, e asa de placut si frumos. Iar bebelina mea in fiecar eseara inainte de culcare face plici plici. E foarte interesant.
Cristina_Ioana spune:
Cristinico te inteleg cu banii, ca si sotul meu avea ganduri de cumparaturi pe ultima suta de metri, dar eu am cumparat de capul meu cate una-alta asa pe rand si le-am ascuns in dormitor
asa ca acum cand a aflat ca mai avem de luat numai carut si scaun de masina a fost de-a dreptul bucuros, ca am cheltuit si noi mult cu santierul si renovarea casei ..asa ca mai bine zicem ca ei si facem ca noi
Uleiul Aboca este vreo 250.000 lei maxim, eu mi-am luat din farmacia de la Cora...
Sabana, draga, aseara m-am cinstit cu o crema de zahar ars, ca lesinam dupa ce am citit de cioco si ce mai ziceati voi 
Nu te mai ataca inutil ca santierul nu se termina mai repede oricum si agiti copila....eu sunt intr-o stare de nesimtire crasaaa, chiar ma inteleg ok cu muncitorii,de dimi le fac si cafea, le mai iau cate o berica si sper sa terminam curand
...dar nu ma enervez, da-le naibii ca nu merita...n-am mai plans de multa vreme, nu tip si nu ma atac, zambesc, respir adanc si trec mai departe daca ma enerveaza cineva...si aia care ma enerveaza pe mine de regula sunt taximetristii cand sunt la volan 
Si bebelu'meu face plici si are niste "discutii" foarte interesante seara cu tati...
Cristina +29 si
Luca
Amabella spune:
hai ca am mai reusit sa ma adun si eu un pic din depresia mea si sa mai scriu si de altceva decat circulara de cordon. 
kehleyr, parca tu ziceai ca ai fi o exceptie ca nu iti arde de
. pai atunci suntem 2 exceptii. mie mi se intampla cam rar sa am chef, da' bietu' sotzu' rabda, ce sa faca si el...
sabana, doctorul care mi-a urmarit mie sarcina mai indeaproape (cu herghelegiu am facut doar o parte din echografii), alexandru dinu, acum are contract cu euroclinic. nu stiu daca il va mai avea si cand nasc eu. daca nu il mai are, nasc cu herghelegiu sau nureltay (sper ca am scris bine). daca il mai are, cred ca nasc cu el, dar mi-a promis ca daca nu e o nastere ca la carte, fara complicatii, o sa fie acolo si unul din ceilalti 2, ca el e tanar si are mult mai putina experienta.
si da, cu nureltay am vorbit ieri. e o tipa de nota 10, mie asa mi s-a parut, si am inteles ca e si foarte buna ca medic. maine am programare la ea la control ginecologic, ca ieri nu am mai ajuns la medicover, si la herghe la echo, sa vada si el circulara. 
in rest nu v-am mai zis nimic de echo de ieri, ca nu ma gandeam decat la ultima mea obsesie: circulara. bebe e bine mersi, foarte zglobiu (nu pare sa ii lipseasca deloc oxigenul), abia a reusit doctorul sa il masoare, ca se misca intruna. are 1240 g si e mai mare cu o saptamana decat ar trebui dupa UM. cica as avea DPN 9 iulie, si nu 16. dar eu tot cu 16 calculez, ca cred ca e mai probabil sa se nasca atunci, dar ceva mai mare, decat sa se nasca mai devreme.
luiza
28+ si
mic si iubit
Cristina_Ioana spune:
Amabella, si bebelu'meu are 1.200 kg si e mai mare cu o sapt decat varsta si tot la 8-9Jul am ajuns si eu cu DPN-ul...
Dar se pare ca nu ne mai intalnim pe hol la Polizu.....doar cu Pumpkin ma intalnesc 
Cristina +29 si
Luca