Mamici de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

iulia, nu te gandi tu ca mai e asa muuult...nici eu nu credeam inainte de Eduard ca poate trece asa repede si ca un copil creste cu "viteza luminii"...plus ca noi l-am obisnuit de mic sa stea cu noi la masa, in scaunul lui de bebe, asta de pe la 8-9 luni. Si sa sti ca sotii nostri sufera de aceiasi fobie legata de , dar eu am crezut ca acum la a 2-a sarcina scapam de asta...dar si dupa ce trece lauzia vai de el...nu-l mai iert...ma si enerveza ca de lamentat se lamenteaza, face tot timpul apropouri dar cand sa le puna in practica....
cristina_ana, si eu tot crema de la Sanosan o folosesc dar recunosc ca e un pic cam grasa. Dar e convenabila la pret(tot din Cora cu 120.000) si miroase frumos.
mada_mxm, mai omorat cu salata de vinete, sunt topita dupa ea!
Vroiam si eu sa intreb de valentina???? Totusi e cam mult timp de cand nu a mai dat nici un semn de viata. Din suflet sper sa-i fie bine!
Eu am fost si azi harnicuta, am terminat de gatit. Am facut ciorbita cu bors si peste la cuptor cu legume.

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 27+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cornelia si eu sunt innebunita dupa ea de aia tot fac salata. Si mai ales ca avem aici un turc care are un aprozar imens si are cateodata niste vinete de mi se scurg ochii dupa ele. Asa faine si lucioase, mama, mama! Si ieri am trecut pe acolo sa iau varza si le-am vazut lucind in soare si nu m-am putut abtine. Ca aici noroc cu turcii ca au marfa faina ca de la magazinele lor degeaba iei legume si fructe nu au nici un gust, am luat odata vinete de la Tesco si degeaba le-am luat nu au iesit bune deloc si plus ca erau si f mici.
Asa ca tot la prietenul meu turcul ma duc dupa legume si fructe!

------------------------
24+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Cornelia, stii cum zice fata mea la orice ciorba? "Ciorbita de bors" (de fapt "cio'bita de bo's"). Ea stie ca-s facute cu bors dar nu intelege exact rolul borsului.

cristina_ana, eu m-am dat cu Sanosan la prima sarcina si am fost foarte multumita.

Amabella, linisteste-te cu circulara de cordon, poate fi periculoasa la nastere naturala, dar nu acum in burtica.

Eu sunt exceptia la pofta de amor. De cand am intrat in trimestrul 3 nu mai am absolut nici un chef. Asa ca fac tot ce pot sa fiu neatragatoare dar degeaba . Camasi de noapte lungi si lalai cu maneca lunga (fi-mea cand m-a vazut cu ele mi-a zis "mami, ai rochita"), halate de baba, ochelari seara (eu port lentile de contact in mod normal), dar degeaba. Sotzu' tot vrea. Bine, el vrea tot timpul .

Vad ca sunteti toate microbiste . Vizionare placuta diseara, eu voi dusa...

Din seria "activitati gospodaresti" eu am maine program de cusut la masina. Am niste materiale minunate cu ratuste si iepurasi care zaceau prin dulap si o sa ii fac cearceafuri Stefaniei, daca tot primeste maine patul de "copil mare", sa aiba si asternuturi noi.

Tocmai ce m-au sunat de la clinica, aveam azi programare la doctor si se pare ca medicul nu ajunge, are o urgenta, m-au amanat pe saptamana viitoare. Probabil are o nastere . Ma duc sa vad la mamici de aprilie, poate e cineva cunoscut .

Kehleyr 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor,

bulinuta tu chiar meriti bataie.Chiar daca nu poti sa stai in pat intinsa e mult mai bine sa stai acasa relaxata macar o saptamana sa te odihnesti si o sa vezi ca totul va fi mai bine.
Sper sa nu te superi pe noi ca te tot certam dar iti vrem doar binele..

nicole 29+ nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Kehleir, pai tu esti asa de frumusica, ca poti sa te imbraci si intr-un sac si tot atragatoare o sa fii!!!!!!!! N-ai ce-i face..... daca te iubeste omul!!!!
Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna fetelor...v-am citit si eu pe fuga ca ieri mi-a picat netul la serviciu si azi mi-a luat 2 ore sa recuperez...tare harnicutze sunteti...
Eu sunt pe fuga, ma pregatesc de mini vacanta de 1 mai...am fost la dr...dupa cum v-a spus si Iulia suntem in grafic...fix 24 sapt, avem liber de mers la mare...azi am fost de m-am tuns si vopsit si mai stau un pic si plec acasa sa pregatesc bagajele...plecam la Nisipuri pt 3 zile...
Va pup, va urez un sfarsit de saptamana placut si relaxant, un 1 mai plin de soare si caldura...si sa ne intalnim sanatoase luni seara sau marti

Eliza 24+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monette spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

quote:
Originally posted by Sabana

Ioana gynozol sunt ovule. da sunt permise in sarcina. ideea e ca sunt cammari si eu nu mi-am mai pus de ceva vreme. cum nu suport nimic acoloinauntru nu stiu daca o sa le pot suporta si pe astea. mai bine intreaba-l pe medicul tau, stie el mai bine ce sa iti dea. candida asta e destul de pacatoasa.

Dap, ma duc pe 8 mai si o sa il intreb pe dr ce sa iau/pun, sper sa nu se agraveze pana atunci...
Si eu cred ca am candidoza,ma duc la dr.sambata asta si o sa-ti spun cum a decurs la mine.Chiar ca e nasoala...
Cristina +29 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

pup la fete si burtici

nu am nimic de raportat. decat ca rabd cu stoicism si numar orele pana vine iubi. si aseara m-a sunat si mi-a zis printre altele ca si sapt viitoare pleaca pe 2 zile - tot miercuri si joi. mai ca imi vine sa imi iau liber de la scarbici [aici joi e, defapt, zi libera, dar la sefii lui din Germania nu le pasa] si sa merg cu el. Ca oricum eu am liber joi iar el va avea liber vineri - deci nu facem nici o branza cu liberul asta

face bine la buget pt ca aici pt fiecare zi de delegatie in afara tariis e plateste o diurna de 30 EUR prin lege. deci 120 EUR plus la salar, dar m-as lipsi de banii astia sa imi tin sotiorul acasa. Sa aibe cine sa ma alinte si sa imi caute in coarne

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Cristina_Ana, Cornelia de unde din Cora mai precis as putea sa-mi iau crema de vergituri, ca eu de la inceputul sarcinii imi iau de la farmacie si dau 185.000 pe tub. Si daca voi spuneti ca e 120.000 lei mi se pare f rentabil. Din magazinul Cora? Ce raion?

Ioana 26+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

la multi ani pt sotior, Pika Pika
trimite-mi si mie, te rog, reteta de tortulet. Mi-ai facut o pofta... frisca e o alta mare slabiciune de a mea

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput