Clubul optimistelor (9)
Raspunsuri - Pagina 3
teodora35 spune:
sunule tare as vrea sa fiu si eu asa slaba si urita cum esti tu.M-am indragostit de catelul tau e super nu ca a mea catelusa ar fi urita da cind ii vezi asa mici si pufosi nu te mai saturi de ei
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
SunSmile spune:
Alina multa sanatate lui tati! Sa fiti sanatosi toti 3!
Teo...iti dau de la mine, vrei? Pe Alex nu-l dau, in schimb!
Geo...nani placut! Si eu as fi facut, dar imi vin socrii si nu poci! Da' nu-i bai...ca o sa am timp de odihna...am io asa un feeling!
Andreiule...vezi sa nu te bat eu inainte! O sa mai pun cateva poze sa ma vedeti si o sa-mi dati dreptate! Ratusca cea urata!
Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
alexa si mami spune:
sunule si pe tine. si voi sa fiti santosi, toti 3:)
auzi, ai vreo paranoia, asta cu ratusca urita? ia mai intreaba si tu lumea, chiar asa e? nu e deloc cum spui tu.
alexa
SunSmile spune:
LOL! Probabil. In genere ma consider un om frumos in interior! Dar la faza cu exteriorul....nu am stat vreodata sa-mi fac analiza...si asa ca-mi e mai comod sa spun ca-s urata! Uite niste poze, sa te convingi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/steli100/detail?.dir=83a6&.dnm=bc50re2.jpg&.src=ph
quote:
Originally posted by alexa si mami
auzi, ai vreo paranoia, asta cu ratusca urita? ia mai intreaba si tu lumea, chiar asa e? nu e deloc cum spui tu.
alexa
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
alexa
Are damblalii azi... nu stiu ce are..
Hai ca mi-o iau azi... rau de tot ....
Da mami meu e cel mai frumosssssssss
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
addinel spune:
andreea, da tu si pentru noi!
sunule, nu vrei niste kg de la mine? le arunc peste gard, vecina!
pupici pe botici
nunta mea
addinel spune:
aaaaa sunule, acum pe tine te stim, pe alexu il stim, lipseste tati din peisaj.
nunta mea
SunSmile spune:
LOL! Arunca vecina cu kg in mine! Tati e VIP si nu-l "expun"!....inca.....
Mi-au venit socrii, dar acum e Alex calare pe ei!
quote:
Originally posted by addinel
aaaaa sunule, acum pe tine te stim, pe alexu il stim, lipseste tati din peisaj.
nunta mea
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
addinel spune:
vecina, taci din gura ca incep sa te invidiez asa au unele femei noroc in viata: slabe, cu tati vip si soacre bune
nunta mea