Sot/Sotie vs. Mama&Tata - Update!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns She spune:

Mama!!
Vai de mama aluia de-mi vorbeste mama cum nu trebuie ca a zburat pe usa. Ce sa iubesc la un barbat care imi critica provenienta?
La cos cu el! Si asta o spun pt ca daca ar exista conflicte, le rezolv EU, nepunindu-l pe el la mijloc.Mama mea e problema mea si mama lui a lui si nu amestecam ciorba.

Nu stiu daca s-a inteles ceva, sint cam agresiva azi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elianaandy spune:

Da She,
un pic cam agresiva pentru inceput de weekend si o zi de 1 mai:), mai ales ca barbatu-su nu a criticat-o pe mama ei de loc:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by elianaandy

Da She,
un pic cam agresiva pentru inceput de weekend si o zi de 1 mai:), mai ales ca barbatu-su nu a criticat-o pe mama ei de loc:).

pai eu am raspuns numai la intrebarea subiectului, nu am citit ce s-a raspuns.Nu stiam ca se discuta despre un caz, pardon:)

O sa-mi revin diseara:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

quote:
Originally posted by elianaandy

quote:
Originally posted by Oana C

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Multumesc inca o data pentru raspunsuri.

ps: vineri, pe 5 mai, o matusa batrina, ramolita si bogata, va organiza o petrecere pt iesirea la pensie a socroseniei si ne-a cam obligat sa venim; aveti vreun sfat???

Vad ca ai ceva impotriva intregii familii

Daca ele doua ar reprezenta intreaga familie, ne-am muta in China, sa nu ne mai gaseasca niciodata.

Mai e nevoie sa va mai spun si de bunica aceea? Cel putin ce zice ea nu prea ma afecteaza, pt ca Eva nu e nepoata ei.
Dinainte de a se naste Eva ne tot promite ca o sa-i cumpere cartile din colectia "Dr. Seuss" ... sau macar citeva; si ca nu cumva sa le cumparam noi, ca se supara!
Noi nu le-am cumparat, dar nici ea. Dupa ce s-a nascut Eva, a spus ca o sa mearga la un anticariat, poate le gaseste acolo (noi i-am spus ca inca se tiparesc). Duminica, dupa ce ne-a spus ca "a uitat sa aduca ceva pt Eva, de Pasti" (ca noi am gatit, facut masa mare pt batrinei si socri ), bunicuta ne-a spus ca atunci cind era fiica ei mica (acum mai mult de 50 de ani, ca bunica are vreo 90), cartile erau numai 50centi si ca acum s-au scumpit asa de tare!
Hmmmmmmm, si cind te gindesti ca unul din hobby-urile ei este mersul in croaziera in fiecare vara, pe Queen Mary 2, 2 saptamini in Anglia si Europa, iar pe vapor sta la Suite ...

Cred ca femeile astea doua se simt bine sa se auda laudindu-se ca ce-or sa faca si-or sa dreaga ele. Mai bine nu ar spune nimic!

Rufus, te inteleg, dar de data asta nu o sa mergem la petrecere! Asa, pt ca vreau sa ma linistesc, iar sotul a spus ca decit sa merg acolo si sa stau imbufnata, ca toti batrineii o sa o paseze pe Eva de la unul la altul si maica-sa o s-o mai strezese si ea (si pe mine), mai bine stam acasa.
Nu o sa fie din familie decit buncii astia (bunica e sora mamei socroseniei) si soacra (ca socrul nu le suporta nici el , chiar daca petrecerea e pt soacra). Plus o gramada de mosnegi si babe, prietenii bunicilor.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Fug si eu la Clubul Nurorilor

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Nu am fost la petrecerea soacrei, pe motive ff intemeiate. Eva a fost racita si foarte morocanoasa, nu a vrut sa doarma, asa ca ne-a terminat pe amindoi de oboseala.
Acum si-a revenit si e mai bine.
Mi-am mai revenit si eu, mai ales ca soacra azi, dupa o incercare nereusita de a ma gasi la telefon ieri, a venit si s-a jucat cu Eva vreo 2 ore.
Am apucat sa pun vasele in dishwasher si sa pun niste rufe in masina de spalat.
S-au jucat f frumos, Eva a ris mereu. Cind am vazut ca a obosit, i-am cerut soacrei sa ii citeasca niste carticele; chiar i-a citit cu intonatie; apoi i-am facut un bibe cu formula si ea i l-a dat ... si a leganat-o pe Eva, pina a adormit.
Nu a mirosit deloc a tigara, nici a parfum. A fost cit se poate de normal imbracata si s-a purtat cit se poate de normal.
Chiar mi-a placut mult, asa ca am intrebat-o daca ma poate ajuta in fiecare saptamina, lunea si miercurea dupa-amiaza, cite 1-2 ore, pina adoarme Eva. A fost de acord, ba chiar parea f fericita ca i-am cerut asta. Sper din tot sufletul sa nu ma dezamageasca iar.

Nu stiu ce a schimbat-o ... Poate ca sotul a vorbit cu ea, poate si-o fi dat seama ca de citeva saptamini nu a venit deloc la noi, poate ... nu mai conteaza. Important e ca s-a schimbat in bine si sper sa ramina asa.

Aaaa, si mi-a spus ce mincare a facut matusa (ajutoarele ei) pentru petrecere: paste (macaroane) cu shrimpi (creveti) si alte citeva aperitive.
Mie nu imi plac macaroanele (nici un fel de paste fainoase) si am alergie la creveti Bine ca nu am fost Chiar rideam cu sotul in seara asta, ca daca mergeam, ce faza as fi facut sa mai fi vazut si mincarea, pe linga tot stresul dinainte

Ufff, parca ma simt mai bine acum.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Si o alta veste, parintii mei s-au hotarit sa vina sa ne ajute si ei; adica vor sa vina impreuna, tata o sa plece dupa 2-3 luni, iar mama o sa stea pina la 6 luni, apoi o sa se intoarca tata sa stea cu Eva. Si tot asa, pina cind va implini Eva 2 ani, ca sa o putem da la gradinita.
Pe 20 iunie au interviu la ambasada; sper sa le dea viza.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ma bucur Oana pentru aceste schimbari si cred ca o sa le dea parintilor tai vize fara probleme. Multumim ca ne-ai tinut la curent

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput