Scandinavii stiu DC... (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

nsearaaaaa la boborul nordic,
sabinu ce fac frate aia ca nu gasesc pe nici un post sper sa nu ne bata, ca ma oftic!!!
deci viu si io pe ciat daca se lasa cu d-astea aduceti vodka si tequilla si whisky...moetul il lasam pentru porumbei .
rayu vezi treci la facut cursuri de self-defence ceva

Lena si t-rex Freya

EDCZ: alyssa bine ai venit !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

hai ca vazui ca fura batuti, Domne dar daca era 2-0 asa prosti fura, nu poci a crede

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

deci mincaram bataie!
Bre ,io cind va zic ca e de tinut cu Barcelona,voi nu ma credeti!
Si nu viu la ciat ca nu ma aleg nici cu sampanie nici cu miel,nici cu pantofi!
Uoaaaaaaaa

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bre, n-o sa ma credeti dar eu habar nu avusei ca fu meci mare cu Steaua azi!!! Ma coborai si eu taman azi sa iau lanciul cu lumea, asta dupa 1 luna in care n-am iesit din barlog, si anume de cand ma hamalesc astia ca pe hotii de cai, si cand ma dusei eu la cantina intreprinderii, toata lumea in febra mare ca e meci si ca ce emotii au ei si treburi socoteli! Am intrebat si eu ca omul nevinovat si nestiutor despre ce e vorba, iar aia au holbat niste ochi la mine de nu va pot explica, si nu m-au crezut ca nu stiu. Cand s-au lamurit ei in cele din urma ca nu glumesc m-au intrebat de pe ce planeta vin! Chestie care mie mi-a dat de gandit, asa ca o sa ma iau dupa Adela cred, o sa-i mai trimit si in originile dumnealor pe astia distribuitorii de munca, ca doar nu m-au castigat la belciuge! Ca asa nu se mai poate domnule!

In rest, iar nu am timp sa va iau la rand cu catalogul, dar trebuie sa fac o mentiune si sa va marturisesc ca Obiectele ispitei sunt (in no particular order): Freyozaura, Gepetutza si iubirea mea de mai de mult, Bubu! Si restul de bebelasi scandinavi m-au cucerit la inima, dar pe domnitele sus-numite le-am vazut acuma recent (adica azi) in poze (din urma) si mi s-a aprins scanteia...

va pup, eu personal in continuare zic ca cel mai minunat sarut (desi hors concurs) a fost si ramane cel plantat de raposatul Ceausescu raposatului' Arafat (sau vitzavercea) pe buze, in timpul unei vizite de pretinie (cand erau amandoi in viata, biensur, ca acu' pe lumea ailalta numa ei stiu ce or face, ca de intalnit precis s-au intalnit, ca sigur au nimerit cred in acelasi loc ....ala n-am sa-l uit cate zile oi avea! Nu stiu daca sunteti old enough sa va amintiti scena, dar daca n-ati vazut-o (in direct la Televiziunea Romana), va zic eu ca ati ratat ceva epocal! E in aceeasi categorie cu aselenizarea pe Luna si moartea Papei! Va zic eu!

pupici la toti numitii si nenumitii (ne transformam incet incet intr-o biserica, parca e la mortii si vii aicia), io cine stie cand mai apuc sa viu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
Plec la munte:)

ia bagati voi un oki si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74530" target="_blank">aici

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

itzmi, io imi amintesc pupatu' ala (ca's destul de in varsta sa-l fi prins) si intr-adevar, merita locul fruntas

da, lilutz, ai tai erau aia 28 de ani

da' ce ora de chat e aia, mai, ora 10 a romaniei? pai acilea e 12 noaptea atunci. si totusi am facut efortul sa raman treaza. si iar totusi, nu e nimeni pe ceat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Da' cum se intra kupii pe ciat, ca mie imi spune ca-i dezactivat!!!!!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/

intra de aici Miha.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Nu poci! Am citit si subiectul adminului, imi da aceasi eroare ca la multe fete...ma reloghez si mai incerc!

Fu fiert homaru'?

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Nope, nu pot! Chiar numai eu sunt pe-afara???

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput