Scandinavii stiu DC... (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bre, da' ca sa nu ziceti ca-s mitocan, uite ca m-am intors din drum si mi-am furat din timpul liber sa urez bun venit noilor scandinavi!

Hai noroc, sa ne traiti, si luati din partea mea un paharel de bine ati venit, ca aici daca nu esti vicios, e musai sa te faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
Sabina, bine ca mai dadusi un semn, uite chiar ma gandisem la tine in seara asta. Da, da, sa stii ca si noi te pomeniram acolosha la biserica din Paris da' nu stiu daca asta o fi vreo pila la Doamne Doamne sau... dimpotriva

Alba ma bucur ca te vaz bre!Dupa atata vreme
Itsme, mai ca as vrea sa ma loveasca si pe mine o surzeala d'asta...macar temporara ca nu mai pot, singurul meu neuron incepe sa pâlpâie si ala. Avea dreptate iileana, m-a lovit fratilor tampeala si pe mine, gata, serviciul combinat cu kupilul mi-au venit de hac! Acu astept weekendurile astea lungi (aci e liber pe 1 mai si pe 8 mai) poate ma mai refac.

Da cu Adelucci ce-i?

Restu'... in special pentru Rayu si bunicutza ei!

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

quote:
Originally posted by Veve
Noi am petrecut fuoarte frumos de Paste;mersu' cu plozii la-nviere fu de mare exceptie;imaginati-va scene:1.curtea bisericii plina oki,linijte deplina,numai vocea popii se-aude...si-a lu' croko din cand in cand imitandu-l;2.plictisit de imitat poapa,croko baga tot deshtu-n nas,apoi il ridica-nspre mine tipand "mamiiii,mutziiii!" si-apoi ,firesc,il suge cu pofta (la gestu necugetat al ma'sii de-a pufni-n ras,scena se repeta de fro 4-5 ori);3.vevika profund impresionata de miracolul cu pricina,canta constiincioasa "Hristos a inviat..."...ceva a la mr.Bean,ca nu stia toate versurile si le bolmojea iar unde stia canta cat o tinea gura

Copiii stiu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Itsme, insanatoshire grabnica shi desurzire rapida
Yanku, pi cuvint dä nu-mi pare rau dä tine, nu vrei o batistutza?
Alyssa, bine-o sa vii- ca inca nu te vaz

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

bun venit, alyssa!

az' e holocaust remembrance day, asa ca io nu prea am chef de glume, imi amintesc de cartile alea aparute pe vremea comunistilor, alea cu si despre lagare, pozele din ele. tare m-au marcat, ca nu eram nici adolescenta cand le-am citit.

orcum, pup flintstonii (rayu), simpsonii (veve) si eustachii (itsme)
si pe ceilalti poienari, ofcorz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

o noo zi, o noo speranta... ca adela va veni cu stiri
pana atunci, cica britney -oops, she did it again- e din nou insarcinata

lena, ai reusit sa intri pe chat?

mai viu pe la pranz DCT (DC time)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by yank

[iClaudelu,pina vin astia mai bine bem noi o bere,ca eu prin arad imi fac veacu,fi-mi-as sila.Abia astept sa se deschida stradu
Nu`s la vara ce fac,dar daca sint pe aici,ma inscriu pe lista lui rayu

Life`s a bitch and then you die[/i]

Neata lume!

Yank, s-a deschis strandu...cand aterizezi ca te astept la o beuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineata scandinavi!Achtung! Achtung! Nu stati noaptea in compania evreilor ca-i pericol mare de avalansa de viciiRomeo e cuceritor profesionist m-a luat pe sus in Columbia la infierbintare si energizare apoi direct in Paris , da da a pus si muzica din "aia", eeei pai cum altfel. A deschis sampanie dupa sampanie si dupa aia nu mai tin minte nimic ca mi s-a rupt filmul. Tactica pusa la punct nu gluma:) Asa ca nu ma intrebati daca pupa bine, ce stiu eu sigur e ca nu a adus flori si a si intirziat la intilnire:)JulietaGaby mai e putin si ne vedem aici, te tin la curent cu vremea.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io am intrat sa va zic cc ca de-acu am baiat mare, azi face 34 de ani! ... Da ce credeatzi, ca zic de Bogdanelu? Noo, zic de tat'su, ca nu-i nici el prea departe de mintea lu fi'su, aseara recunoshtea ca e inca-n pubertate I-am cumparat o camasha fistikie, iar azi ii iau o trusa de unghii, ca sa n-o mai fure p-a mea!
Arborelu, da cu cine-i, soro, gravida Britänica, ca parca o terminase cu lipitoarea aia?
Uitai sa zic, avetzi grija la concentratzia de cafeina din cafea, ca sa nu ajungetzi www.manbottle.com/pictures/coffee.jpg" target="_blank">asha.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Iren , LA MULTI ANI baiatuluiAm si eu un baiat putin mai mare, a facut 42 ieri, dar tot cu mintea-n dunga a ramas, ca de altfel si partenera(vorbeam de minte acum),asa zisa Fata(ca asa ne alintam noi

Ies acum, ca vreau sa evit monologurile, asa ca o sa mai intru eu...mai incolo

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput