Scandinavii stiu DC... (113)
Raspunsuri - Pagina 12
Adela99 spune:
'neatza!
nici io nu pot intra pe chat si colac peste pupaza (stie careva de unde vine expresia asta?) nici mess-ul nu-mi merge demult (l-am reinstalat dar tot degeaba), nush ce are
... asa ceva
doruletz spune:
neatza
mai trecui si io p'aci da' n-am nimic interesant de spus. M-au prostit de tot serviciu si kupilu. Dealtfel nu mai inteleg nimic din ce vorbiti voi acilea, ce-s alea promile Adelo?
Acu venii weekendul asta lung si poate mi-oi reveni si io un pic. Mai ales ca saptamana viitoare iar avem weekend lung acilea.
Ne luaram bilete la avion, pe 20 mai (data de trista amintire). Care sunteti prin Bucuresti poate ne vedem. Sabinelu e la curent deja, Carmen, poate de data asta reusim!
Lilutzo, tu de ce nu mai treci pe la dl yahoo msg?
Hai sa va spui totusi o stire. P'acilea s-au hotarat sa repopuleze Pirineii cu ursi pe care ii adusera tocmai din Slovenia. Bineinteles ca s-au gasit si opozanti care se jucara de-a va't ascunselea cu bietul urs, blocara strazile sa nu ajunga camionul care-l transporta etc. Pana la urma ursul imigrant a castigat si si-a vazut de trebile lui ursesti in noua patrie.
Ministrul mediului a declarat public ca 'opozantii ursului se comporta ca niste magari!"
mai viu
lilanda spune:
Buna ziua lume, lume
Io asara intirziai de la cumparaturi, la un restorant (va zisei ca-i la juma' de pret in Jermanika decit pe-acilea), da' asta mai mult fiindca nimeni nu s-a anuntat pe ciat...nici macar yank cu lobsteru'
vevica, multa sanatate, mai!!! Io' ma invirtii ieri de-o cadoriseala cu incaltari (de la Esprite, pentru cine vrea sa stie ),asa ca tu ramii cu ocularii, crez (consortu' se gindea sa-mi cumpere iar nu stiu ce memorie ptr. calculator, ca anul trecut, ca de Craciun, ca acu' etc etc )
doruletz, pai n-am mai deschis yahoo-ul de o vesnicie ...n-am cind Cit stati in Romania???
Adela, tu ce iti cumparasi de la Lager??? tre' sa trec si io p-acolo....da' oare cind???
ocebine, pai incercati sa mutati instrumentu' cu scripete si pe fereastra ( ca holandejii :-)) In Amsterdam, toate casele au cirlig agatat de acoperis in scopul mutarii
Azi am gradinarit serios, pentru prima oara (in viata mea) de cind ne-am mutat (am sapat si adunat radacini de iarba si alte plante, fiindca vreau sa seman niste seminte de flori) ...nu reusiram decit o portiune de vreo doi mp s-o pregatim, fiindca dupa doua ceasuri de munca intensa, eram lesinati si io Niels. Nu-i usor frate, parol Am luat si o aspirina, ca imi tremurau picioarele de incordare...in schimb am pus la incoltit seminte de menta...ptr mojito, of course
Io am musafiri in seara asta, la gratar...asa ca ma duc sa fac curat
Va pup...poate mai viu azi
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
vikinga spune:
Buna seara scandinavilor, ceva pe chat in seara asta? Incalzim homaru' si mielu cu frisca:)Lil' faceti mititei asa ca sa dea parfum bine la florile noi:) Acum se pun seminte pt flori, nu in toamna?Roxana chiar azi am vb cu Alice la telefon, parca ne stim de o viata, abia astept sa o cunosc si pe viu, asa cum imi doresc sa cunosc pe toti scandinavii. Poate vin anul asta prin toamna in ro si poposesc prin bucuresti o zi doua. Aseara fu tare frumos cu rusoaica, pacat ca tre sa plece, a venit numai pt o sapt.Ia sa vad ce s-a mai intimplat nou pe aici si poate se mai stringe gasca pe chat mai tirziu.Yank pai cum asa fara companie aseara, pai ce fel de open marriage e asta(addict e ruju mai nu parfumu')Mai viuVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Veve spune:
'Neata poienita!
Are cineva nevoie de-o rochie....?
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
roxana1974 spune:
mornin' hepi pipal!
Veve, m-ai omorat, vreau io rokia da' pariez ca n-au aia masurile mele , mah, am de mers la 2 nuntz' anul asta si era sa fiu si nasha !
Vik, te rog mult sa ne spui din timp cand vii in Ro, ca poate ma dau si eu o tura prin Bucuresti, mai nou abia astept sa se iveasca ocazii sa ma "deleg" in zona
ma pregatesc s-o tulesc la iarba verde, dar revin deseara sa vad ce-ati mai facut voi.
salutici
R-b
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
annie_xtreme spune:
Haaaaaaaaaaa ascult maneleeeeeeeeeeee - cred ca asta ii gradul III al plictiselii.
Am vazut "Tigrul si zapada" si mi am promis ca nu ma mai duc la nici un film de/cu Benini - este o rushine sa dai iluzii oamenilor ca dragostea adevarata chiar exista.
O sa editez mesajul asta, sa va arat cum mi au chelit ai mei cainele :D.
ECSZ: un caine chel si alt caine chel. Asha arata el inainte :D.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by annie_xtreme
Haaaaaaaaaaa ascult maneleeeeeeeeeeee - cred ca asta ii gradul III al plictiselii.
extremo, lasa manelele...mai bine ia un volan (asta e expresie developata cu doruletz, ca ea mi-a trimis filmul)
veve, rochia ca rochia, da' colieru'???
Azi, inainte de a apuca sa ploua, am facut si insamintarile de primavara (vik, cica unele plante/flori se insaminteaza si in aprilie-mai, ca sa infloreasca in inuie/iulie ...cel putin asa scria pe instructiuni )...mai am o bucata mare de gradinarit, da' la aia ii astept pe socrii Cit despre grataru' meu, nu vazu' aseara mici ccc ci numai niste firgarui si cirnati nemtesti ...mersera cu Dealul Mare
va pupez, ma duc sa-mi bag nasu-ntr-o nuvela daneza de acu' 100 de ani
PS:extremo, lasa mama ca tot chelea Jazzu' ...asa-i mai sexi
Edit: vreti un sa incercati un pat cu apa???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
TORIA spune:
Lilandaaaaaaaaa a fost mortal linkul am ras cu lacrimi,mai ales ultimile doua .
poporul scandinav,ati ramas tot asa cum va stiu simpaticii si glumetii .
Un 1 Mai muncitoresc va doresc cu spor la munca sa aveti,sa nu prea mult ca e de rau dupa .
Va citesc mai departe cu drag .
dragilor cu mic si mare.