Scandinavii stiu DC... (113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Breh...va incalzirati
Scuzoaiele mele, da' io ma refream la 10 pm, ora de la tara ...greseala mea...:-((( Acu' ce facem, cu visikyu baut...homaru' rece
Inca o data scuze pentru neintelegere...ramin datoare!!!
Adeluctzo, magazinu' ala muy interesant nu are si order pe internet...ca prea imi face cu ochiu!!!
va pup...ma duc si io la cumparaturi..

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil'...si io care ramasesem acasa de dragul ciatului cu voi!

orice ora o fi, la mine chatul nu merge, asa ca va trebui sa zvarliti cu cate o farfurie si un pahar pe gaura cheii . pline, desigur!

Si io va pup, se pare ca e zi universala de cumparaturi.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna scandinavilorMihaela chatul e pina pe 1 mai asa stiam, asa ca o sa se sparga gasca. Ei oricum mai mult seara era destrabalare pe acoloEu asta seara gata dau virtualul pe real:) Nu nu cu Yank el e ocupat cu afacerile, face investitii peste tot, mai nou si in germania cica:)), n-are timp de open marriage, e numai guru onorific:) Asa ca ies cu partenera de open marriage o rusoaica bruneta frumoasa foc, asa noi doua singurele daca yank nu are timp de noi, ei ne-om descurca noi acolo, nuuu? Plus ca deja avem probleme de comunicare, tre sa deschid si io un subiect la in unul sau in doi acolo, daaa.. fetelor se plinge Yank ca nu-mi intelege accentul moldovenesc si ca-l prefera cert pe ala rusesc. Am sa o intreb pe Natalie ce parere are:) Ei uite mai Alyssa zi si tu cum m-am bagat io in open marriage mai ales c-un bandit de evreu cind se stie sigur dinainte ca tot rusoaicele cistiga Si mie mi-e tare dor de emailurile noastre lungi de inimi albastre si roz:) Da' tot mai mult imi merge la inima cind iti aud vocea la telefon si ne bem un ceai impreuna asaSa aveti un we la maxim ca e sarbatoare Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Bre,io de vreo ora-s pe ciat si ma-n singurica.Nu citisem de convocare,intrasem din inertie.Dej' nu plangeti,ca nu-i nimic pe-acolo.
Noi suntem bolnavi toti,cupilu mic facu bronsiolita si-l tratez cu steroizi si inhalatii,iar ieri ii facu babysitterului (huzbandu') o ciza de tuse de se albastrira la fata;si cupilu si tac'su.Mami era shoes shopping.
Iaca tocmai am ignorat-o pe loui pe ciat(sorry,eram prinsa-n povesti),l-am anuntat pe yank ca ornez melu'-n cinstea open marriageului mult ravnit,insa tot il astept la colt sa-mi trag o perfuzie din addictu' vikingei.Lilu,Moetu-i la rece!Nu ma bazez pe yanku,ca-i amorezat si-o uitat complet de ma'sa...idraznesc sa mai sper la tanning bedu' lasat in testament,insa!
Pupez,ca s-o trezit plodu' suferind si tre' sa-i preapar narghileaua

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Unde esti la ciat ca nu te vaz......tocmai am venit de la plimbarea de rigoare de la lunch (cu oprirea regulamentara la Sephora) si am vazut ca Moartea Dl. Lazarescu joaca la 2 strazi de biroul meu...asa ca diseara imi iau mamicul din dotare si ne ducem la film...

Am mai intrat sa adaug pataniile sotului...am cumparat pian pentru copii (am avut o ocazie buna pentru un pian Sohmer si n-am ratat-o)...am inchiriat camion, s-a dus cu frati-sa sa-l ia, l-au dus acasa...dar nu au mai reusit sa-l urce pe scari la etaj... Acuma sint cu pianul protzapit in mijlocul casei, la etajul 1 si ne strecuram cu totii pe linga pereti pina vini niste nene specializati in mutat de piane pe scari. Si ca sa fie treaba si mai buna, la intoarcere (de data asta cu masina personala)...l-a lovit un nene nebun cu o Honda si ne-a facut praf parte din stinga la masina

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io am una bucata copil intepat in picior care sta in varful patului cu compresa la picior si comanda: tata, vreau aia, vreau cealalta...tata, ma doare piciorul, du-ma in brate in bucatarie. Am fost la vaccin si saracuta a trebuit sa fie tinuta de 3 adulti! asa ceva... .

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Frumos va sta!Adica stau si fierb lighioana aia pina se face rosie,pun Moetu la frapat,ma pun la black tie,fac sos calipso,pun ceasu sa sune si la intalnirea cu tam tam de pe ciat,nimeni.Oameni seriosi sinteti mah? Vikingo,s-a evaporat addictu asteptandute,pina si lobsteru m-a intrebat daca il mai tin mult in starea aia,ca s-a plictisit.Pe ciat nimeni,numai melu lui veve cu un motz de frisca il astepta pe Xeno.
Ma duc sa Moetu.Nu maiviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by yank
Nu mai viu

nu mai vine aici, la subiectu' asta
e pe chat, singur
ce-ai facut vikule, l-ai sedus si l-ai abandonat?

veve, cum a facut bronsiolita? aveti corent de la aer conditionat?

mihaela, a trecut scarpiniciul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Yankeu,ala cu motz era pentru tine;lu' xeno i l-am tras in ciocolata.Ce sa-ti fac?Ai tradat-o pe ma'ta si te bate DD acu'Stiu ca-ti luai lobsteru-n pat sa-ti aline doru',da' sper ca Moetu-l lasasi acolo ca mi se facu o seteeee
Arboric,n-am pus in fonctiune a/c-u in casa,doar pe cel de masina.Da' nu crez ca-i de la a/c,ca-mi facu minunea asta si anu' trecut in Romanika cand aveam a/c numai la...frigider...

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hello happy people! cu sau fara mambo jumbo alea de zicea Adela de ele

incerc un sentiment nou de frustrare care se adauga la celelalte frustrari ale mele, si anume ca nu pot intra pe chat, whatever I do...so ma gandesc ca poate na intalnim vreodata pe ym, sa facem un conference room si sa dam cu glume unii in altii, asa, online....ce ziceti?

Alyssa si Vik, ce ma bucur ca sunteti prietene si va intelegeti asa de bine, aproape ca va invidiex, dar nu sunt asa de departe sunt doar bucuroasa ca sunt pe forumul asta, care e deosebit doar fiindca exista prin oameni atat de deosebiti, asa ca voi...

Miha, pupici la piciorus de copil vaccinat, sper ca i-a trecut durerea, sarmanul piticel!

va si mai vin eu pe-aici...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput