Hotel Mimoza - Nisipurile de Aur
Raspunsuri - Pagina 2
crengu75 spune:
Buna melina34,
Pe tine vreau sa te intreb, caci am vazut ca ai fost la Mimosa si ai scris ce ai vazut. Nu mi-a placut faza cu salamul congelat si salata de ceapa(bleah), bananele taiate,etc. Am un bebe de 3 ani si nu am chef sa iau vreo tzeapa prin Bulgaria. Vreau sa merg la vara, la all inclusive; oare merita? Sau sa-mi aleg un hotel cu demipensiune?
Ai vazut hotelul Berlin Park? Cum este? E departe de plaja?
Scuza-ma daca m-am bagat si eu in vorba.
bebeluc spune:
Am fost eu de Paste la Nisipurile de Aur. Hotel Riu Arabella, all inclusive. De departe are cea mai buna oferta: mancarea f buna, f multa, f diversa, piscina interioara incalzita, camere f bune, patut pt copil ne astepta pregatit( nu am platit extra pt bebe 1,6 ani ). Daca ar fi sa merg la vara in Bulgaria as alege hotelul asta. Nu-i fac reclama ca nu ma plateste nimeni, dar chiar m-am simtit bine la banii astia.
Simona - mami de baieti, Alex,18ani & Luca, 1,6ani
http://community.webshots.com/user/simokazoo
Laura T spune:
Am fost si noi la hotelul in cauza (Mimoza) de 1 mai. Nu am avut ce reprosa. Camera ok, mare, curata. Mancarea buna, diversificata, pt toate gusturile. Nu e musai sa mananci parizerul acela sau salamul daca nu iti place. Aveai atatea variante...
Eu recomand cu caldura acest hotel. De asemenea e f. bine la H. Astera 4* (a fost un coleg al sotzului). Si am mai vazut o groaza de hoteluri care aratau super...
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
camys_2000 spune:
Vreau si eu sa merg la Mimoza pe 1 august. Stiti daca e diferenta intre camera doble si cea double large cu vedere la mare? In cele cu vedere la mare se aude galagia?
Este spatiu amenajat de joaca pentru copii, asa am vazut pe un site, cu topogan, casuta.
Sincer, am tot citit si eu ca mancarea nu e prea buna si de aceea prefer doar cu mic dejun, dar nu stiu daca se va putea. oricum, cred ca All Inclusive nu e recomandat.
Deci, e o alegere ok ptr familii cu copii??
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
http://photos.yahoo.com/camys_2000
Mickyyy spune:
camys, eu am fost de doua ori in Bulgaria, la Mimosa, ultima data de 1 mai, acum. Fata de anul trecut....a-nceput s-o ia la vale, din pacate.
Nu stiu cum e camera dubla normala, noi am stat in double large cu vedere la mare (anul trecut) si in apartament (acum de 1 mai). Camerele sunt spatioase, hotelul este curat, exista loc de joaca, nu foarte mare, dar sunt 2 legane, 1 topogan, o bancuta mica, un petec de nisip, o casuta (unde sincer n-am intrat cu fetele niciodata, dar am vazut-o), si mai e si-o salita micuta pe post de gradinita (acolo erau copii ceva mai mari anul trecut, adica peste 5 ani), cu jucarele si personal de specialitate (insa vorbesc germana sau engleza). Are si piscinuta mica pentru copii (vreo 50cm zic eu), si una un pic mai mare (1m si ceva), unde-si pot face de lucru cei mici sau mai maricei.
Asa, ca dotari, e ok. Insa mancarea de exemplu, acum de 1 mai, a fost naspa. De fapt nu naspa, ci aceasi mancare timp de 4 zile, devenise plictisitor. Plus ca li se stricase sistemul informatic (a durat foarte mult pana ne-am cazat, apoi n-au mai mers cardurile interne, plus alte probleme micute derivate din asta).
Asa ca una peste alta, daca ar fi sa dau o nota, anul trecut serviciile au fost spre 9, acum cred ca undeva in jur de 7. Poate o fi fost si deschiderea sezonului, si 1 mai si plin de romani, nu stiu, cert e ca fata de anul trecut s-a simtit diferenta.
Si personalul a-nceput sa fie cam ..... de unde acum un an erau numai un zambet si super serviabili si ok, acum o sticluta de lapte (un biberon de 250ml pentru fata, cu lapte cald) am luat-o in prima zi cu 2 leva, iar peste 2 zile, se facuse 7.5 leva portia dubla (adica 500ml), in conditiile in care de la magazin luai cu 2,5 leva 1 litru de lapte!
Si-au mai fost maruntisuri de genul asta.....repet, e posibil si din cauza ca erau numai romani, si foarte multi nesimtiti printre ei, si probabil personalul a-nceput sa se adapteze, desi din punctul meu de vedere asta nu-i o scuza.
Oricum, daca mai vrei amanunte, intreaba.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
camys_2000 spune:
mERCI MULT ptr raspuns.
Am citit ca au si barbeque terasa sau ceva de genul asta. La pranz se poate manca acolo, pe comanda? Sunt ceva restaurante in vecinatate?
In camerele double large cu vedere la mare se aude galagia? Ptr ca noi la pranz vrem sa dormim, nu de alta...
Seara ai unde sa mananci ceva deosebit?
Cam atat deocamdata, daca mai stii amanunte, le primesc cu placere...
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
http://photos.yahoo.com/camys_2000
Mickyyy spune:
sorry pentru raspunsul intarziat, am uitat de subiect.
De barbeque terasa nu prea stiu, cred ca este (mi-aduc aminte ca treceam pe langa ea) dar noi n-am fost acolo, am incercat doar pizzeria complexului. Oricum, nu trebuie sa-ti faci griji despre locuri de luat masa, sunt gramadaaaaaaaa, la distante foarte foarte mici de hotel. Chiar langa hotel, in dreapta lui, era un restaurant micut si cochetel, cam scumput, ce-i drept, dar avea niste mancaruri bestiale. Daca bugetul e mai mic, tot langa hotel, cum mergi spre plaja, e o terasa unde se mananca foarte ieftin (noi n-am mers acolo sa-ti spun daca e adevarat sau nu), dar care era mereu plina. Pe drumul spre plaja (care are vreo 2-300m) cred ca sunt presarate cel putin 5-6 restaurante, inclusiv unul indian care ne-a tot facut noua cu ochiul, dar nu ne-am invrednicit sa ajungem si acolo (iar preturile erau chiar mici, un pranz indian la oferta speciala era vreo 10 leva, adica 15 RON).
Masa de seara e inclusa in oferta (demipensiune), insa daca vrei sa iesi, sigur gasesti o gramada de localuri pe toate gusturile si dupa orice buget.
Cat despre camere, sunt bine izolate fonic (geamuri termopan), puteti dormi linistiti.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!