Clubul moldovencelor de peste Prut (25)
Raspunsuri - Pagina 7
lia_c spune:
'neata
hai numai vorbiti va rog de kile in plus, ca eu acum la fiece kil pus ma gindesc cum il voi da jos...
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
lia_c spune:
Vreau si eu poze
Imi pare f rau ca n-am putut veni si eu
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
helga spune:
quote:
Originally posted by Davina
Helga nu vrei sa pui si tu niste poze sa vedem cu cine vorbim ?
Burticutelor cum va mai simtiti ?
fetele din Canada mai dati un semn .
eu tocmai mi-am salvat niste carti ca tot se anunta vreme ploioasa zilele astea .
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
poze
Iata niste poze
Violeta daca tare vrei, crede-ma vei slabi, putin efort, perseverenta, rabdare. Pe mine sotul tot ma bate la cap sa ma mai ingras, dar eu ma simt bine asa si nu vreau, tot ii spun ca inca am totul inainte sa fiu grasa, vor veni bebeii si voi fi asa cum vrea el. Dar acum ma bucur de tinerete Asa ca, spor la treaba
lia_c spune:
scuze, Olga, dar nu e regula batuta in cuie ca daca ai bb esti mai grasa decit ai fost. Eu am exemple de fete care si dupa al doilea bb sint mai slabe decit cind erau domnisoare... Poate nu devii slaba direct dupa ce ai nascut, insa in timp se poate. Si totul depinde de vointa persoanei!
lia_c
helga spune:
Eu de fapt nici nu am spus ca e batut in cuie, doar ca asa mi se pare mie, ca dupa ce voi naste voi pune vreo cite kile pe mine. Vom trai si vom vedea, oricum va voi tine la curent
helga spune:
Lucia, mersi pt link, la prima ocazie voi face aceast salata, caci arata super apetisanta.
Balbina spune:
Olga, hehe, linga ce teanc de placinte esti intr-o poza! Arati bine de tot!
Cit despre greutatea de dupa nastere, sa stii ca eu acum sint mai slaba decit inainte de sarcina. Parerea mea este ca daca vrei tare, tare, poti arata trasnet, indiferent de citi copii ai.
------------------
Numai bine,
Natalia
Balbina spune:
quote:
Originally posted by helga
Natalia cum poti fi slaba cu atitea bunataturi pe care le pregatesti
helga
Pai daca le pregatesc, nu inseamna ca le maninc pe toate numai eu. Mai servesc pe altii, mai congelez, mai chem musafiri, cert este ca nu maninc mult din ele. Plus la asta, ma straduiesc sa fac multa miscare.
------------------
Numai bine,
Natalia
helga spune:
quote:
Originally posted by Balbinaquote:
Originally posted by
Natalia cum poti fi slaba cu atitea bunataturi pe care le pregatesti
Pai daca le pregatesc, nu inseamna ca le maninc pe toate numai eu. Mai servesc pe altii, mai congelez, mai chem musafiri, cert este ca nu maninc mult din ele. Plus la asta, ma straduiesc sa fac multa miscare.
BRAVO