Bebelusi de iulie-august 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Pupam mamici si bebici !

Eu sunt la serviciu dupa cateva zile de relaxare ! Nu vreau sa fiu mincinoasa, asa ca va spun direct.... mai voiam acasa cu feteleee..

Pentru mine a fost chiar super sa stau cu ele 3 zile. M-am bucurat de fiecare sunet al lor si de fiecare zambet. Pentru Ana am gatit non stop. I-am facut brocoli , ficatei, dovlecel umplut . In fiecare zi altceva asa cum ar trebui sa o fac zilnic si nu o fac ! I-a placut broccoli. I l-am dat cu smantanica insa s-a cam stricat la stomacel de la smantana. Nimic serios !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

ema.nu.ela, si daca a doua zi mergi la serviciu... poti sa "enjoy the time together"? Nu cred !

Pentru fetele cu "spectacole" de la rude.... nu taceti fetelor, nu intitdeauna e valabila zicala ca cel mai destept cedeaza. Eu am facut-o muuullti ani, si la final m-au cam luat de proasta .. ca as inghiti orice fara sa cracnesc......

Delia, pupa pe Medeea din partea noastra ! Si la cat mai multi pasi chiar si pe gresie !

Mergi la inceput

Anis, imi pare rau pentru alergie !

Tu ce mai gatesti pentru Ingrid. Hai ajuta-ma ca ai devenit sursa mea de inspiratie (ca de' eu mai baba... m-am cam ramolit)

Mona, vazut pozele..... SUPER !

Mergi la inceput

Simona, ma bucur ca Mario e mai bine, si sa stii ca i-am dat 2 zile Panadol...asa cum spui tu...un pic preventiv ca sincer eu i-am cam luat "Frica". Altfel , tu esti OK?

Mergi la inceput

Gesi, tu ma fascinezi cu povestile tale pe zi ce trece. Fa ceva in sensul asta.... scrie cat poti de mult. Abea astept sa citesc ce scrii tu. Ma relaxeaza, si la modul foarte serios.. chiar ai talent. Si stiu ca nu sunt singura care iti spune asta, insa parerea mea este sa te apuci serios de scris.

Katink, succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

Monai,
scuze ca ma bag in discutia ta cu Yasmari: uite ce am gasit eu pe wilkipedia despre Midsomer (ca m-ai facut curioasa):

http://en.wikipedia.org/wiki/Midsomer

si aici e lista de locatii unde s-a filmat fiecare episod in parte:

http://uk.geocities.com/midsomerland/midsomerland_indexone.htm

Mergi la inceput

Hai ca am astazi o limbaritaaa....parca nu as fi eu !

Sa imi dau si eu cu parerea despre pantofi . Eu Anei i-am luat o pereche de pantofi (de la Miniblue) cu talonet din aceea speciali pentru copii. Insa fata mea are si adidasi obisnuiti, usori. Mie mi se pare interesanta ca si combinatie ceva usor cu ceva care totusi sa le formeze piciorusul si mersul. Nu zic, cei speciali sunt mai greoi insa ii invata sa paseasca corect. Nu isi pot stalci piciorusele .

COncluzie:eu le combin. Mai mult cei speciali si mai putin cei simpli ca sa nu oboseasca totusi prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Emanuela, iti multumesc pentru raspuns. I-am transmis mamei mele sa se uite prin Constanta, dar tare imi e ca nu o sa gaseasca.
Am tot cautat pe net si am citit numai de bine despre incaltarile astea si chiar vreau sa ii iau, chit ca ii comand din Anglia sau Canada.

Pentru cine nu a vazut link-ul pus de Emanuela, despre papuceii acestia este vorba:
http://www.robeez.co.uk/Department.aspx?DeptID=43&PriceCat=3&Lang=EN-UK&RefID=4003

Pana acuma nu i-am cumparat nici o pereche de incaltari mandrei mele, ca afara nu am pus=o pe jos niciodata, iar in casa sta in piciorusele goale sau cu sosete care pe talpa au un cauciuc sau ce e ala asa din loc in loc, sa nu alunece pe parchet.
Oricum de abia de acuma incolo incepe sa paseasca si sa stea mai mult in picioare.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Ema.nu.ela, mersic de link-uri, esti o scumpa.

Katink, grozava Emma, s-a lasat draguta de ea aproape de tot de tzitzi. Eu am incercat deja 2 feluri de lapte praf si-si face greata sa vomite de la ele. Am reinceput sa o mai pun si ziua la san pentru ca pur si simplu urla daca nu o fac. In plus, saptamana trecuta am simtit ca s-a redus mult cantitatea si in felul asta mi-am mai revenit.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irina, petrecere frumoasa va doresc si sa fie intr-un ceas bun si sa fiti mereu fericiti.
Abia astept sa vad pozele.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput