Bebelusi de iulie-august 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 13
Simonaci79 spune:
Ella- ma bucur ca ati petrecut cu bine si ca s-au simtit bine fetele! cat despre indulgenta...felicitarile mele ca poti! Eu cu tot Pastele am rabufnit, desi imi doream sa ma comport exemlar fiind ultima data cand le vad, cel putin in calitate de nora si cumnata!
Eu masina am Indesit si o fol de 6 ani! Si in afara de faptul ca mi se blocase usa nu are nimic si spala bine! Cine stie ca are a ta! Felicitari pt cadouri, sa le stapanesti sanatoasa si sa le fol cat mai putin tu! Mai invata si pe altii!!! Iar cu rabdarea...se prea poate! Si eu simt cateodata ca e pre multa presiune si ca nu mai suport dar tb sa fiu tare pt copilul meu! Oricum se poate si el sa fie asa din cauza agitatiei mele, si sper sa fie totul bine cand vom tremina balamucul!!!
Nicoll- multumesc mult! Pai si eu sper sa ii treaca repede, eu incerc sa am toata rabdarea din lume! Iute acum in seara asta de pilda a adormit la bibe si nu a mai facut gar si s-a trezit de 2 ori sa fac, si prima oara a adormit greu la loc, iar acum inca nu a adormit, trezit de 10 min. Acum s-a trezit chiar speriat rau dupa cum plangea si cat de greu s-a linistit. Dar acum il inteleg mititelul ca nu o face special! Plus ca mi se pare ca are si niste mucisori, sper sa fie de la plans! Si azi a adormit si afara in carut deci sper sa fi fost ceva intamplator ieri! Pupici!
Dede- pai tocmai asta e faza, ca Mario nu a fcaut niciodata asa! Imi pare rau ca Medeea asa face, sper sa se obisnuiasca si ea sa adoarma in liniste! Si deocamdata mie nu imi prea da mana sa-l las sa planga ca cine stie cine ma aude/vede si zice ca sunt mama denaturata, cum a insinuat cumnata mea ca e vanat si il bat! O sa incep educatia dupa ce ma mut si trece totul, deocamdata nu vreau sa risc nimic. Sper numai sa nu se obisnuiasca prea tare asa! Iar tu ai mare grija de sanatatea ta! Cum te mai simti azi?
Ica - multumim frumos! Si tie iti dorim numai bine!
Albinutzza- multumesc mult! Promit sa ma controlez cat pot, dar nu imi e de nervii mei, nu stiu ce are el, ca nu era asa! Sper sa isi revina, sa nu-l fi durut ceva! Oricum il iubesc tare mult si ii iert tot ce face! Ca la jum de ora dupa marea "suparare" radeam impreuna de ne tavaleam pe jos! Pupici pt tine si Lucuta si pt sotul tau, sa nu-l uitam!
Simonaci79 spune:
Acusor- am vazut baatul frumos si haios! Tare dulce blondinul! Iar cu poza pe motor m-a dat gata! Si eu nu vazusem nici pozele dinainte, m-ai terminat si cu cele cu QPac-ul!!! Pai voi il invatati sa bea pe motor mai???? Pupici la baiatul dragalas!
Ema.nu.ela- pai tocmai ii cumparasem un ciocan cu zorzonele dar era expus in parc si nu l-am lasat sa-l suga. Cand am vazut ca incepe circul, l-am sters bine cu sevetel umed si i l-am dat si jucaria preferata la fel ca o luasem cu mine dar nu le mai voia si arunca cu ele de pamant!!!!!! Asta e, sper sa nu se mai repete! daca mai face asa, ma opresc in parc si il legan pana adoarme, eu la drum cu el in brate nu mai plec ca nu mai pot! Credeam ca o sa cad ieri!!!!! Uscator am si eu de la Arda, dar separat ca eu aveam masina, si sunt tare incantata de el!!!!! E tare bine cu el, si eu mai usuc si lucrurile noastre cu el, numai cearsafurile si prosoapele nu, ca alea se usuca tare greu!!!! Si felicitari pt papica!!! Sa o tineti tot asa sau chiar si mai bine!!!!
Cuscra- concediu placut!!! Sa va distrati si sa auzim numai de bine!!!
Anis- multumim frumos pt sfaturi! Pai eu i-am luat ceva tare cu calcai dar putin numai pe glezna, asa la nimereala ca aratau bine! Ca oricum acfara nu merge el prea mult inca, si in casa il tin descult! multumim si pupici! Si felicitari pt spanac!!!!
Ema.nu.ela- A/C-ul meu e Aux, un no name luat din Metro, dar e bun cat il fol eu, ca noi stam la parte si e racoare vara si iarna sunt caloriferele fierbinti. Dar e mititel. In rest...nu stiu ce sa spun! Nici zgomot nu prea face!
Nicoll- vizita placuta a socrelei si felicitari pt ca va intelegeti! Mai am si eu o speranta ca daca voi fi fata buna nu ma va uri nora!!!
Katink- felicitari!!!!!! Sa o tineti tot asa si sa pape fata numai cu bibe si intr-o singura repriza!!!! Eu nu imi amintesc de ce zici tu de acum 8 luni ca noi eram in floarea colicilor si nu intram pe aici!!!
Kasi-
quote:Multumesc mult! Esti tare draguta!!!!
Gesi, din nou, mii de felicitari!
Ai sa-i faci Simonei o mare bucurie! Oricum, ea merita tot ce-i mai bun!

Svety ma bucur ca ati petrecut frumos Pastele!!!! Si am vazut pozele stelistului!!! tare frumusel grasunelul vostru! Si am vazut si cum dormea in leagan...mai da cat a jucat fotbal de a obosit asa? Si pe voi dormind, asa dorm si eu cu baiatul meu! Iar tu, esti tare frumusica!!! Ai ochi verzi? Scuze de intrebare, dar sunt frumosi!!! Si peisajele si curcubeul... Nu am vaz inca fimele, ma uit acum!!!
Simonaci79 spune:
Gesi- imi cer scuze ca te-am lasat la urma, dar voiam sa iti multumesc special si separat!!!! E drept ca imaginatia mea m-a lasat balta si nici o sec nu am gandit asa! Intradevar, daca erai atunci langa mine imi treceau toti nervii la cum stii tu sa deschizi ochii!!!! Povestea ta sa stii ca o sa o trec in albumul lui la rubrica de 9 luni ca sa aiba o amintire cu dedicatie de la tine! Poate daca ne vom intalni vreodata sa ne dai si un autograf!!!! Si cand vei fi o scriitoare celebra o sa ne laudam ca pt noi a fost una din primele dedicatii!!! Te admir tare mut pt felul in care vezi lucrurile si povestesti! Si paginile tale de jurnal tare dragute! Am citi pe nerasuflate! De fapt si cand am citi pov despre Mario ma pregateam sa citesc iar, am crezut ca e despre puiul tau, cand am vaz "quoate". Iti multumesc din suflet, esti tare deosebita!!!
Si am vazut si pozele voastre, tare frumusica printesa ta norocoasa si asa o mamica!!!! Tare dragalasa e! Si in pozele cu coronita...m-a dat gata!!!! Si covorasul frumos, sa-l stapaniti sanatoase!!!! Pupici multi de o mie de ori!!!!
Simonaci79 spune:
Svety- unde sunt filmuletele??? Nu le vad!!!
Nicoll- am uitat!!! Parca tu ziceai de carusel, sper sa nu confund! Vezi ca Mario pe la 7 luni a tras de el si l-am gasit de 2 ori cu el in cap, plus ca a mai rupt si patul unde era prins! Ai mare grija!!!!
Yasmari- bine ai revenit!!!!!! Pe unde ai umblat????
Joker- ce e cu tin? Sper ca esti bine! Spor la invatat!
Simonaci79 spune:
Sa urez si eu acum copilasii nascuti intr-o zi de 27!
Multe luni inaite pt:
ANDREI [Ioana]
AIDAN ALEXANDER [Adriana]
MEDEEA [Dede]
IRIS [Delia]
Sa fiti sanatosi si fericiti!!!! Si norocosi si papaciosi!!!!
Fug si eu acum la culcare! Noapte buna tuturor!!!!
acusor spune:
Ella, Kasi, Simona,
multumim. Adevarul e ca, "imi creste pipota" cand vad ca seamana din ce in ce mai mult cu mine. Doar la par si urechi mai seamana cu tasu
.
Svety, pupam pe Dani somnorosu'. E asa dulce cand doarme. Mai ales in leagan. L-a obosit aerul. Frumoase peisaje pe la voi. E frumos ca se pastreaza si obiceiul udatului. Cred ca a fost tare bine de Pasti.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
acusor spune:
Joker, Diana, cand aveti voi timp de invatat?
Peste o luna si ceva am si eu sesiune si tre' sa ma apuc de invatat.
. In sesiunea de iarna, aveam mai mult timp, ca dormea Teo mai mult si ieseam doar o data afara. Sa nu-mi spuneti ca doar noaptea, ca nu sunt in stare. Eu sunt "bolnava" de somn. Nu sunt om 2 zile daca pierd o noapte.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Albinutzza spune:
Gesi, esti minuntata, si iti spun inca o data, apuca-te de scris ca sigur vei avea succes.
Svety super poze, frumoasa mami si Dani super, cu papion e mortal. Iar peisajele sunt pe sufletul meu 
Yasmari wb, cum ati petrecut? Sunt de acord e o idee buna. Eu am apucats a salvez ceva din retetele fetelor, daca vrei ti mai trimit pe PM, de acasa. Oricum ideea e buna, eu o sustin
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Katink spune:
Buna dimineata!
Eu sunt tare fericita ca Emma a baut inainte de culcare 200ml cu biberonul si noaptea cand s-a trezit a baut apa si s-a culcat la loc.
Fix 10 zile mi-a luat intarcatul si trecutul la biberon.
Pot spune oficial ca am intarcat-o, avand in vedere ca nu i-am mai dat san de mai bine de 24 ore. Acuma sa mai vrea san, ca nu ii mai dau.
Sper ca noaptea incet, incet va renunta sa se mai trezeasca.
Si o veste frumoasa
Sora mea e gravida, asteapta pe bb2 la sfarsitul lui octombrie. Diferenta de varsta dintre Sarah (nepotica mea) si al doilea ar fi de 2 ani si o luna, tocmai buna 
Urez si eu la multe luni inainte sarbatoritilor de astazi:
ANDREI 10 luni- Ioana
AIDAN ALEXANDER 10 luni- Adriana
MEDEEA 9 luni- Dede
IRIS 9 luni- Delia
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Katink spune:
Simona,iti multumesc frumos, esti o dulce ca intotdeauna 
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005