Gradinita 195, Militari

Gradinita 195, Militari | Autor: tlaura

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Daca are cineva cunostinte sau experiente cu aceasta gradinita, v-as fi recunoscatoare daca mi le-ati impartasii. Nu pentru mine, am o prietena care vrea sa-l dea pe baietel, din toamna, la aceasta gradinita, si desi, cateva vecine de cartier ii spune ca si-au inscris copii la acea gradinita, ea cand a fost acolo i s-a spus ca inscrierile se fac la sfarsitul lui iulie. Mie mi se pare cam tarziu atunci, si tare imi este teama cand se va duce in acea perioada, ca o sa-i spuns ca nu mai sunt locuri.
Orice informatie e binevenita! va multumesc!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Inscrierile se fac la sfarsitul lui iunie dupa data de 15. Oricum o sa-i spuna ca nu sunt locuri, pentru ca toate gradinitele din Bucuresti au depasit cifra de scolarizare fara sa mai faca inscrieri, asa ca legal este acoperita directoarea sa-i spuna ca nu are locuri. Sa mai incerce totusi. Din ce motiv i-a spus sa vina atunci? Cati ani are copilul? Locuieste pe strazile arondate gradinitei sau nu? Sunt mai multe lucruri care ar trebui spuse sa vedem care a fost motivul refuzului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Radu, nu a fost refuzata; i s-a spus ceea ce mi-ai confirmat si tu, ca inscrierile se fac la sfarsitul lunii iunie (sau iulie?).
Problema este ca a aflat ca deja unii copii au fost deja inscrisi acolo (neoficial, bineinteles), iar cand vor incepe inscrierile oficiale, deja nu vor mai fi locuri.
Copilul are 4 ani si locuieste langa gradinita.
Cunosti pe cineva acolo?

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput