Aspirante optimiste - 197

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

nushulica:eu nu mai iau ac de mai bine de 2 ani.
ar trebui sa incep acum,dar nu-mi vine ciclul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

carmencyta pai de ce tre sa iei ac ??nu inteleg??nu vrei sa faci bb??sau imi scapa mie ceva>

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

nushulica eu am luat AC 2 ani jumate si le-am lasat din februarie.
incerc sa nu-mi mai fac griji pt ca am vazut aici ca se poate si mai rau........ deci bine macar ca am CM. O sa ne revenim noi!!!!1

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Nushulica mama esti bine (prin comparatie)daca iti vine la 2 luni - mie fara tratament imi vine la 5 luni. IAr chesstia asta cu AC este ralativa - in probleme de genul asta se face tratament cu AC printre altele. Si nu iti face atatea probleme ca ai luat AC timp de 2 ani si 1/2. Eu am luat timp de 4 ani si 1/2 Si in cursul tratamentelor de stimulare sau pre-FIV sunt perioade in care trebuie sa ieie AC pentru diverse motive: sa provoci menstruatia, sa te cureti de chisturi etc etc

Dar lucrurile astea ar trebui sa-ti fie familiare - sunt f. multe subiecte chiar aici pe DC care-ti explica treburile astea.

In plus sper ca tu te-ai dus la un doctor de vreme ce ai un ciclu neregulat nu incerci sa ramai doar asa dupa ureche.

Cu bine! si mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor,i-am spus si Nushei ca dupa ce am intrerupt AC(acum 3ani)-si eu am avut mici dereglari..Imi venea la 25-29-34 de zile..M-a tinut asa vreo 4-5 luni si apoi a inceput sa se regleze(28-29zile)..In februarie,anul asta,mi-a venit la 47 de zile..Si asa am inceput sa fac si eu mici investigatzii..In final,inafara de niste ovare micropolichistice si o prolactina marita..nu am descoperit altceva(nu am facut decat FSH,LH,prolactina)..Mi s-a spus ca as putea avea ceva probleme in a ramane insarcinata,dar pana nu incercam cateva luni..n-are rost sa incepem sa facem investigatii amanuntite..Asa ca...incercam
si s-auzim de

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Nushulica: Zozela are dreptate

Zozela: imi pare bine ca esti optimista "inafara de niste ovare micropoichistice si prolactina marita nu am alte probleme" - nu ti se pare destul?! aceleasi probleme le am si eu si dupa 1 an de incercari n-am reusit sa raman gravida, acum fac stimulari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Miramar esti criminala..
Nu..acum serios..stiu ca nu-i de gluma cu ovarele astea..dar pana nu vad io cu ochii mei ca nu se poate fara tratamente...nu ma las..Am zis sa incercam ca nu se stie..

Optimista..pana in panzele albe!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mai fetelor stati un pic asa...eu nu am fost acu la dr..am fost in ianuarie am facut si eco si control am facut un tratament ca aveam o mica rana pe col si atat....acu eu nu stiu tre sa mai merg la dr??pentru ce ?ca vreau sa raman gravida??sau ca am intarzieri??ca altceva n-am asa mi-a zis dr in ianuarie
oricum am o programare la dr dar tocmai pe 17mai ca atunci avea loc e tare aglomerata dar eu cand ma duc atunci sper sa-mi zica deja ca-s
sa-mi spuneti daca gresesc ca nu prea ma pricep

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

nushulica:trebuie sa iau ac pt dereglare hormonala si ovare micropolichistice.
eu am de cand ma stiu probleme cu ciclul,dar ca pana acum parca nu-mi amintesc.ar trebui sa iau 3 luni diane35,dar oare daca iau doar o luna nu e de ajuns? 3 luni inseamna atat de mult cand iti doresti cu disperare un bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by cristina1974

Buna, fetelor!
sunt foarte noua pe aici, si vreau sa vorbesc si eu cu voi.....am deja o fetita, deci am trecut o data prin miracolul masterii, insa acum, ca am 10 saptamani de sarcina, am niste temeri si sunt super agresiva cu toata lumea.mi-e frica de mor de absolut orice, nu stiu ce sa fac sa ma calmez, tot timpul sunt suingura cu fetita mea, pt ca sotul e cu treaba mereu.......Ziceti-mi si mie, ce sa fac, sa trec mai usor peste asta?

cristina lutac

draga mea esti de coma!!!!

In primul rand, sa-ti traiasca fetita, in al doilea rand sarcina usoara si in al treilea rand noi ne bucuram ca vrei sa vorbesti cu noi dar nu prea putem sa-ti dam nici un sfat in afara de temperatura bazala, teste de ovulatie, monitorizarea ovulatiei, analize hormonale premergatoare sarcinii, pentru ca aici sunt in general fete care nu au ramas insarcinate, ori au ramas si au pierdut, oricum noi ne chinuim sa ramanem insarcinate, deci nu prea stim ce sa-ti spunem in legatura cu temerile tale.
Dar vezi ca mai e un topic "mamici aspirante" sau o alta sectiune "odiseea sarcinii in 40 de saptamani", unde sunt gravidutze cu care opti schimba pareri.

Si nu in ultimul rand "bine ai venit pe DC"!

Mergi la inceput