Aspirante optimiste - 197
Raspunsuri - Pagina 13

zozela spune:
E reala (Liana dilia) va spun io..ca am atins-o!!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Ioanatugs spune:
BUBULEANA cand deschizi un nou capitol ma pui si pe mine la aspirante optimiste? Uite ce optimista sunt , vezi.. am primit de la Liana30 o portie dubla de optimism si de atunci dau si la altii!
si multumesc anticipat
Cu drag Ioana Tugs

dana p. spune:
Liana, e adevarat ca mai bat si pe alte usi.. dar in sufletul meu e cam pustiu.Imi este frica sa mai incerc dupa cate am patimit.O sa incerc sa-mi conving sotul sa incercam poate un FIV in toamna dar nu stiu daca o sa vrea si daca o sa am bani necesari.
Te pentru ca esti o dulce si aduci multa veselie si optimism aici.
Dana
Poze

alydumy spune:
Marinar iti multumesc mult pt raspuns si tie bubuleana numele meu de botez este valentina si vreau sa va spun o mica poveste cu final fericit.Cea mai buna prietena a mea s-a hotarat acum doi ani sa faca un bb, dar surpriza la histero ia spus ca nu poate avea copii niciodata pt ca are trompele infundate de la baza asa ca..... adoptie sau fertilizare .Asta a fost in luna octombrie , a venit acasa a plans , a oftat dar eu i-am spus sa se duca si la alt medic ca sunt convinsa ca nu este chiar asa de rau dar nu a vrut pt ca zicea ea a vazut clar pe monitor ca nu atrecut nici un pic de lichid. In luna februarie mi-a spus ca nu ia venit cm am tot insistat sa faca un test dar nu vroia, pana la urma intr-o seara a facut testul si surpriza 2 linute a fost la alt medic (bineinteles) si surpriza gradiva in 2luni, acum are un baietel cuminte si haios. Va spus eu ca toate fetele aspirante de aici isi vor vedea visul implinit doar sa vina momentul o sa vedeti.
aly

Liana30 spune:
danotino ..tabitha e bine doar ca e foarte ocupata!!! si e in asteptare ..io ii tin pumniii!!!
zuzooooo stiii tu ce stiii!!!
dana p iti doresc tot binele din lume!!!!
Ioana ma bucur ca esti asa!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Carmen_Marieta spune:
BUBULEANA si eu sunt aspiranta foarte optimista, imi innebunesc sotul...si totusi nu sunt pe lituta vreau si eu pe listuta!!!!!!!!!1

Liana30 spune:
Carmen esti trecuta!!!numai sa nu stai mult ..sa fugi cat mai repede pe a doua listutza!!!
bubuleanoooo rapida cum te stiu!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

aissa spune:
Fetelor am rugamintea sa o stergeti de la gravidute pe prietena mea pupesita. Din pacate a facut o raceala foarte urata, si dupa 5 zile de febra, a fost internata, raceala a coborat la plamani, a facut tratament cu antibiotice, la analize i-a iesit un numar de leucocite sub limita (si cica nu are imunitate), la toxoplasmoza, de care suferise in trecut i-a iesit din nou ca avand boala....asa ca din pacate a renuntat la sarcina.
Mai multe amanunte nu stiu....dar pentru ca eu v-am rugat sa o treceti la gravidute tot eu va rog sa o mutati la loc la aspirante.
Va multumesc si mult succes tuturor!
Cristina si Ale (30.09.2004)

Carmen_Marieta spune:
Liana sper sa fug cat mai repede la , multumesc ca sunt trecuta pe listuta.Oricum eu cand am fos5t sa fac HSG am stat in salon cu doua
si se spune ca se ia, poate-poate o fi asa mai ales ca eram in Saptamana Mare...
Eu am probleme cu sotul ca s-a saturata saracu' sa la comanda dar cu multi
il conving, dak nu
si ceva tot o iesi....