Aspirante optimiste - 197

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Nushulica, am vrea noi sa fim plecate la odisee.. , dar din pacate suntem tot pe lista albastrasi fiti sigure ca voi veti fi primele care veti afla vestea buna, numai ca unele dintre noi suntem pe lista aia de 2-3 ani si am cam obosit, cel putin eu asa ma simt obosita de atata asteptare.
Eu nu am noutati cu care sa ma laud, asa ca intru mai rar sa scriu, dar ma straduiesc sa citesc si sa fiu in pas cu ce scrieti voi.
In rest va pe toate, si pe cele vechi si pe cele noi.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by dana p.

Nushulica, am vrea noi sa fim plecate la odisee.. , dar din pacate suntem tot pe lista albastrasi fiti sigure ca voi veti fi primele care veti afla vestea buna, numai ca unele dintre noi suntem pe lista aia de 2-3 ani si am cam obosit, cel putin eu asa ma simt obosita de atata asteptare.
Eu nu am noutati cu care sa ma laud, asa ca intru mai rar sa scriu, dar ma straduiesc sa citesc si sa fiu in pas cu ce scrieti voi.
In rest va pe toate, si pe cele vechi si pe cele noi.

Dana
Poze

dana eu iti doresc sa intri cat mai repede la odisee...nu stiu care e problema ta dar sigur o vei "pati" curand

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Felicit te pup fata frumoasa. ce sa-ti spun: lichide beau multe de fel, ciocolata nu-mi place, dar maionezaaaaaaaaaaaa as manca ccccu polonicul............ dar am scos-o de pe lista. Incerc si eu... tot de dragul lui bb.

Offfffffff de fete si mie mi-e tare dor, dar sunt sigura ca ele stiu asta. Le pup cu drag.

Liana

marina

pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alydumy

fetele vreau si eu pe lista aspirantelor

aly

bine ai venit Aly, dar sa nu stai mult pe aici.
cand o sa intre Asi o sa te treaca pe listutza, pana atunci ar fi bine sa ne spui si numele de botez (listutza mai merge la biserica).

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Betyfelicitari, ai grija de tine si de bb mic.O sarcina usoara i-ti doresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

BETTY, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
MARINAR, sigur ca vreau sa fiu de folos cu sfaturi....si sa stii ca nu o sa dau sfaturi din carti ci o sa va spun numai din experienta mea personala ce a mers si ce nu a mers. Depinde foarte mult de fiecare organism cum si la ce reactioneaza mai bine...de ex....daca cineva mi-ar zice ca a slabit cu ciorba de varza...as crede dar as astepta sa treaca o luna dupa cura sa vad cate kg in plus a pus la loc. Asa ca...nu e totul ca metoda sa fie garantata de cineva...trebuie sa ti potriveasca tie si...MAI ALES....sa inveti cum sa TE MENTII dupa aceea. Nu sa slabesti e cel mai greu, ci sa te mentii.
Nu vreau insa sa dezvolt acest subiect foarte mult aici...mi-e teama sa nu le plictisesc prea mult pe celelalte fete....si sa nu ma trimita la Femina Intim la sectiunea "Diete".
Asa ca : astept ok-ul vostru pentru a mai discuta despre asta aici.
Pupici.

Iepumic

Mergi la inceput

iepuricule din partea mea ai unda verde, poate asa ne mai relaxam si noi in ceea ce priveste bb-ii, dar sa mai asteptam pareri.

pup u

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

iepumic: din partea mea: OK

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

aly: bine ai venit printre noi!!! sa nu stai mult pe-aici, chiar daca mai ai doar o trompita o sa vezi ca-ti vei indeplini visul foarte curand!! te-am trecut si pe listuta de aspirante

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Multumesc de ok-uri, fetelor. In seara asta plec din Bucuresti si ma intorc duminica seara. Pana atunci se vor strange probabil mai multe voturi si in functie de rezultate voi continua subiectul. Va pup, weekend placut!

Iepumic

Mergi la inceput