Sunt recunoscator...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Parca am fi la Oscar...

Eu ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Chiar, dar noi suntem mai castigati ca ei.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Asta e ceva de repetat cind esti pe punctul de a da in depresie ... Altfel, daca mi-as enumera toata recunostintza in fiecare dimineata, as ajunge atit de optimista incit nu m-as mai ridica din pat sa ma duc la job.

As multumi pentru ce norocoasa sint oricum, ca orice ghinion ascunde o cauza buna, si m-as culca la loc.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Gramezii de rufe de spalat si de calcat ,
Pentru ca asta inseamna ca am haine de imbracat.

Asta imi da de gandit. Mereu vorbesc singura cand trebuie sa spal si sa calc, dar tot ma plang ca n-am suficiente haine. Women...............Oare cine le-ntelege??

Sarbatori Fericite

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

iti multumesc ioana, mamica de 3 ori, o luptatoare innascuta. mai vin si eu cu picioarele pe pamint numai cind ma gindesc la tine

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sunr recunoscatoare Divinitatii, ca mi l-a trimis pe sotul meu si pentru ca sunt un om absolut normal: vad, aud, simt, merg!
nu pot spune exact daca din fericire sau din pacate, dar sunt adesea in preajma unor oameni cu diverse boli sau infirmitati, asa ca destul de des ma gandesc ce norocoasa sunt!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput