Ne dorim un copil... - 2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by roxygeo
Bybirox si Nushu bine v-am regasit

http://community.webshots.com/user/roxygeo

bine ai venit si tu printre noima bucur ca v-ati hotarat si voi
tinem pumnii cum sa nu

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna dimineatza fetelor,

dj_mama, si eu stiam de pozitia pe spate, nu stiu de ce recomanda doctorii si pe burta. Stau si ma gandesc daca n-o fi in functie de retroversie... Ma rog. Pe burta, pe spate... sa iasa.
valicutza, de ce nu faci tu un test de sange?
ayna, la doctor ati fost?

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Multumesc fetelor de incurajare!!!
Bun venit Roxy!

Eu sunt putin ingrijorata pentru ca aseara am observat o pata de sange pe chilot dar nici urma de rusi pana in momentul de fata...
Eu nu cred ca "e cu ochi" de data asta dar vreau sa vina rushii mai repede sa trec la practica..

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

aniast72 am fost la doctor, am facut tratament, HSG, operatie laparascopic, doua inseminari si nimic. Sotul sta foarte bine cu iar la mine doctoru zice ca este totul in regula dar refuza sa ne dea de veste.

pentru toate fetele.
Va si sa auzim si vesti mai bune.
Corina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Va tin pumnii Valicutza, Bibyrox, Roxy. Sa dea D-zeu sa fie cu ochi. Poate ne molipsim si noi de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

RoxiGeo, tocmai ai terminat folia de anticonceptionale si te apuci de treaba?
Pai nu faci putina pauza? Sau poate am inteles eu gresit?

Eu abia din ian 2007 o sa pot dar AC le termin cu 6 luni inainte (adica in iunie).

Succes si sa fiti asa:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Miha sa stii ca dr nu prea i-ti spun ca dak ai terminat ASC nu este bine sa faci bb, eu una am o cunostinta care a facut o dereglare, lua anticonceptionale si totusi a ramas insarcinata, are un baietel perfect sanatos...
Si mai poti avea surprza placuta sa intrerupi in iunie si pana in ianuarie sa fii , asta daca nu te protejezi altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Eu fac un tratament care da malformatii la fat daca raman insarcinata deci OBLIGATORIU tb sa ma protejez altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

fetelor, nu mai fiti stresate ca aveti uter retrovers ca nu e nici o problema. si eu am uter retrovers si am ramas .

Daca vreti sa ramaneti gravide nu mai fiti stresate, si munciti .

eu am ramas insarcinata dupa HSG si pentru ca am respectat ce mi-a recomandat medicul: in fiecare zi intre zilele 14-18.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

m_monique, si eu am uter retrovers, luna trecuta am facut HSG si sunt bine dar cu putina logica cred ca daca in fiecare zi scad sansele decat daca la 2 zile, avand in vedere timpul de refacere al ...Acum nu stiu ce sa zic...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput