Ne dorim un copil... - 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

ANDREEA...fata sa treaca suparerea!Ai facut totusi un test?Daca nu e si nu e,hai uite eu te iau de manuta si mergem mai departe, doar sti: un sut in....,este un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Parma, uite aici un raspuns pt tine:

ca sa faci inseminare artificiala tb indeplinite 3 conditii:

- sa ai trompele bune, de ce ai facut laparoscopie? Cum sunt trompele
- sa ai ovulatie, e perfect daca ai fara stimulare
- spermograma sa fie buna

Ce varsta ai?
E de bine ca nu ai nevoie de stimulare ovariana, pt mine a fost un tratament care m-a doborat, mi-era atat de rau ca nu am putut sa-l termin pe tot, noroc ca am avut oricum ovulatie DAR a scazut endometru pt ca aveam sangerari.

ASA ca fara medicamente e f bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

Andreea sa ai bafta,sa ne rugam sa nu vina rusii.sa auzim de un

floroiu bianca

Mergi la inceput

Dragelor azi am avut o zi foarte proasta.De dimineata am plecat sa iau rezultatele de la dozari iar apoi zic sa ma duc sa le citeasca doc. Am ajuns iar cand se uita pe ele zice "a pai tu nu ai ovulatie mai fetita".Am simtit ca pica cerul pe mine,de ce imi era frica de aia nu am scapat.A zis ca am de asteptat pana poate da un raspuns clar referitor la situatia mea.Vreau sa stiu si eu voi cele care ati avut asemenea probleme ce ati facut.

floroiu bianca

Mergi la inceput

BIANCA ! Imi pare rau de asa rezultate, dar nu inteleg ceva........(imi trebui niste fise mai mari) eu intelesesem ca la tine problema sunt trompitele si acum colac peste pupaza si ovulatia, daca ai toate "atu-urile" de ce nu iti da macar un tratament?...tu vrei sa faci fiv? nu iti poate da stimulare?...hmmmmmmmm! de ce mi se pare ca se trege de timp!Nu ai mers pt. diognostic si eventual tratament?Nu inteleg si pace! Oricum eu sunt alaturi de tine si te sustin, uite o si inca un!

Mergi la inceput

antosit esti o draguta.da la mine problema este trompa dreapta care este cudata si ovarele polichistice.cum bine am mai spus am facut HSG si acolo au vazut dar acum au zis sa fac si instilatiile,iar apoi laparo.dar astazi a zis ca dupa instilatii in z11 si Z13 sa merg pentru monitorizari.spune-mi si mie daca stii ce sunt aceste monitorizari si in ce constau.dupa acestea o sa-mi dea tratament,ce fel de tratament habar nu am.
daca stie cineva in ce consta tratamentul va rog sa-mi spuneti.
o sa va spun si rezultatul analizelor sa vedeti despre ce este vorba si sa va dati si voi cu parerea.nu despre FIV nici nu am pus problema si nici doctorul nu a zis ceva(nici nu vreau sa ma gandesc).sper sa se rezolve asa.la mine marea problema este CM si din aceasta cauza lipsa ovulatiei.CM vine la 2-3 luni,este groaznic.am zis ca fac tot ce este posibil pt a avea un copilas dar sincer sunt cu moralul la pamant.pana azi cand am luat rezultatele aveam o mare speranta dar acum.... .auzisem ca multe dupa HSG au ramas dar la mine merge din ce in ce mai rau.
acum sa va dau rezultatul de la DH
*DH ZIUA 3
F.S.H 7,4 (N:2-10)
L.H 10,11 (N:2-20)
ESTRADIOL 24,34 (N:30-120)
PROLACTINA 6,25 (N:2,39-25,15)

*DH ZIUA 14
F.S.H 10,77 (N:7-20)
ESTRADIOL 57,107 (N:130-370)

*DH ZIUA 21
L.H 17,6 (N:2-20)
PROGESTERON 0,5 (N:4-25)

acestea sunt rezultatele va rog mult sa-mi dati mai multe informatii.multumesc

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Bianca, imi pare rau pentru rezultatele tale...si eu care eram trista pt Z1... Ce sa mai zic? Imi pare rau ca nu ma pricep sa-ti dau vreun sfat medical dar incearca macar sa ridici moralul. E important sa speri si sa existe dorinta de a face tot posibilul.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Biancaeu desi m-am plimbat prin dr. 8 ani de zile sincer nu stiu ce sa zic cu privire la "hormonale" (la mine dozarile au fost tot timpul in limite normale, probleme am cu tromlele, una obturata si una "inexistenta"!). Despre monitorizari stiu ca se fac tocmai pt. a urmarii si depista ovulatia, se fac ecografic cam din ziua 8 in functie de durata "rusilor" si din 2 in 2 zile pana se depisteaza ovulatia. Tot in timpul monitorizarilor se urmareste si modificarile ce au loc la nivelul endometrului, starea uterului...si intradevar apoi iti poate prescrie un tratament.Hai capul sus ca nu sunt probleme fara rezolvare!Sper sa iti fie de folos. Un !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibebe spune:

HRISTOS A INVIAT!! Buna ,fetelor!!! Si eu sunt ffffff. suparata ca mi-au venit ,,extraterestrii'' offfffffffffffffffff !!!!!!!!! ORICUM SUNT OPTIMISTA IN CONTINUARE!
Saptamana viitoare merg la BUC. sa vad cum au iesit dozarile!
Sper sa iasa bine!!!
BIENCUTA- imi pare rau de rezultatele tale,dar sa stii ca eu ma rog ptr. tine sa ai noroc, sa fie bine!!!
andreea-FII TARE!!! Ai credinta si o sa vezi ca vine si .
Valicutza-sper sa ai gura aurita si sa vedem cat de curand 2 liniute pe test!!!!!!
IOANA- NASTERE USOARA!!!SI UN SANATOS!! ASTEPTAM VESTI DE LA TINE!
PS BAFTA FETELOR!!!! SA AUZIM DE BINE,DRAGELOR!!! IAR SA NE ADUCA VESTI BUNE!!!!!!!!!!!
ALINUTA

ALINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

FELICIT SI EU VIITOARELE MAMICI !

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput