Ne dorim un copil... - 2
Raspunsuri - Pagina 14

ayna spune:
Buna fetelor
aniast72 bine ca ai rezolvat problema si lasa pe dna biolog ca se calmeaza ea.
Valicutza unde esti, nici un semn de la tine?
Sper ca nu esti dezamagita si ma rog in continuare pentru tine sa fie cu pentru voi.
Corina

valicutza spune:
neatza buna fetelor,nu am nici o veste decat ca sunt z43.sanii ma dor si nu stiu parca am o presimtire proasta ca ar venii uratii...
doamne ajuta sa nu vina.pupici dulci pt toate fetele si bafta multa in continuare.
stiti ce am uitat sa va zic?eu am rh la sange negativ si sotul pozitiv.credeti ca e grav?
eu stiu cand am fost ultima oara la analize in romania ne-a zis doctorul sa nu care cumva dak raman gravidutza sa nu-l pastram ,ca dak il dau afara in corp iau nastere niste anticorpi si mai tarziu dak vreau copil poate sa aiba complicatii.
voi ce ziceti?mentionez ca nu am nici un avort sau sa fi ramas vreodata gravidutza.
pupici dulci
vreau si eu un bebitz

Carmen_Marieta spune:
Valicutza poate totusi esti innsarcinata... mai ai rabdare...si eu am Rh negativ, si am o sarcina extrauterina la activ , dar dak raman innsarcinata imi face dr injectii cu anticorpi ca organismul meu sa nu respinga bb. Eu azi am pana acum greturi de cum mma dau jos din pat..si inca nu a inceput sa-mi fie somn...
Hai sa fim optimiste poate va fi bine, atat pentru noi cat si pentru celelalte aspirante...

aniast72 spune:
iar am un presentiment...privesc acest sfarsit de saptamana ca ziua conceperii copilului nostru. Debordez a optimism, nu-i asa?
Acelasi lucru vi-l doresc si voua...
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

aniast72 spune:
Avalon, asa ma gandeam si eu referitor la "pauza" dar aveam un mic stress vis a vis de ovulatie. Tu ai dreptate, o sa o urmaresc cu testele de ovulatie ca sa am grija sa nu o scap.
Uite ca pana acum nu am citit niciodata nimic despre endometru dar se pare ca a venit momentul sa studiez si asta.
Revin joi dupa monitorizare.
antosit, tu ce faci? Cum mai esti?
Carmen_Marieta, faci si tu un test de sarcina?
valicutza, dupa micutza suparare de ieri, uite ca raceala iti da motive de optimism
BIENCUTZA, dj_mama, ayna, parma
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

geo_ionita spune:
Fetelor, care sunteti mai vechi, cum se foloseste chatul??? AJUTATI-MA!!
Georgiana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_chesca/my_photos

geo_ionita spune:
ANDREEA: Bine ca acum stii ca analizele sunt ok...acum trebuie doar sa treceti la treaba. Pentru weekend cand trebuie sa prestati trebuie sa-l luati pe "NU DERANJATI!" in brate si sa treceti la fapte! Lasati alte treburi, telefoane si tot ce ar putea sa va incomedeze!! Sa fie intr-un ceas bun weekendul!
Georgiana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_chesca/my_photos

antosit spune:
ANDREEA ! eu sunt bine merci, astept sa treaca timpul sa vina 29 mai sa merg la dr. Sper ca in iunie sa pot incepe protocolul!Pana atunci ma relaxez, va citesc, ma informez si ma "optimizez" alaturi de voi.

maryd spune:
M Monique,am citit ce ai scris intr-o pagina trecuta,legat de prestatul din 14 pana in 18.Ai spus si ceva de alimentatie,parca salata,telina...,medicul tau ti-a recomandat o anumita alimentatie in acea perioada?Sant si eu interesata de problema!Precizez faptul ca am 35 ani,nu am pana in prezent nici un BB,nu am ramas niciodata,dar am avut niste probleme care cred ca s-au rezolvat( in septembrie anul trecut am facut operatie de miomectomie-am avut mai multe fibroame).Din martie anul acesta am liber de la dr. sa prestez,dar nu am avut ocazia sa-l intreb "amanunte",alimentatie si orice altceva care mi-ar fi de folos.Eu am scris mai mult pe la fibrom uterin...,dar acum am descoperit un subiect care ma intereseaza mai mult in momentul de fata.Daca este si altcineva care detine vreun "secret" sa mi-l spuna si mine!
Maryd

dj_mama spune:
valicutza, din cauza mea te-ai retras in cochilie; poti sa ma ierti? ; m-am rugat sincer pt tine si pt voi toate
maryed, de-acum secretul este acela cu ... "hatzanatul"