Ne dorim un copil... - 2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

-ici fetele... Am venit de la Bucuresti si a fost in regura. Mi-am luat scandalul de rigoare pentru rezultatele de la dozari dar am rezolvat. Revin mai pe seara cu amanunte, acum am intrat doar sa va multumesc pentru suportul moral. A contat.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

aniast, asteptam filmul

Hai sa chibitzam: cele mai fierbinti subiecte: C-Marieta si Valicutz
Eu zic C-Marieta: da si Valicutz: nu ca e prea joasa temperatura
Alte pronosticuri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

dj-mama dak este ca tine ne intalnim in oras sa-ti dau ...eu una nu vreau sa ma imbat cu apa rece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

multumesc dj mama pt "suportul si incurajarile tale"
mersi

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parma spune:

Biencuta,cine a compus versurile trimise de tine?
Fetelor,cand e primavara,verdele ierbii atat de crud,florile infloresc,berzele s-au intors si natura intreaga prinde viata nu aveti voie sa fiti pesimiste!
Vom avea toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

iartama, iartama, iartama,
acum vad cat de dur suna pt tine
te roooog, nu pune la inima valicutza ca poate iti face rau ...
am spus ceea ce am crezut .... prea sincer, vorba nashei
oricum parerea mea pe care o retrag, nu schimba faptul ca poate chiar esti
si ma rog la bunul Dumnezeu sa fii, ca sa-mi faci in necaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Acum am ajuns acasa, mi-am suflecat manecile si m-am apucat de scris. Astazi am vazut pentru prima oara o persoana super dragutza, enervata la maxim. Cea care a enervat-o am fost eu E vorba de dr. biolog Dona de la Giulesti. Dupa cum stiti rezultatele se dadeau dupa ora 11 iar eu aveam nevoie de ele pana in ora 10 cand trebuia sa intru la dr. Niculescu. Mi-am insusit greselile printre urlete, i-am spus ca ii inteleg starea de nervozitate, ca stiu ca trebuia sa sun din timp drept urmare o rog sa inteleaga si ea situatia si sa-mi scrie analizele... Dupa ce am mai asteptat vreo 15 min pe la usi, am reusit sa intru in posesia lor drept urmare vi le scriu aici:

Z3:

F.S.H. 9.84 ( 2-10)
L.H. 12.31 ( 2-20)
Estradiol 24.34 (30-120)
Prolactina 4.55 (2.39-25.15)

Z14

F.S.H. 6.828 ( 7-20)
Estradiol 270.1 (130-370)

Z21

L.H. 4.48 ( 2-20)
Progesteron 11.15 ( 4-25)

Ei, cam astea sunt analizele, sincera sa fiu nu am apucat sa le studiez si sa vad ce inseamna fiecare dar dr Niculescu a zis ca sunt bune. Sincera sa fiu, de asta mi-era teama. Adica, HSG-ul ok, spermograma ok, DH ok...si atunci eu de ce nu raman ? Ma rog...mi s-a spun sa vin in Z11 la monitorizarea ovulatiei in vederea CSD (contact sexual dirijat) Cand am auzit, le-am spus ca azi sunt in Z11 Nu a contat prea mult pentru asistente pentru ca dr Niculescu facuse dimineatza monitorizarile Am apelat atunci la varianta 2, Nord Medica si uite asa am reusit sa fac si monitorizarea de Z11 unde am aflat urmatoarele:

Endometru 8.2
Ovar drept - folicul 12.5
Ovar stang - nimic

Nici dupa toate astea doctorul a zis ca nu-mi poate spune nimic ci doar dupa monitorizarea de Z14.
Ce m-a surprins e faptul ca mi-a zis ca pana joi, Z14 sa nu mai ...si noi de ieri intrasem in cantonament... Acu' nu mai stiu nici eu cum o fi bine...unii medici recomanda in fiecare zi pana in ovulatie, mie mi se spune sa luam pauza pana in Z14.

Cam asta a fost filmul zilei de azi, iar stiu ca m-am lungit dar asa am perceput eu. Imi comentati si mie rezultatele? Am vazut ca putine dintre ele sar din limite...e grav?

Aaaa...era sa inchei fara pupicei si floricele pentru fete.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aniast, analizele sunt bune, stai linistita. Dr. ti-a zis sa luati pauza pana la urmatoarea eco pt ca foliculul tau era cam micut si pana in ziua 14 nu are cum sa se produca ovulatia, e cel mai probabil sa se intample prin ziua 15,asa ca mai bine economisiti pana atunci. Ar fi bine sa mai folosesti testele de ovulatie, asa pt siguranta macar din 2 in 2 zile. Endometrul e super pt ziua 11. Bafta multa la urmatoarea eco!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!ANDREEA ma bucur pt. tine ca ti-au iesit bine analizele (si ca ai iesit bazma curata pana la urma)Succes la monitorizari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Andreea ce bine ca ai rezolvat... si acum poate aveti sansa sa deveniti parinti.. pentru voi...

Mergi la inceput