Temperatura bazala - 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aniast, eu cred ca esti cu capu'...de aia imi place tot mai mult de tine! sa stabilim ziua si negresit imi voi opune perechea rosie de dantela!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna dimineatza tuturor.

megbeng, eu speram sa ma vezi super optimista dar atata timp cat si eu recunosc ca m-am dus cu capul (in sensul bun al cuvantului, evident) e bine si asa.
Drept urmare, dragele mele, pe 6 mai eu protestez.
Sarind peste glume, sa va spun ce mi s-a intamplat ieri, poate stiti ce a fost. Ieri am fost in Z4, deci cu CM pe sfarsite. Aseara, la toaleta de seara, printre urmele rozalii de final, a aprut un cheag de sange cam cat unghia...sau putin mai mare. Ma rog, nu era rotund ci lunguiet. oricum e prima oara cand am vazut asa ceva. Spuneti-mi va rog, e posibil sa fie o sarcina care s-a dus? As putea sa fac e eco undeva...sau cum as putea sa aflu daca am fost insarcinata?...si daca exista, cat timp se pastreaza semnele unei sarcini?
Va pup pe toate si va urez o zi senina.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

aniast72, eu stiu ca e absolut normal sa ai la unele menstre si cheaguri (mi-a zis un medic ca se elimina endometrul). Sa vedem ce pareri au si alte fete.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

aniast, si eu am cheaguri la fiecare CM, ca o fi normal sau nu, asta nu stiu. Dar ideea e ca le am in primele 2 zile, nu-mi amintesc sa fi avut asa tarziu, in z4 si mai ales asa mare... Poate ar trebui sa intrebi un doctor ce anume o fi fost.

Mergi la inceput

bubulina1, si eu stiu ce inseamna cheaguri la menstra dar niciodata nici unul nu a fost asa marisor ca asta si separat total de urmele de CM care acum abia daca mai erau. Adica, chiar credeam ca s-a terminat cand m-am trezit cu chestia asta pe hartia igienica... Pe mine ma interesaza ce anume ar trebui sa fac sa aflu daca a fost sarcina. Ca si medicul, nevazand nimic, poate doar sa-si dea cu presupusul..

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Aniast, uite aici fetele au spus cate ceva despre simptome in cazul unei pierderi de sarcina:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73813

Sper sa te ajute.

Jaana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Eu am avut un avorst menstrual cam acum un an. Mi-a venit CM mai devreme si cu niste dureri mari (eu de obicei nu am dureri). Eram intr-o vizita si simteam ca fac balta sub mine, ceea ce la mine nu se intampla! Am avut cheaguri prin ziua 2 si erau intr-adevar multe si destul de mari. Eu raman la parerea mea: daca a fost unul singur, nu e avort menstrual.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

salutare la fetele!!!!
ies si eu la raport!z7=36,5.z8=36,8.....astept sa vad ce se mai intampla in zilele urmatoare....
aniast72 dupa parerea mea bubulina are dreptate...in rest nu stiu ce as putea sa-ti spun...decat multa bafta in continuare!!!

multe pupicuri la toate fetele!!!

carmen

Mergi la inceput

ei...poate sa fi fost primavara de vina... Multumesc pentru raspunsuri.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Fetelor chiar trebuie sa masort TB si cand rusii sunt la mine?? Nu de alta, dar azi dimineata in cele 5 minute cat am stat cu termometrul pus...am patat patu de numai eu stiu cum o sa ma chinui acuma cu scosul petelor..

Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Mergi la inceput