Mamici de sept-oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
Alinache spune:
Buna Fetelor!
cam slabuta miscarea pe aici... sa fie oare ouale,friptura si cozonacul de vina? ;)
noi am fost acasa la parinti de pasti, unde a fost fffff bine! a fost obositor drumul, am luat ratia de no-spa toata pt.contractii in mai putin de 5 ore,era cald si nu puteam da drumul la A/C ca ... mirosea urat, iar cum am ajuns acasa am picat de oboseala.
greturile nu m-au lasat, dar macar n-am avut probleme cu mirosurile timp de 3 zile ;) si cum orice lucru bun nu tine mai mult, ieri a trebuit sa ma intorc, sa ajung azi la slujba. vizitele acasa sunt intotdeauna obositoare : du-te la bunici, du-te la unchi, matusi, veri si alte neamuri - nu ca n-ar fi placut, dar una pe zi e mai mult decat suficienta. acelasi drum lung, dar am avut noroc de o prietena care a venit cu mine 1/3 din drum si am avut cu cine sporovai si am uitat de greturi si dureri. acasa ma asteptau "mirosurile" :( mi se face greata doar cand pomenesc de ele ;)
in rest crestem, constat si eu ca nu mai pot sa-mi inchei pantalonii - si culmea e ca pe cei elastici i-am uitat la ai mei -si ca in curand va fi musai sa reinoiesc garderoba. ceva sfaturi? magazine?
va pup si astept sa va "reveniti"
alina
14
acai24 spune:
Buna Alinache!!!
Eu mi-am luat haine de
de la magazinul Rococo..au haine foarte dragute acolo si preturi ok...au mai multe magazine in Bucuresti...eu am fost la ala de pe Dorobanti...
Acai
19+
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
pufymic spune:
Buna ziua burtici cu bebici!
Corina te asteptam cu vestile bune!!!
Floricika multa sanatate iti doresc!
Mexxa am vazut toate pozele noi!Frumoasa foc burticutza ta!
Acai24 eu zic sa ai rabdare ca-l vei simti pe bb cat de curand!
Ionica acum pun pozele cu burtica(frumoasa) in album!
Dar nu ai zis cate sapt are burtica in poze!
Eu iarasi ma pregatesc de mers la dentist azi....iarasi ma doare o nenorocita de masea(alta)!Offff!
Pupici!
Ioana
(19+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
GETY spune:
Si eu am avut probleme cu aciditatea, saptamanile 13-14, dar sincer, mi-a fost teama sa beau alte pastile,
asa ca am incercat sa-mi dau seama care mancaruri imi priesc sau nu. Ajunsesem sa mananc mai mult lapte, telemea de vaca, peste proaspat fiert cu mamaliga, gratar, fara paine. Cand am simtit ca se amelioreaza
, am inceput sa mananc si altele, dar de smantana tot ma feresc, desi imi place la nebunie.Acum merg sa trag un pui de somn, ca de asta n-am scapat. 
pufymic spune:
Avem poze noi in albumul de pe Yahoo!!!
Ioana
(19+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
mexxa spune:
Pufymic sunt superbe pozicile..imi plac tare mult.
Feteor multumesc pentru aprecirerile voarte...sunteti tare dulci
poze
Vine barza
gripo spune:
Salutare burticutze!
CORINA, si eu te astept cu nerabdare, ce ti-au spus?
ACAI nu-ti face probleme cu miscarile lui bebe. Cumnata mea a simtit bebelina de-abia prin saptamana 21. Innebunise asteptand, si-a facut chiar un echo 3D ca sa fie sigura ca e totul ok, si asa a fost. Nu stiu cum arati, dar daca pe burticutza ai si putina grasimutza, il vei simti mai greu.
Pentru fetele cu aciditatea crescuta, mie dr. mi-a spus sa beau lapte mult. Dovada ca este bun o aveti si de la Ralucutza care a experimentat, precum si de la Gety.
In ceea ce privesc problemele cu nasul, este normal in sarcina sa-l aveti infundat. Eu credeam la inceput ca de la inghetata pe care o mancam zi de zi, dar nu, noaptea sunt momente cand ma trezesc ca nu mai pot respira. Oricum, e normal.
Toate pozele voastre cu burtici si bebei sunt superbe, nici nu aveau cum sa fie altfel.
Va pup si revin!
Pufymic, urata treaba cu durerile astea de dinti, dar trec si astea.
19+ 90%
putzuruca spune:
Pupicei fetelor cu burtici,
Ma bucur ca v-ati intors cu bine din mini-vacanta de Pasti si mai ales ma bucur ca sunteti bine si voi si bb-ii vostrii.
Mexxa, frumoasa burtica ai, la fel si Ionica. Zilele astea mai pun si eu pozici cu burtica.
Maine merg la triplul test si ma si programez pentru eco 3d. De abia astept sa vad ce face puiul meu mic, mai ales ca de cateva zile am inceput sa-l simt, simt mai mult decat fluturasi, parca simt mici contracturi de muschi in abdomenul inferior.
putzuruca
17+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
MamiLili spune:
Buna, fetelor! Ma bucur tare ca s-a reanimat forumul, ca de Pasti a stat toata lumea cu cozonacii in brate.
Voi raspunde la cateva din intrebarile pe care le-am citit azi fara sa nominalizez persoana care le-a adresat, gandindu-ma ca sunt mai multe gravidute intr-o situatie similara (ma refer la unele probleme de sanatate).
Din ce am citit eu azi, Zantac nu a fost studiat din punctul de vedere al teratogeniei pe animale (efect teratogen = produce malformatii la fat), de aceea nu exista studii cu privire la efectele sale in sarcina. Ceea ce scrie foarte clar este ca trebuie ceruta parerea medicului inainte de administrare. Eu as zice ca, din moment ce nu exista studii, e mai bine sa evitati acest tip de antiacide (Zantac = Ranitidina). Mai bine beti un pahar cu lapte cald si impuscati doi iepuri de-odata: asimilati calciu in mod natural si va trec arsurile de stomac. Voi scrie mai jos si cativa factori care favorizeaza aparitia arsurilor: supraalimentare, dieta dezechilibrata (prea multe alimente grase), exces ponderal, sedentarism. Fireste ca in sarcina mai exista si alte cauze. Important e ca seara sa nu luati o masa prea consistenta, ci preferabil o cina mai lejera.
Altcineva intreba de Tantum verde. Ei bine, acesta este medicamentul meu preferat cand am dureri de gat, sau mai bine zis era pana cand bebe si-a anuntat aparitia. Cum am zis mai sus, nici la acest medicament nu exista studii in sarcina si alaptare, de aceea trebuie ceruta parerea medicului. Eu personal am evitat sa iau Tantum verde de cand am ramas insarcinata si m-am tratat cu lapte cald, ceai cald, comprese calde pe gat.
Mai era o intrebare despre vitamina C. Eh acesta vitamina face parte din grupul celor hidrosolubile, alaturi de complexul de B-uri, iar excesul lor se elimina prin urina, deci nu reprezinta un pericol pentr fat. Spre deosebire de vitaminele liposolubile (A, D, K), ce vor fi administrate cu mare precautie in sarcina, deoarece excesul lor poate avea efecte neplacute pentru fat (cred ca aveti informatii despre acest fapt).
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
15 sapt
MamiLili spune:
Alinache, roaga-l pe sotul tau sa schimbe repede repede filtrele de aer si polen la masina, altfel risti sa te imbolnavesti rau de tot de la aerul din masina, fie el conditionat sau doar filtrat. Nu vreau sa te sperii, dar s-a descoperit un microorganism care traieste in filtrele de la aerul conditionat si care produce niste sinuzite de nu te poti ridica din pat. Iar tratamentul e cu antibiotice puternice.
Gravidutele care au aer conditionat acasa sau in masina sa-si schimbe filtrele, ca sa nu se imbolnaveasca atunci cand vor veni caldurile mari.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
15 sapt