Mamici de sept-oct 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nokia, eu am vazut intrebarea ta si mai devreme dar nu stiu ce sa-ti raspund. La mine merge...

20 & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lexi, ce sa-ti zic? cu arsurile astea nu prea mi-e gandul la mancare! plus ca nu-s eu mare gospodina dar cat de cat ma descurc. stiu sa fac putine feluri de mancare dar alea imi ies super!
nu prea stiu ce sa-ti zic sa faci de dus la sv de ziua ta. tot ce-mi vine acum in minte ar fi niste ciupercute cu maioneza si niste ardei grasi umpluti cu crema de branza...daca-mi mai vin idei, iti mai zic!

tu cand te duci la doctoreasa? eu planuiesc sa ma programez vineri pe 12 mai. poate nimerim amandoua in aceeasi zi!

va las ca incepe "desperated housewives"! la asta si la "sex and the city" ce ma mai uit si eu!

raluca 20 +

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Va multultumesc la toate fetele pentru raspunsurile voastre, sunteti niste dragutze. Sper ca alaturi de voi sa mi se para sarcina mai usoara, pentu ca stiti sa incurajati o si pentru ca aveti unele dintre voi aceleasi probleme.
ionica iti multumesc pentru incurajare, ai drepatate, mai sunt doar 5 luni Si apropos ai o burtik dragutza si esti super norocoasa ca stai intr-o tara in care nu e iarna.
mephala30 ce bine ca te maseaza sotul desi nu ii place. Nici sotului meu nu ii place, iar mangaiatul pe care il numeste el masat nu cred ca ajuta la durerile mele.
eloise stiu ca nu ne ramane altceva decat sa ne impacam cu gandul ca arsurile vor persista dar na... ma gandeam ca pot sa le fac ceva ca sa le diminuez. O sa incerc si ceaiul de galbenele, bineinteles.
Roxana01nu ma supar pentru ca te amuza problemele mele, si pe mine ma amuza. Nu am enumerat si acneea, pe care se pare ca o ai si tu, si gingiile inflamate, astea 2 par insa se se amelioreze datorita marelui meu efort zilnic. Si cozonacul ala bun care iti place tie nu cred ca e vinovat pentru aciditatea ta. Eu dadeam initial vina pe ceapa verde din salata, acuma se pare ca am arsuri aproape de la orice
Merci mult si celorlalte fete care au incercat sa imi ofere remediile pe care le folosesc ele pentru aciditate, le voi incerca cu siguranta.

Sanatate la toate si la

17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Buna fetelor.
Azi am fost la eco morfologica si am aflat ca o sa avem FETITZA;sunt atat de bucuroasa,amandoi am vrut sa avem o mica printesa.La toate masuratorile a iesit bine,asa ca nu-mi mai incap in piele de fericire.In ceea ce priveste numele,inca nu ne-am hotarat.Un nume care ne place la amandoi este EMA,dar nu stim sigur daca asta va ramane.
Imi pare rau ca nu mai am timp sa intru mai des ,dar noi, de cand incepe sezonul de vara,plecam dimineata si mai ajungem noaptea.Dar am citit tot ce ati scris.
Acum ma duc la nani,ca mor de somn.Poate maine o sa am putin timp sa mai raspund si la ce ati scris.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

19+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna burtici
Ce de-a vesti bune , felicitari celor care l-au vazut pe BB la eco , sanatosi si au aflat si sexul....eu mai am de asteptat pana pe 15 May.
Mai am doar un pic si termin contractul deja e cazul sa merg acasa ca nu prea mai fac fata cu burtica la inaintare, a inceput sa se iteasca din uniforma si ma misc mai greu. BB misca tare dupa fiecare masa i-mi da cate un semn ca a primit si el si ne gandim ca o sa iasa mancacios ca si noi...eu ma laud cu 9kg luate, si cu garderoba schimbata total, nu numai din cauza burticii.Am sa mai fac niste poze noi sa le trimit la album.
Cu aciditatea am si eu probleme, cam la doua ore dupa fiecare masa , cand nu mai pot de arsuri mai iau cate un antiacid care contine doar calcium carbonate si ma ajuta pt o perioada scurta, si apa plata la greu. Binenteles ca trebuie sa schimb un pic meniul ca pap tot ce nu trebuie dar cand vin acasa o sa fie mai usor. Fetelor vad ca nici una nu mai zice de picurat din sani. Eu daca nu-mi pun sutien sera cu paduri demachiante pe sfarcuri fac baltute in pat iar de ieri nu mai era incolor ci sa transformat in colostru galben si gras. Nu e cumva prea curand? am citi pe net ca poti observa picaturi din trimestrul doi dar chiar baltute.....
Cu gleznele un pic umflate tot ma lupt dar nu am cum sa scot sarea din mancare ca tot ce primim e deja gatit si nu am ce face. Am avut trei zile pe vas fara pasageri, repozitionarea din Miami am trecut la croaziere de New York- Bermuda(care e o superbitate de insula si o sa-mi fie tare dor de ea toata viata) am jucat volei in piscina, deci miscare vreo ora buna dupa care am mers la toaleata fest iar seara gleznele mele erau super dezumflate...Cam asta cred ca e remediu..miscaree, si mai ales in apa care e si un pic mai rece...
De nas infundat sufar si eu, aveam o rinita alergica si inainte de sarcina acum e si mai rau...pana nu scap de aerul conditionat de pe barca nu-mi va fi mai bine.
Am vazut pozele cu noile burtici,
Ionica ai o burtica super faina, si se vede burtica de graviduta adevarata cu buricul afara. Noi suntem cred cam la aceeasi varsta (33) si la primul BB. Eu il nasc inainte de ziua mea deci inca la 33 si tu la fel. Si la mine burtica e mai mare seara.
Pufymic si a ta e superba iar Alessio e un ingeras blond cum va iubeste pe amandoi.
Adameasca noi doua suntem in fruntea echipei la kg asa ca putem plange una pe umarul celeilalte(virtual), nu mai zi ca esti ca o biluta ca nu esti singura hihihi.
MamaLili multumim de sfaturi cu medicamentele , esti super de ajutor. Si eu am citit de Zantac ca e la grupa B dar tare mi-e frica sa iau medicamente, de oricare or fi.Cat despre filtrele de aer conditionat de pe vas.....e tare greu. Mi-am luat ceva de purificat aerul in cabina dar nu prea face fata...astept aerul curat de Brasov.
Cri19 felicitari pt fetita si pt vestile bune de la eco
Ryu vezi ca bubitele sa nu fie alergie de la uleiul de bebe daca e Baby Jhonson ca si eu am patit la fel si am suferit tare cateva zile dupa care l-am dat si nu mai vreau sa-l vad. Acum am unul de la neutrogena fara miros si sunt tare multumita de el.
Adriana Mica felicitari pentru triplu test negativ si BB sanatos
Floricika si eu am fost racita tare vreo 7 zile m-am tratat doar cu ceai, lamaie, miere ,vit C 500mg/zi si halls-uri(menthol) pt durerile din gat.Poti sa iei Vit C linistita. Cum a fost la mare? Vreau si eu sa merg vara asta(daca nu o sa fiu cat un balon prin iulie), nu scap nici o vara daca sunt acasa cu toate ca tot pe oceane umblu de vreo 10 ani, ce sa fac daca-mi place apa?...de acum ma linistesc si eu pe acasa cu BB in brate.
Mexxa, Sephora, super frumoase burticile.
Scuze ca nu am scris pt toata lumea dar oricum am scris cel mai lung mesaj asta ca recuperare ca nu am mai scris de multicel...sper ca nu v-am plictisit va pup pe toate cu drag.

19+

Silvia
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burticutze!

Nu sunt in stare sa va raspund la toate ca ma doare ingrozitor maseaua! Am fost ieri la dentist, la 8 am venit acasa, iar la 10:30(seara) eram din nou pe scaun.....de data asta mi-a scos nervul.....dar se pare ca va trebui extrasa ca ma chinuie rau!
Ma bucur pentru Adriana mica ca e ok TT si pentru Cri19 ca e ok fetita(sa va traiasca)!

Pupici....si sper sa revin mai tarziu si mai linistita si fara dureri!

Ioana(19+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

quote:
Originally posted by acai24

Buna la .
Ce mai faceti? Observ ca sunteti bine cu exceptia celor care sunt un pic racite....sper sa va treaca cat mai repede...
Noi suntem bine, cu toate ca eu sunt un pic ingrijorata....inca nu l-am simtit pe cu toate ca am 19+ saptamani. Toata lumea incearca sa ma linisteasca ca fiind prima sarcina o sa-l simt dupa 2O de saptamani...dar...stiti cum e...in rest eu nu am nici un simptom sunt absolut ok...ma gandesc ca daca Doamne fereste ar fi fost ceva cu bebe as fi avut vreun simptom,nu?
Saptamana viitoare pe joi-vineri merg la doctor la control si o sa-mi fac si o ecografie...pt linistea mea...iar pe la jumatatea lui mai merg la 4D la Diagnosis si o sa aflam sigur ce e....
Va si sa auzim de bine!!

19+
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Draga mea,

Exact aceeasi problema aveam si eu.
Mi se parea ca toate fetele de pe aici simt (inca din sapt 13, zicea cineva,desi atunci cred ca este doar un embrion!) numai eu nu..
Abia in sapt 20, spre sfarsit, simteam, dar putin...si rar...
Acum sunt in sapt 21 si 3 zile si il simt mult si des...Fii linistita, ca vine clipa cand isi va anunta prezenta!!!

I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Susa, ce sa zic de kg, ma ia cu nervi si ma umfla si rasu' in acelasi timp... O sa ne planegm de mila pana nastem, asta este.

Am modificat si listutza, Cri felicitari pentru fetita!

Pufy, cum de te doare dc nu mai are nerv? Maseaua zic... Ti-a obturat si canalele? Ca poate de aia te doare, dar asta trece in cateva zile.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

Buna, fetele,

Vroiam sa va spun ca si eu am fost aseara la echo morfologica si o sa am un baietel, CALIN STEFAN !
Ma bucur enorm ca e sanatos, toate masuratorile sunt ok. Imi doream fetita dar e timp si pentru ea. O sa aiba un fratior mai mare.....

Va pup si va doresc o zi excelenta!

I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare la

Eu sunt tare suparata ca dimineatza a trebuit sa merg la spital sa duc analizele care le-am refacut si nu a mers liftul...am coborat pe scari si am cazut, m-am lovit la mana si la spate.
La spital mi sa facut rapid o ecografie si se pare ca totul este in ordine...bebe nu a patit nimic, insa eu m-am ales cu cateva vanatai zdravene.. Era putin agitat...cred ca se speriase, sau i-am transmis eu starea mea de neliniste.
Acum merg sa iau o no-spa si sa stau in pat ca ma simt tare rau..ma dor toate oasele, insa macar sunt fericita ca bebe meu e in regula.
Va pup si va urez o zi cat mai frumoasa.

poze
Vine barza

Mergi la inceput