Simptome de sarcina! - 14
Raspunsuri - Pagina 5

Ioanatugs spune:
BUNA FETELOR !
Eu sunt la inceput de drum z2. Mi-a venit prea devreme in z21 a CM si fara dureri si foarte putin. Cred ca din cauza tratamentului pe care-l fac pentru reglarea prolactinei. Nu stiu de ce! Am repetat si analiza de prolcatina azi si astept rezultatul sapt. viitoare, dupa care merg la Moisica cu el si sper din tot sufletul sa fi scazut prolactina in limite normale, ca sa am unda verde de facut bebe.
BUBULEANA
LIANA 30
Cu drag Ioana Tugs

Helenutza23 spune:
fetelor, acum pe bune, m-am gandit si am urmatoarea intrebare: cat de repede apar simptomele de sarcina? oare apar asa de repede, la cca 15 zile de la conceptie?
o zi buna!

bubuleana spune:
Helenutza: din cate stiu eu, e normal ca simptomele sa apara la 15 zile de la conceptie, chiar si mai devreme in unele cazuri... de ce???? ai simptome??? de care??? spune-ne si noua!!! si ai facut vreu test?? tin pumnii la fata!
HAI HELENUTZA!!!
bubuleana

Helenutza23 spune:
merci bubule. e placut sa ai galerie mi-am facut test marti (z34) dar a iesit negativ. (CM la mine e in jur de 32 zile)insa "aia" nu au venit. ca si luna trecuta cred ca imi intarzie, nu stiu de ce de vreo 2-3 luni imi intarzie. la eco si controale gineco a fost ok, asa ca nu imi fac griji... cam asa-s io primavara... adica "aia". sunt cam ametiti
.
si nu am simptome, ca de aia ziceam. dar oricum simptomele depind si de persoana.
in fine mai astept cateva zile.

mcrissa spune:
Buna!Dupa o saptamana in sfarsit am gasit si eu o portita sa intru pe forum.
annitha, carmencyta, danotino va tin pumnii
bubu, melu sper din tot sufletul sa ne dati o veste buna cat mai curand.
eu sunt Z20.din plin in Z14, dar inca mai prestez ca la ciclul meu neregulat nu stiu cand poate fii ovulatia.luna asta am luat progesteron si cand am mai luat progesteron mi-a venit la 28 de zile, dar fiind prima luna de tratament nu sunt sigura ca se va regla din prima luna.Am cam mult de asteptat pana sa stiu daca este
luna asta.simptome zero
.
Mcrissa

ManuC1010 spune:
intrebare intrebatoare: picaturile de nidare la cate zile dupa ovulatie pot sa apara? eu sunt in ziua 21, cu ovulatia in ziua 15 si ceva picaturi. alte semne....ma doare usor in stanga, dar nimic semnificativ
ce poate fi?

melutzica spune:
ManuC,nidarea se produce la 9 zile de la fecundatie si de obicei este insotita fara sangerare,sangerarea apare rar.Ce poate sa fie?semn ca vine CM;eu insa sper sa nu fie asa si sa fie bebe
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

ManuC1010 spune:
sar'mana mult!
sper sa nu fie CM ca abia am reusit sa il reglez
doar 5 zile de faza luteala nu ar fi semn bun
oricum a fost doar un firicel in mucus si era rosu. poate a fost ceva de la chsituletele mele de pe ovare
pupici si bafta

Ioanatugs spune:
BUNA FETELOR
O ZI SUPERBA VA DORESC SI CAT MAI MULTE VESTI CU BEBICI !
Cu drag Ioana Tugs