Chelia la barbati
Raspunsuri - Pagina 2
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Iar barbatii care mai pastreaza de-un dush reactioneaza pur aristotelianca sa zic asa. Refuza certitudinea (lipsa parului) si pastreaza bucata ramasa din intreg, parte care poate fi considerata dupa logica lui Aristotel-infinita
(pe principiul ca infinitul nu se poate reduce ci numai diviza)[/size=1]
Pai si nu-i asa???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
AB spune:
Mai ziceti... ca s-al meu incepe sa se rareasca pe carari....
Andreea Abushsor Aburit
Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me and my kids too.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by AB
Mai ziceti... ca s-al meu incepe sa se rareasca pe carari....
Al meu are una si....buuuuna (ma rog, ar mai fi loc pe linga urechi
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
AB spune:
Ha, ha Lilutz la noi se lucreaza geometric... cred ca intai se face falie continentala, se va izola o insulita.... s-apoi nu mai zic, ca daca ii da prin cap sa citeasca ma lasa fara salata seara cand merg pe DC:):)
Andreea Abushsor Aburit
Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me and my kids too.
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by briza_mariiquote:
Originally posted by michelle7
raly pot sa-ti spun ca sotul meu a inceput sa cheleasca in zona fruntii la 22 de ani. acum are 28 si linia nu a mai regresat. deci in cazul sotului meu functioneaza de cativa ani dar foloseste minoxidile zilnic
De 6 ani zilnic? Mi se pare un tratament f indelungat!
Intreb pt ca si eu sunt interesata pt "podoaba" consortului, care e din ce in ce mai rara ..
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
pai daca se opreste- cheleste
DARAEL spune:
Din cate am auzit eu la bere
, chelia este principala arma impotriva albirii parului....
!
Asa ca unii o prefera
!
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
Elise spune:
quote:
Originally posted by arboria
mie-mi plac cheliosii a la kojak, da' n-am parte de nici unu'
oare de ce nu vor barbatii sa se tunda zero, atunci cand le-a mai ramas par de-un dus?
subscriu.
si mie imi plac.
imi folosesc toata influentza de care dispun asupra lui barbatu-meu sa-l conving sa se tunda caaaat mai scurt (0 daca se poate).
Desi n-are kelie.
Daca avea, ar fi fost un argument in plus.
Elise
RaluD spune:
http://www.propecia.com/finasteride/propecia/consumer/index.jsp
Asta foloseste sotul meu. Are 30 de ani si plete de 20 cm. ![]()
Trebuie sa ia in fiecare zi timp de minim 6 luni pe an (daca vrea sa nu mai cheleasca - ca sa-i creasca la loc, in fiecare zi tot anul...). E un tratament scump, dar singurul care da rezultate, asa cum spunea si Michelle.
La noi se gaseste la farmaciile mari, cred ca la Cora si prin centru.
Poate lua si Proscar, daca reuseste sa imparta pastilutele acelea in 4 (dozajul e mai mare la Proscar).
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
michelle7 spune:
apropo de finasteride. femeile atentie ! Daca o gravida atinge pulbere de finasteride exista risc maxim de malformatii la nou nascut asa ca daca sotul vostru foloseste nu atingeti medicamentul chiar daca nu sunteti gravida . Finasteride e numai pt barbati.( de asemenea e bine ca barbatii sa intrerupa tratamentul cu cel putin 3 luni inainte de a incerca conceperea unui bebe)
Gabitza P. spune:
quote:
http://www.propecia.com/finasteride/propecia/consumer/index.jsp
Asta foloseste sotul meu. Are 30 de ani si plete de 20 cm.
Da si prietenul meu vrea sa inceapa acest tratament dar nu se gaseste in farmacii ceea ce inceamna ca va trebui sa-l ia online.
Stie cineva un site de incredere?
Va multumesc!

(pe principiul ca infinitul nu se poate reduce ci numai diviza)[/size=1]