Nou stil de viatza (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eftimie C, mi-ai luat vorba din gura. Asa e Carmen, ar trebui sa deschizi tu subiect nou acum ca sa poti modifica lista. Subiectul cu numarul 100!
Miag, mi se pare cam greu de tinut regimul tau. Cel mai consistent lucru din el e oul si ala doar o data pe zi. Cum rezisti, nu ti-e foame? Imi place si mie grapefruitul,in special cel rosu, pacat ca nu se gaseste si pe aici decit importat si e cam scump.
Sigrid, ma duc in concediu la mare, pe o insula, "Koh Chang" (Insula Elefantului). Am mai fost acolo de citeva ori, e un loc dragut de stat cu burta la soare si lenevit.
Weekend placut si tie, Doina!
Crystina, Ioana, Daria, sper ca sinteti bine!
Tzuni, spor la munca! fata harnica.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Eu n-am vazut cap.100, asa ca scriu aici si va doresc week-end placut si prelungit.
Carmen, se pare ca Delia nu e inca plecata in concediu si-ti face onoarea de a deschide tu noul capitol aniversar ; doar esti veterana, nu?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

lene mare pe-aici, lene mare....

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Da' maaaare rau.....

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

O, ce onoare pe mine!!! Sa deschid cap. 100!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74609" target="_blank">Aici continuam dragelor!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput