Nou stil de viatza (99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

VA DORESC WEEK END PLACUT!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eftimie, te poti vopsi cand esti dar e bine sa o faci intr-o camera bine aerisita (din cauza vaporilor de amoniac).
Poze...daca am ocazia, bine...daca nu...
Oricum, a iesit un roscat placut.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mia 7 zile aceeasi mancare?Nu sunt prea multe oua?Stii pe cineva care a tinut-o?Ce rezultate a avut dupa cele 7zile?
Pare interesanta, dar sunt aceleasi alimente si...Astept sa vad ce rezultate vei avea tu si poate incerc si eu cateva zile.Bafta!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Nastad, multumesc de urare, la fel sa fie si week-end-ul tau.
Carmen, .Iustin si bineinteles, sotul, ce au spus de schimbarea ta?
Mi-ai facut pofta, daca pot spune asa.M-as vopsi si eu, dar nu stiu nici cum, nici cu ce si mai ales cata vopsea sa-mi iau...cred ca o las balta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Eftimie, nu stiu pe nimeni care a tinut dieta,am citit-o pe un forum,o incerc eu prima si va anunt ce si cum...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eftimie, mare schimbare nu e, caci eram roscata si inainte.
Erau vizibile niste fire de par alb, asa ca m-am vopsit.

Crystina, da un semn de viatza!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Carmen, ma gandeam ca e spre rosu aprins si e o schimbare...
Nu deschizi tu un subiect nou, in lipsa Deliei?
Mia, astept rezultatele tale si sper sa ma dai pe spate ...poate asa ma mobilizez si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,
Ce sa va zic ......am fost cazuta in frigider, maine vine Anca la mine asa ca nu stiu cum o sa imi revin , offff, la kg din fericire stau bine , am 84.300 si cel mai putin am avut 83.500, dar daca nu ma opresc din mancat o sa fie tragic.
Tzuni iti zic si eu sa stapanesti sanatoasa ce ai cumparat si relaxare placuta atunci cand mai esti si tu pe acasa.

Zuzulici ai o printesa tare frumoasa , sa fie sanatoasa si voi pe langa ea sa crestetzi nepoteii, ai lapte , e cuminte ?

Carmen sa ti fie de bine ....ma refer la schimbarea culorii.Iar in poze aratzi super bine , nu esti grasa deloc , Iustin se face pe zi ce trece mai frumos.

Mia felicitari pt ambitie si motivare , poate imi trimitzi si mie un pic.

Cami pupici si poate mai vb cand esti mai libera.

Eftimie ne mai apucam si noi anul asta de regim????hai de luni sa facem o mobilizare , vrei?hai sa cautam o dieta ceva sa ne motiveze.

Delidana unde te duci in conced?
hai va pup , ma duc sa fac curat

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Sigrid, ma bucur ca te vezi iar cu Anca.Sa profitati din plin.
De luni sunt decisa sa ma apuc de dieta, mai ales ca acul cantarului o ia razna...Eu voi tine un fel de daneza (am avut de fiecare data rezultate semnificative cu ea).Sper sa nu calc pe bec si sa renunt.Cel putin sotul meu m-a amenintat ca scoate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Tzuni, cred ca de la febra musculara (sau poate de la bere ) nu am vazut cind m-ai intrebat de sala...asa ca pls !
Am abonament la sala de sport a hotelului Marriott - World Class Academy. Au aici si aparate (fitness, cardio) si piscina cu sauna/jacuzzi/solar dar au si sala cu diferite programe gen aerobic, step aerobic, pilates, yoga, tae bo, etc. Mie imi place tare mult si ma ajuta ca e la un pas de blocul unde locuiesc.

Carmen - mersi mult de urari, acuma plec de la birou si chiar sper sa ma relaxez in weekendul asta (dar nu si cu dieta!! sper eu).

Pup toate fetele!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput