Nou stil de viatza (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nici eu nu pot sa-mi revin, au avut finala in mana si totusi nu ne-am calificat. urat!!!!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

lacri, ma lasi, da bicele aici, io am facut Tiramisu, again!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Nici eu nu pot sa-mi revin, au avut finala in mana si totusi nu ne-am calificat. urat!!!!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Da ..incredibil....imi pare asa de rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ups! Habar n-am avut c-a fost meci!!!

Si eu cer bice, pt c-am deveit uituca! Din pricina de program incarcat, mi-am facut aprovizionarea, mi-am planuit cu atentie mesele si...azi dimi mi-am uitat pachetul acasa! Asa ca, iar o sa mananc prostii de prin oras! Si-am inceput cu o branzoaica ! Oooof, ce ciuda imi e! Ajung acasa abia maine dimi, cine stie cate tampenii o sa mai balotez pana atunci? O sa beau muuuulta apa!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Azi ma simt mult mai bine, parca a mai disparut febra musculara - la asta a contribuit si ora de piscina + sauna executata in aceasta dimineata asa ca sunt tocmai fresh! fresh, dar super morcovita datorita meciului de aseara...ce pacat!!

Meniul meu de azi:
MD: lapte degresat cu cereale integrale
Gustare: o banana
Prinz: brinza cu rosii, castraveti ridichi si piine hleb, iaurt degresat
Cina: habar n-am - in ultima vreme nu prea mi-a mai fost foame seara (Doamne ajuta sa ma tina asa si de acum incolo!) asa ca m-am multumit cu un pahar de lapte sau iaurt degresat

Dragelor, vreau sa va urez weekend (prelungit!) placut - si abia astept sa ne re-auzim marti, sper eu, cu vesti bune (adica ...).
Multi pupici!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leeloo2004

Buna dimineata!
Azi ma simt mult mai bine, parca a mai disparut febra musculara - la asta a contribuit si ora de piscina + sauna executata in aceasta dimineata asa ca sunt tocmai fresh! fresh, dar super morcovita datorita meciului de aseara...ce pacat!!

Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

gabi, nu imi vine sa cred cata vointa ai sa te duci dimineata la sala/ sauna/piscina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pai Mia, am prea multe kg de dat jos...asa ca-mi trebuie vointa!

Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Saluty!
Miag, suna bine dieta ta cu grepfruit.Daca se poate, scrie mai multe detalii despre ea.Multam, anticipat.
Carmen, rosu aprins?Eu auzisem ca nu e bine sa te vopsesti cand esti insarcinata.De ce?Nu stiu.Sa pui poze
Delidana, wow, ce-as merge si eu in concediu , dar nu se poate.Lasa ca pana la concediul meu, am timp sa mai slabesc si sa arat bine in costumul de baie.
Lacri, no comment despre meciul de aseara.De la 2-0 ai nostri n-au mai fost in teren... Dar am mancat popcorn si am beut , mai ales de necaz...
Cookie, la vremea de afara, nu prea vad gratare de 1 Mai.Off si noi planificasem o iesire cu niste prieteni si copii lor.
Leeloo, week-end (prelungit) placut!Sper sa fiu si eu libera, macar sa stau si sa ma odihnesc
Fetelor, eu ma tem de cantarul de luni, dar sunt hotarata sa fac iar o dieta drastica, stil daneza.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Saluty!
Miag, suna bine dieta ta cu grepfruit.Daca se poate, scrie mai multe detalii despre ea.Multam, anticipat.
[Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mic dejun:
• 1/2 grapefruit
• 1 ceasca de cafea fara zahar

Pranz:
• 1/2 grapefruit,
• 1 felie paine prajita,
• un ou fiert,
• salata cu ulei si lamaie (de preferat de varza)

Cina:
• 1 grapefruit,
• salata,
• 2 mere
Se tine 7 zile.

Este foarte bine si daca puteti in fiecare zi din viata sa mancati cate un grapefruit. Este foarte sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Te intreb a doua oara, la ce sala mergi?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput