Rahova sau apropiere..... (15)
Raspunsuri - Pagina 9
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
saru' mana si multumesc ca sunteti alaturi de noi, sa dea Dumnezeu sanatate multa la toata lumea si mai ales la copilashi...
cristina, tipa zicea ca sus deja i-au spart cei doi premolari, ce sa vad colturile si sunt maselele rau umflate...jos in stanga cica are galmitze pe gingii...dar zapauca asta nu m-a lasat niciodata sa-i bag mana in guritza sau sa ma uit...e strict secret ce are ea acolo...doar cand o intreb unde sunt dintii face exact asasi atat
doctorita se vaita ca de cand lucreaza ea nu a vazut atatea cazuri de otita intr-o singura azi...dar pe langa asta zicea ca au aparut fff multi copilashi cu sanagerari din nasuc...aaaa...si ea zicea ca asta nu e vreme de scos copilul din casa(cred ca exagereaza putin) ca a zis ca e vant si vantule ste periculos...dar eu i-am spus ca de 2 luni tot bate vantulce sa fac sa o tin tot timpul in casa...of...lasa ca o veni si la noi vara.
cristinaT, inca nu ai terminat sesiunea de mai esti treaza la orele astea?
eu azi ma duc cu "pictorul" la concursam un chef de pierdut vremea pe la usi de nu va zic...dar deh...are mama pictorash si trebuie sa-l lasam sa-si manifeste talentul
va pup pe toate sa aveti un we placut si linistit
monica
Dory232002 spune:
Neata Fetelor !
momica-elizabet, bafta la concurs, sa ne tii la curent despre ce si cum a fost
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
CristinaT spune:
Neata, m-am certat ieri cu astia la serviciu si astept sa-mi treaca. Sunt TARE suparata.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
aissa spune:
Hai mai Cristina, da-i incolo macar in weekend. Stiu ca e frustrant dar...asta e, nu avem ce face. Uf cand ma gandesc ce putin mai am pana ma duc si eu iar la munca....cah!
Monica v-au trimis aia la Luvru deja? Ce face micul Picasso?
Cristina si Ale (30.09.2004)
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
alex a facut f frumos desenul de la concurs, tema concursului a fost "iconitza" sau "ingerash" le-a aratat si ceva ca model ca sa vada totusi si sa se ispire dar va dati seama ca la varsta asta este f greu sa faci asa ceva...oricum alex a inteles tema si a desenat frumos...ma asteptam sa fac monstrii...conditiile au fost mai ceva ca la BAC...parintii nu au avut voie in sala dupa ce au primit subiectele, daca aveau nevoie la wc mergeau cu insotitor si tot asa......acum asteptam rezultatele.
dupa concurs am fost prin parc si la mc, apoi am tras un pui de somn si eu am dormit cu ei vreo 2 ore smuls...cred ca nici nu mai dorm la noapte
ruxitza este bine, nu mai este d-ra zmierti...dar continuma tratamentul
voi ce faceti? ati fost prin parc azi?...totusi mi s-a aprut cam vanticel
va pup si va urez noapte buna
monica
aissa spune:
Neata fetelor si de la noi! Sa speram ca azi nu mai bate vantul asa tare sa putem sta si noi afara.
O zi buna tuturor!
anangel_lexi spune:
Neata fetelor. Ier n-am apucat sa intru deloc sa va salut, am fost toata ziua la un botez. Si cand l-am vazut pe bebe mic, mi s-a facut un dor (sau nu stiu cum sa-i spun) sa-mi tin puiul in brate...Uneori simt ca nu mai am rabdare pana in septembrie, imi doresc sa treaca timpul mai repede!
Imi pare rau sa aud ca iarasi sunt bolnaviori unii dintre cei mici, sper sa nu fie nimic grav si sa se faca bine repede-repede!
Pupici!
Editez ca am uitat ceva: CristinaT eu oricum din toamna nu as mai fi fost disponibila ca atunci nasc . Succes la invatat!
20+ & 80%
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
aissa spune:
Vad ca toate sunteti plecate. Am fost si noi pana in parc dar era asa aglomerat ca am renuntat la ideea de a sta acolo desi azi era chiar placut. Se pare ca iar mi-o scoala artificiile pe Ale diseara, la fel cum am patit aseara....
monica-elizabet spune:
neatza fetelor,
cristina asta e si parerea mea...in zilele astea libere se super aglomereaza peste tot ca nu-ti vine sa mai iesi nicaieri(mai ales cu pridindeii)
mai da' vremea asta chiar a inceput sa ma enerveze...nu se mai satura sa fie urat afara?
va pup pe toate si astept sa-mi ziceti cum ati sarbatorit 1 mai
monica