Rahova sau apropiere..... (15)
Raspunsuri - Pagina 5
aissa spune:
Io nu mai am timp fetelor...scoala-te, fa mancare, plimba copilul, calca...nu mai pot. Nu mai am putere sa si scriu, mai intru doar sa citesc...
Lexi pupam burtica, o sa fie bine. Si atentie, atat cat e posibil sa te feresti tu. Eco parca mai sunt in zona, e un cabinet nou deschis chiar la mobila la Barca, mai e un cabinet unde zice ca face eco tot pe partea cu mobila, intre Bolintineanu si piata. Dar daca vrei sa mergi poate gasesti un cabinet in zona serviciului si dai o fuga intr-o pauza. Asta ca sa te linistesti in caz ca stai cu teama.
Va pup pe toate, scuzati-ma, stiti ca sunt activa de regula, acum chiar nu pot.
Cristina si Ale (30.09.2004)
lili81 spune:
Hristos a inviat! Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Eu nu sunt mamica, dar stau in Rahova, intre Sebastian si Petre Ispirescu, pe partea cu Bolintineanu, Nufarul, Help Net, etc. Stau pe o straduta care este perpendiculara pe Telita si Dunavat.
CristinaT spune:
super, bine ai venit lili81!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
monica-elizabet spune:
bine ai venit lili...
fetelor acum chiar cred ca este nevoie de o listutza macar cu nik-urile dar eu zic doar asa...ca nu ma pricep sa o fac
eu seara nu ajung in parc, puturosii mei se trezesc f tarziu pe la 18 si pana papa ceva pana ne imbracam dureaza ceva si mergem asa intr-o mica plimbarica pana in ruina parcului vicina
va pup pe toate
noapte buna
monica
Dory232002 spune:
Buna dimineata fetelor, sper ca nu ma-ti uitat :).
Am aparut si eu dupa ceva zile de cand nu am mai scris, am fost plecati din Bucuresti, iar ieri am fost cu fata la vaccinul de 6 luni si la intoarcere am stat mai mult cu ea(comprese....etc), aseara avea temp. 8.4, si- ia-m pus un supozitor novocalmin , si a adormit, toata noaptea ma-m ridicat din pat si ia-m pus mana pe frunte sa vad daca mai arde, era calduta, febra cred ca scazuse, acum parca este mult mai bine, astept sa se trezeacsa sa-i iau temperatura.
lili81 , si bine ai venit in clubul nostru, pe ce strada stai mai exact?, cunosc zona, acolo am stat 24 de ani, inainte sa ma marit, si acum merg ft. des pe-acolo, pt. ca acolo locuiesc parintii si fratele meu , mai exact in blocul de pe calea rahovei cand intrii pe telita , in bloc este un coafor la partet, se numeste salon Iulia(sper ca asta sete denumirea exacta)
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
CristinaT spune:
Neata!
Am baut cafeaua, voi???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
si eu pe-aici...tot cu cafelutza si cu masina de spalat
pe toate, sa aveti o zi buna si copilashi cumintei
monica
aissa spune:
Am baut si eu o posirca de cafea ca am uitat sa cumpar si e si slaba si dulce. Cah.
Bai lista nu e nimic special, important e sa adaugam toate nick-urile sa nu scapam pe cineva.
Hai sa vedem:
- Anculina
- monica-elizabeth
- andrea_p
- andre_ea
- CristinaT
- Viovio
- aissa
- FlorentinaG
- Dory232002
- lili81
- Luizax
- anangel_lexi
- Witchie
- Miag
Si sigur am mai uitat. Va rog, care mai aveti si alte nick-uri in minte sau observati ca am scris unul gresit ziceti-mi. Astea le-am scris asa, pe repede inainte, nu sunt ordonate nicicum...
Cristina si Ale (30.09.2004)
Dory232002 spune:
Doar nick-ul asta mi-a venit in minte
Miag
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002