Rahova sau apropiere..... (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu o sarbatoresc la fel ca aia de 30 aprilie . Poate dupa amiaza ma duc in Carol, ca aici in Sebastian au umflat chestiile alea gonflabile si e nebunie, la concert iar se vor strange pustanii astia. Fetelor...am imbatranit eu si nu mai suport sau copiii astia par toti beti si/sau drogati? Numai priviri pierdute, urlete, repezeli vad, pustoaice carora abia le cresc tzatzele dar sunt cu fuste de o palma si in poala la cate un golan.... Hmmmm!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu abia ce-am reusti sa prind juamte de ora fara vant sa o scot si pe d-ra ruxi putin...stiind ce nebunie este acolo in parc am ramas in parcul de pe colt din sebastian(unde este plin de praf si fum de la masini)sa o dau pe ruxi putin in leagan.
alex nici nu prea vroia sa iasa din casa...el cu jocurile lui si cu dvd-urile...daca are unul nou greu se mai alsa scos din casa...seamana cu tati
va pup pe toate, noapte buna

monica

Mergi la inceput

buna dimineatza

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata.
Aseara m-am intanit cu Cristina in parc, nu mai era asa nebunie ca dezumflasera chestiile alea, dar era concert si tot se aglomera.
Mai vantul asta se mai potoleste oare? Ale iar avea aseara obrazul rosu si fierbinte. Cred ca o sa ma duc la un dermatolog cu ea. Cristina tu unde ai dus fetita cand ziceai de dermatita atopica?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata,
stii ca eu ma duc la Stanciu.
Apoi am fost la un dermatolog la Spitalul Militar.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor ! Sanatate la toti copilashii bolnaviori ! Si Maria mea a racit iar fiindca a fost nepoata-mea in vacanta la noi si era racita si de-atunci ne tot chinuim cu o tuse care i-a coborat putin si mai jos de gat, inspre plamani, iar ii dau antibiotic, dar fiindca nu e grav nu am interdictie la scos afara, doar sa nu fie vant puternic sau sa aiba febra...Faza cu vantul...Cred ca trebuie sa astept sa vina iulie sa nu mai bata vantul...
Asa...ce-am mai facut si eu...
Tati pe langa serviciul de baza e si dj si sambata a inceput sezonul de nunti asa ca am chemat viitorii finutzi ( v-am zis ca pe 2 septembrie cununam o pereche fff draguta pe care am cunoscut-o prin intermediul forumul Dc ? ) sa doarma la noi fiindca de cand am avut experienta cu intrusul in casa nu mai dorm singurica...
Apoi duminica cand s-a trezit tati am fost in clubul ala IDM unde ne-am simtit fff bine fiindca au si un locsor amenajat pt copilashi...
Iar ieri am stat toata ziulica la gratarel....
Pupici !

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Noi ieri am petrecut tare frumos, am fost la un gratar la padure cu niste veri de-ai nostri si ne-am simtit excelent. A fost prima oara cand a condus sotul singur cu mine in masina. Sunt tare mandra de el, se descurca mai bine ca unii soferi experimentati. Si-l admir ca are curaj, eu n-am curaj sa conduc in oras nici moarta!

20+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

eu si alex am fost la opera in seara asta...a fost motanul incaltzat(am luat si un elev de-al meu de la pian)si s-au distrat amandoi f binena va pot explica ce era acolo
dupa insomnia de azi noapte si alergatura de azi...sunt moartaaaa...
va pup, noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Aissa, pe la ce ora ati fost in parc, ca am trecut si noi pe-acolo intamplator , fara sa stim ca este concert, cantau cei de la impact si la prima melodie pe care au cantat-o cei de la Haiducii am plecat

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!
Pe mine ma omoara Tudor. Nu mai vrea sa manance mai nimic. Doar lapte. Nimic din ceea ce ii prepar nu e bun. Nici iaurt nu mai mananca. Si n-am nici imaginatie, sa-i mai schimb cumva meniul. Ce ma fac?
Si maraieeeeeee, toata ziua! Probabil de foame, ca dinti nu se vad.
Daca o tine tot asa cred ca il dau la tigani.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput