Bebelusi de sept-oct 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 14
deeapui spune:
HRISTOS A INVIAT, fetelor!!!!
Noi ne-am intors aseara de la tara, unde totul a fost super bine, vreme frumoasa, papa bun..ce mai..frumos.
Exact in ziua Pastelui i-a iesit lui Alex primul dinte, iar de ieri e cam suparat din cauza asta..cred sa se preconizeaza si celalalt in curand.
O sa pun azi (sper!!!) poze sa ne vedeti in prima noastra excursie :)
Pupici!
deea&bebe Alex
b_irina_c spune:
Adevarat A Inviat!
Si noi am petrecut bine. Vladut a fost relativ cuminte in deplasare, adica toate bune si frumoase pana a venit vb de culcat. Desi la bunica mea exista un patut (metalic de pe vremea mea
) in stare buna de functionare, nu a vrut sa doarma acolo ci doar in carucior plimbat pe strada. S-a certat cu gaineile, o mata si cu catelul. Cainele l-a dovedit ca a latrat asa tare ca s-a speriat bb, dupa ce la inceput a fost tare dormic sa-l pipaie. Pe pisica in schimb a dovedit-o dupa ce i-a tras prieteneste una in cap
.
Cand s-a vazut acasa a inceput de chiuie de fericire. Nu l-am vazut demult chiar atat de fericit.
Revin mai tarziu ca ma innebunesc astia la serviciu...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
tangerine spune:
haideti ca ma activez si eu asa post sarbatoare
si Adevarat a Inviat pentru cine intreaba
bine ai revenit Ioana
miflore
ca esti dragutza ca intotdeauna; a da si am uitat sa ne-inscriem la vara in vizita la mosie; poate facem un joint venture cu ioana
roxi, stai linistita ca ii trece repede lui Darius; am vazut ca e un subiect pe site cu bronseolita se intoarce, da Maria a avut una care a dat in pneumonie chiar la 3-4 luni si de atunci nu a mai patit nimic; doar mucisori ocazionali; s-a intamplat sa mai aiba febra cateodata, da a trecut
cge, sa va fie de bine vacanta; si mai dezlipeste-o de langa tine pe Ancutza ca o sa-ti creasca buzunaras ca la canguri
si ca sa ma laud cu fata mea (care a invatat telepatic de la Miruna) : sta in fund chiar fara probleme cand se joaca; vrea numai in picioare, a invatat sa se dea jos de pe canapea (care e f joasa), se apleca dupa jucarii cand le scapa, cand o pun in picioare in baie se apuca de marginea cazii si se uita in jos si si-ar petrece toata viata in parc daca s-ar putea; e innebunita dupa coada pisicii si dupa orice chestie tip animal; stie sa bage linguritza in gura si sa o linga, dupa ce a golit-o in prealabil de orice continut; si zambeste de-ti taie rasuflarea
ca sa vedeti cate am aflat ca stie sa faca in 3 zile de stat cu ea :)
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
b_irina_c spune:
Si am uitat vestea cea mai importanta: AM DORMIT O NOAPTE INTREAGA 

dupa 8 luni de zile
. Oare sa indraznesc sa sper ca voi avea si eu nopti normale? mai bine nu
, mai asptept putin
...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Miha, ti-am admirat flacaii
.
Dana frantuzoaica, ce cadou frumos ati facut pentru Ana
.
Dana din Sibiu, multumim pentru felicitare!
Simo, printre ultimele achizitii se numara: o dunga-vinataie pe frunte cu continuare pe obraz - de la calorifer, un cucui - de la tocul usii, si tot asa
. Nu sta o clipa locului, vrea sa mearga, se ridica si pe suprafete perfect lucioase si fara "prize" de mina, etc. Si zice combinatii de ma, pa, ba, dar nici un ta
.
Ramona, haideti in vizita la noi sa invete Miruna de la Maria cu ce parte se baga lingurita in gura
.
irina vecina, ti-am zis deja pe YM
, dar mai zic si aici ca ti-am luat covoras cu numere, din Billa. Daca mai vrea cineva, ma ofer sa mai cumpar! Animalele si legumele care erau in billa aveau multe bucati mici.
Miruna a primit 4 rochite de la bunici, foarte frumose, plus pantaloni scurti, bluzite, babetici, etc. O sa pun si pozele, dar nu stiu cind, miine dimineata pleaca sotul in germanica. Lista pentru produse TCM il asteapta
. Plus ca in fiecare miercuri se schimba marfa pe site. Daca cineva e disperata dupa vre-un produs de pe site-ul lor, ziceti si incerc sa rezolv (n-ar fi prima oara cind sotul vine incarcat cu produse TCM pentru toti prietenii
).
Va multumesc foarte mult tuturor celor care mi-ati trimis iesemesuri de felicitare
. La urmatoarea sarbatoare sper sa trimit eu prima, nu sa stau doar la primire si apoi sa raspund
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Simo74 spune:
Ioana ma abonez si eu la un covoras cu litere, please. Ca nu reusesc deloc sa ajung in Billa. Saru'mana anticipat.
Ioana75 spune:
Simo, e cu cifre, nu cu litere
. Zi daca vrei asa. Eu ma duc de la servici cam de 2 orei pe saptamina la billa sa-mi cumpar ingrediente pt salata; e 17 lei.
Schimb capitolul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)